Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında CaLL oF Duty Yardım !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben bu Oyunu Arkadaştan aldım eve kurdum daha sonra oyunu biraz oynadım daha sonra acil çıkmam gerekti ve daha sonrada ..." şeklinde özetlenebilir....
Ben bu Oyunu Arkadaştan aldım eve kurdum daha sonra oyunu biraz oynadım daha sonra acil çıkmam gerekti ve daha sonrada oyunda kaldığım yerde dewam etmek istediğimde biraz bekliyor ve bir anda donuyor kilitleniyor pc ekran kartı fx5200 128mb ndn oLaßiLir Sizce ? 2 Kere Sildim yeniden Yükledim aynı hata dwm ediyo donuyo tekrar..!
aynı sorun bende de vardı (kartım 3d club fx5200 dü).Oyunu ilk açtığımda normal bi şekilde oynadım.Sonra bi şey oldu çıktım.Daha sonra yeniden girdiğimde oyun bi türlü açılmadı videoları izledikten sonra ana menü gözükmüyordu. Sonra oyundan birkaç defa alt+f4 le çıkıp yeniden girdim ve oyun çalıştı.Biraz oynadıktan sonra ekran renkler falan birden birbirine girdi. O ekran artık sizlere ömür. Oyunda bi sorun vardı herhalde sonra oyunu bi arkadaşa verdim onda ise ana menü değil videolar bile izlenmemiş direk windowsa atıyomuş.İlginç??
Genclik aynı sorun bendede vardı mx440 se zamanında ekranın menüleri falan acayip oluyodu sonra araştırmaya göre nvdia chipsetlerde bu sorun oluyıomus ekran ayarlarından kalite performans ayarını performansa cekin oluyo ama sonra yine bozuluyo simdi sonra 9700pro aldıkatan sonra sonra kalmadı.
Konunun gidişhatına ters ama benim arkadaş 9500@9700pro kulanmaya başladıktan sonra bahsettiğiniz sorunla karşılaştı. Bende mx 440 se var ama oyunu oynarken hiç bi sorun yaşamamıştım.
Bilmiyom BEnde Ana Menü geLiyo Oyuna Giriyorum Fakat 1 dk sonra Donup KAlıyo Pc masaüstüne dönsem oda ii reset atmadan düzelmiyo en sonunda biraz daha denedim ve şimdi siLdim oyunu..!
Bilmiyom BEnde Ana Menü geLiyo Oyuna Giriyorum Fakat 1 dk sonra Donup KAlıyo Pc masaüstüne dönsem oda ii reset atmadan düzelmiyo en sonunda biraz daha denedim ve şimdi siLdim oyunu..!
Birader daha iyi bir marka ekran kartı alamadınmı bea ne o öle FLY dandik oluyorlar sorunlu oluyorlar ...
abi ne 2000'den önce makineler yawas calısıodu şimdi bi makine saniyede harddisk ram faalan yapıo tabi çabuk bozulur o yüzden eski makineler daha dayanıklıydı
valla bilmiyom ama bende geforce 2 64 mb ekran kartında aynı oyunu üç defa bitirdim hiç bir sorun yaşamadım ne yani bu oyun sizin dediginize bakılırsa ekran kartlarını yiyormu kardeşler bunumu demeye getiriyorsunuz (Öyle degilmi arkadaşlar SAYGILAR )
Oyun Ekran KArtından Deilde pc de virüs buldum ondan da yaparlar dediler virüsüde temizlemedim daha zaman bulamıyorum ki fx5200 yerine ati 9800xt aldım zaten hediye