Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

CaLL oF Duty Yardım !!!

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında CaLL oF Duty Yardım !!! başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Ben bu Oyunu Arkadaştan aldım eve kurdum daha sonra oyunu biraz oynadım daha sonra acil çıkmam gerekti ve daha sonrada ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
  #1 (permalink)  
Eski 09-09-04, 14:45
TurkBoY TurkBoY çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 30.04.04
CaLL oF Duty Yardım !!!

Ben bu Oyunu Arkadaştan aldım eve kurdum daha sonra oyunu biraz oynadım daha sonra acil çıkmam gerekti ve daha sonrada oyunda kaldığım yerde dewam etmek istediğimde biraz bekliyor ve bir anda donuyor kilitleniyor pc ekran kartı fx5200 128mb ndn oLaßiLir Sizce ? 2 Kere Sildim yeniden Yükledim aynı hata dwm ediyo donuyo tekrar..!
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #2 (permalink)  
Eski 09-09-04, 17:15
groo Avatar
groo groo çevrim dışı
Senior Member

Katılım tarihi: 02.07.04
Nereden: İstanbul
aynı sorun bende de vardı (kartım 3d club fx5200 dü).Oyunu ilk açtığımda normal bi şekilde oynadım.Sonra bi şey oldu çıktım.Daha sonra yeniden girdiğimde oyun bi türlü açılmadı videoları izledikten sonra ana menü gözükmüyordu. Sonra oyundan birkaç defa alt+f4 le çıkıp yeniden girdim ve oyun çalıştı.Biraz oynadıktan sonra ekran renkler falan birden birbirine girdi. O ekran artık sizlere ömür. Oyunda bi sorun vardı herhalde sonra oyunu bi arkadaşa verdim onda ise ana menü değil videolar bile izlenmemiş direk windowsa atıyomuş.İlginç??
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
  #3 (permalink)  
Eski 09-09-04, 17:17
groo Avatar
groo groo çevrim dışı
Senior Member

Katılım tarihi: 02.07.04
Ekran kartı sizlere ömür den kastettiğim kart resmen bozuldu yani garantiye verdim yerine fx5200 creative gönderdiler
Alıntı yaparak cevap ver
  #4 (permalink)  
Eski 09-09-04, 19:04
DeeJaY_gT Avatar
DeeJaY_gT DeeJaY_gT çevrim dışı
Moderator

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9
Genclik aynı sorun bendede vardı mx440 se zamanında ekranın menüleri falan acayip oluyodu sonra araştırmaya göre nvdia chipsetlerde bu sorun oluyıomus ekran ayarlarından kalite performans ayarını performansa cekin oluyo ama sonra yine bozuluyo simdi sonra 9700pro aldıkatan sonra sonra kalmadı.
Alıntı yaparak cevap ver
  #5 (permalink)  
Eski 10-09-04, 01:53
Atuairstyle Avatar
Atuairstyle Atuairstyle çevrim dışı
Rookie Member

Katılım tarihi: 14.07.04
Nereden: izmir
Konunun gidişhatına ters ama benim arkadaş 9500@9700pro kulanmaya başladıktan sonra bahsettiğiniz sorunla karşılaştı. Bende mx 440 se var ama oyunu oynarken hiç bi sorun yaşamamıştım.
  #6 (permalink)  
Eski 10-09-04, 11:51
madyb Avatar
madyb madyb çevrim dışı
V.I.Member

Katılım tarihi: 31.07.04
Resimler: 5
bende bööle bi sorun yok fx5200 creative de nasıl calıso groo aynıyız artık ii çalışması lazım
  #7 (permalink)  
Eski 10-09-04, 13:19
V.I.Member

Bilmiyom BEnde Ana Menü geLiyo Oyuna Giriyorum Fakat 1 dk sonra Donup KAlıyo Pc masaüstüne dönsem oda ii reset atmadan düzelmiyo en sonunda biraz daha denedim ve şimdi siLdim oyunu..!
Alıntı yaparak cevap ver
  #8 (permalink)  
Eski 10-09-04, 22:23
DeeJaY_gT Avatar
DeeJaY_gT DeeJaY_gT çevrim dışı
Moderator

Katılım tarihi: 07.07.04
Nereden: ĭکт@ивﺙℓ
Resimler: 9
Sorun ne genclik o zaman ???
Alıntı yaparak cevap ver
  #9 (permalink)  
Eski 10-09-04, 23:12
feanor Avatar
feanor feanor çevrim dışı
Senior Member

Katılım tarihi: 17.01.04
ben Geforce 4'le oynarken hiç bi sorun yasamamıstım cd'de bi sorun olabilir ama ekran kartı oynatmıyo diye bi sorun olabileceğini zannetmiyorum
Alıntı yaparak cevap ver
  #10 (permalink)  
Eski 11-09-04, 19:36
madyb Avatar
madyb madyb çevrim dışı
V.I.Member

yauw yeni cd denesin ozazman düzelmnesse ekran kartını yeniler benimkini alır
  #11 (permalink)  
Eski 11-09-04, 19:55
eXsen Avatar
eXsen eXsen çevrim dışı
Senior Member

Katılım tarihi: 03.07.03
Nereden: Turkey
Blog Mesajları: 1
Alıntı:
TurkBoY tarafından iletildi.
Bilmiyom BEnde Ana Menü geLiyo Oyuna Giriyorum Fakat 1 dk sonra Donup KAlıyo Pc masaüstüne dönsem oda ii reset atmadan düzelmiyo en sonunda biraz daha denedim ve şimdi siLdim oyunu..!

Birader daha iyi bir marka ekran kartı alamadınmı bea ne o öle FLY dandik oluyorlar sorunlu oluyorlar ...
  #12 (permalink)  
Eski 11-09-04, 20:05
madyb Avatar
madyb madyb çevrim dışı
V.I.Member

abi ne 2000'den önce makineler yawas calısıodu şimdi bi makine saniyede harddisk ram faalan yapıo tabi çabuk bozulur o yüzden eski makineler daha dayanıklıydı
  #13 (permalink)  
Eski 13-09-04, 05:40
MeM@Ti Avatar
MeM@Ti MeM@Ti çevrim dışı
Power Member

Katılım tarihi: 30.06.04
Nereden: NİĞDE
onthe fire

valla bilmiyom ama bende geforce 2 64 mb ekran kartında aynı oyunu üç defa bitirdim hiç bir sorun yaşamadım ne yani bu oyun sizin dediginize bakılırsa ekran kartlarını yiyormu kardeşler bunumu demeye getiriyorsunuz (Öyle degilmi arkadaşlar SAYGILAR )
  #14 (permalink)  
Eski 13-09-04, 13:49
V.I.Member

Oyun Ekran KArtından Deilde pc de virüs buldum ondan da yaparlar dediler virüsüde temizlemedim daha zaman bulamıyorum ki fx5200 yerine ati 9800xt aldım zaten hediye
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 14:45.