hARDWAREMANIA

hARDWAREMANIA

İnternetteki Güvenilir Donanım ve Teknoloji Rehberiniz!

BlackBox!

Çıkan her oyunu oynamaya çalışmak ?

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Çıkan her oyunu oynamaya çalışmak ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Forumlarda dikkatimi çekiyor herkes piyasaya çıkan her oyunu hemen oynamaya çalışıyor yada ileride çıkacak bir oyuna sistemini değiştirmek için para ..." şeklinde özetlenebilir....

Geri git   hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar

Kayıt Resim Galerisi SSS Üye listesi Takvim Bölümü okunmuş olarak işaretle

Info:

LinkBack Konu araçları
Eski 07-06-08, 16:13 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #1 (permalink)
FLASH
Cool Member
Bilgisayarım

FLASH Avatar

Katılım tarihi: 29.03.05
Resimler: 6
Çıkan her oyunu oynamaya çalışmak ?

Forumlarda dikkatimi çekiyor herkes piyasaya çıkan her oyunu hemen oynamaya çalışıyor yada ileride çıkacak bir oyuna sistemini değiştirmek için para biriktiriyorlar .
Fakat ne gariptirki o beklenilen oyunun çıktıktan sonra sorunsuz ve hızlı çalışıyorsa 1 hafta yüzüne bakılmıyor ve yeni sistem için para biriktirilmeye başlanıyor .
Çünkü yeni oyunun screenshotları çok iddalıdır bunu benim makine kesinlikle çalışmaz çalışsada performanslı çalıştırmaz denir ve içten içe yeni sistem için bütçe planları yapılır yeni aldığımız ekran kartları fiyatı iyice düşmeden yeni nesil ekran kartları alınmak üzere satılır .
Kimse gerçekten oyun oynamak niyetinde değil niyet en son grafikleri kendi bilgisayarında çalıştığını görmek biraz oynayıp grafiklere bakmak ve sözkonusu oyunun forumlara kendi sisteminde çalışığının kanıtlarını screenlerle gururla göstermektir .

Her oyun oynanıp bitirilse şimdiye kadar çıkmış oyunları oynamaktan bugün çıkmış oyunları oynamaya sıra gelmez .
Fakat görüyorumki oyun çıkmasına 3 4 gün kala demosu çıkıyor herkes hurra demoyu indiriyor ,olmadı videolar iniyor ,oyun çıkar çıkmaz oyun indiriliyor .
Anlamıyorum bu ne oyun açlığı sistemi yetsin yetmesin en son oyunları demoları dahil inatla indirip oynayanlara şaşıyorum her oyunu oynamak zorundamıyız acaba ?
FLASH çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 16:18 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #2 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11
Ynt: Çıkan her oyunu oynamaya çalışmak ?

Valla ben her oyunu oynamak zorunda hissederim kendimi bende bir hastalıktır ama bu açlık değildir benim için oyun bir yaşam biçimidir. Beğendiğim oyunu da kesinlikle bitirirm ama oyun hoşuma gitmediyse az oynar atarım bir köşeye.

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 16:28 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #3 (permalink)
punisher_1947
Cool Member
Bilgisayarım

punisher_1947 Avatar

Katılım tarihi: 07.06.08
Nereden: bursa

ole her oyunu oynamış olsaydım şimdi pc de oyun oynamaz hale gelmiştim insan bıkar ama bi yere kadr ama o insanda oyun bağımlılıksa ona hiç bşi diyemem siz siz olun fazla gamer olmayın
punisher_1947 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 16:42 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #4 (permalink)
FLASH
Cool Member
Bilgisayarım

FLASH Avatar

Katılım tarihi: 29.03.05
Resimler: 6

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Valla ben her oyunu oynamak zorunda hissederim kendimi bende bir hastalıktır ama bu açlık değildir benim için oyun bir yaşam biçimidir. Beğendiğim oyunu da kesinlikle bitirirm ama oyun hoşuma gitmediyse az oynar atarım bir köşeye.
Sen en azından haber yapıyorsun görevin .ilgilendiğim oynu burada senin açtığın konulardan takip ediyorum .
Ama sanki herkes moderatör bakıyorum adamın oynu oynayacak sistemi yok inatla demosu dahil indiriyor sonrada ezik ezik yorumlar yapıyor .
Konu açılmış screenshotlar verilmiş inatla düşük ayardaki screenlerini eklemiş yada çıkacak oyun haberi yapıldığında yahu benim makinemde çalışırmı lütfen söyleyin diyenlere sinir oluyorum yeni sistem alana kadar yeni oyun aynama be adam sisteminde performanslı hangi oyun çalışıyorsa onu oyna kastıra kastırada oyunu oynamaya çalışırlar .Ben herşeyi high yapamayacağım oyunları kesinlikle oynamam mesela medium detail oynadığım oyun yoktur .
FLASH çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 16:56 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #5 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator
Bilgisayarım

Blow-II Avatar

Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 4
Resimler: 11

Alıntı:
FLASH tarafından iletildi. Mesajı göster
Sen en azından haber yapıyorsun görevin .ilgilendiğim oynu burada senin açtığın konulardan takip ediyorum .
Ama sanki herkes moderatör bakıyorum adamın oynu oynayacak sistemi yok inatla demosu dahil indiriyor sonrada ezik ezik yorumlar yapıyor .
Konu açılmış screenshotlar verilmiş inatla düşük ayardaki screenlerini eklemiş yada çıkacak oyun haberi yapıldığında yahu benim makinemde çalışırmı lütfen söyleyin diyenlere sinir oluyorum yeni sistem alana kadar yeni oyun aynama be adam sisteminde performanslı hangi oyun çalışıyorsa onu oyna kastıra kastırada oyunu oynamaya çalışırlar .Ben herşeyi high yapamayacağım oyunları kesinlikle oynamam mesela medium detail oynadığım oyun yoktur .
Zaten ben o tarz yaklaşımlara karşıyım mesela eski olmasına rağmen şu an ki oyunlara taş çıkartacak oyunlar var onları bir oynamak lazım. Yani oyun oynamak dediğim gibi kitap okumak, film izlemek, başladığın bir günde yeni şeyler öğrenmek gibidir. İlla oynayacağım diye bir mantık olmaz ama gerçekten oyun oynamayı seven insanlara, onlarla paylaşacak, konuşacak birşeylerim olan insanlara saygı duyarım mesela... Ha birde sistemi süper olupta oyundan zerre anlamayan, reklam yapanlarada uyuz olurum vardı buralarda öyle adamlar ama ayıkladık zamanında kaç kaç
Blow-II çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 07-06-08, 18:20 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #6 (permalink)
saykomatriXX
hARDWAREMANIAC
Bilgisayarım

saykomatriXX Avatar

Katılım tarihi: 14.07.02
Nereden: ANKARA
Blog Mesajları: 17
Resimler: 7

bilgisayarımdaki sistemde NFS pro streeti tüm ayalarları full de oynayabilirmiyim arkadaşlar. Lütfen yardımcı olun çok acil hayat memat meselesi help imdat....

Birde crysisi oynuyorum fx5500 de 9600 pro da. Grafikler akıcı olmuyor ama oyunu açınca oynamış sayıyorum kendimi, en düşük hangi kartla oyun oynayabilir sayabilirim kendimi? Acil yardım help please...
Eski 07-06-08, 18:44 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #7 (permalink)
cyborg
Member

cyborg Avatar

Katılım tarihi: 01.02.08
Nereden: ???

mesela gta vazgeçilmez oyunum
cyborg çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 17:43 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #8 (permalink)
ejherda
Power Member
Bilgisayarım

ejherda Avatar

Katılım tarihi: 12.07.04
Nereden: istanbul

Half - Life
ejherda çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 21:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #9 (permalink)
mgdemirtas
Cool Member
Bilgisayarım

mgdemirtas Avatar

Katılım tarihi: 01.04.05

Alıntı:
FLASH tarafından iletildi. Mesajı göster
adamın oynu oynayacak sistemi yok inatla demosu dahil indiriyor sonrada ezik ezik yorumlar yapıyor .
arkadaşım, ben de düşük ayarlarda oynamayı sevmem ama bu alan sadece yeni ekran kartlarına parası yeten kişilere mahsus bir yer değilki. Yanlış anlama ama sinir olmanı gerektiren bir durum yok. İster kastıra kastıra ister yayıla yayıla, herkes buradaki ortak sohbeti yakalamk, yaşam sevincini paylaşmak istiyor. ben çok zor oyun beğenirim. ama oyunu da bitirmek için değil, güzel vakit geçirmek için oynarım. ayrıca sonuçta forum yardımlaşmöa yeri, herkes bir soruyla başlar forumlara, bu sorulardan biri de benim pcim bu oyunu kaldırır mı acep ? şeklindekilerdir. Genel bir merak olmasa her oyunun üstünde required ve minimum configurations yazmazdı...
mgdemirtas çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-06-08, 22:50 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #10 (permalink)
punisher_1947
Cool Member
Bilgisayarım

punisher_1947 Avatar

Katılım tarihi: 07.06.08

Alıntı:
Blow-II tarafından iletildi. Mesajı göster
Zaten ben o tarz yaklaşımlara karşıyım mesela eski olmasına rağmen şu an ki oyunlara taş çıkartacak oyunlar var onları bir oynamak lazım. Yani oyun oynamak dediğim gibi kitap okumak, film izlemek, başladığın bir günde yeni şeyler öğrenmek gibidir. İlla oynayacağım diye bir mantık olmaz ama gerçekten oyun oynamayı seven insanlara, onlarla paylaşacak, konuşacak birşeylerim olan insanlara saygı duyarım mesela... Ha birde sistemi süper olupta oyundan zerre anlamayan, reklam yapanlarada uyuz olurum vardı buralarda öyle adamlar ama ayıkladık zamanında kaç kaç
Abi ben mx 440 ekran kartı ile crysis full detay oynayabilir miym help me yardm pls pls bu konuda haklısın oyn bir yaşam biçimidir ama tadını kaçırmadıkça ama şunu bilirim ki sistemim en kral sistem olsun asla zevk alamam oyun pc de deil ps de oynanır şahsen oyunların konsollarda oynanmasını tercih ederim adamlar ona göre grafik motoru koyuyolar en azından adam ps de tekken 4 oynuyamıyorum neden acaba gibi mal sorularla karşılaşmayız bu arada yeni xbox ların gpu larında ekstra pasif soğutma war 3 kırmızı ışık yq artık yaşasın gamer lar
punisher_1947 çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 09-06-08, 15:53 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #11 (permalink)
DonQuichotte
V.I.Member
Bilgisayarım

DonQuichotte Avatar

Katılım tarihi: 03.06.04
Nereden: izmir
Blog Mesajları: 1

öyle her yeni çıkan oyunu oynamaya çalışanlar, Blow-II gibi, oyun oynamayı yaşam tarzı haline getirmiş ve sayıca oldukça az kişilerdir. Aynı şekilde her yeni çıkan romanı okumaya çalışan, her yeni filme gitmeye çalışan, her yeni diziyi kaçırmamacasına seyretmeye çalışan, her futbol maçına giden insanlar olduğu gibi. yani anormal bir durum değil, bir tercih meselesi.

Ancak oldukça büyük bir kesim, oyun dünyasının tamamına tutkun değildir, sadece bazı oyun türlerine yönelik tercihi vardır ve bu oyunlar çıkar çıkmaz suyunu çıkarana dek oynar.

diyelim ki bu forumda 1000 kişi var ve 500 tanesi oyuncu. 50 tanesi her çıkan oyuna en azından bir göz atar. 50 tanesi pek fazla ilgilenmez eline oyun düşerse veya satıcıda denk gelirse alır. geri kalan 400 tanesi ise her biri farklı gruplarda oyunlar oynar. mesela son dönemde grid denilen oyunun sadece adına baktım ve onunla ilgili topicleri görüntülemedim bile. ama strateji ve fps oyunlarını takip ederim. aynı şekilde strateji oyunlarına hiç bakmayan ama simülasyon oyunlarını dört gözle bekleyen bir grup da vardır.

yani herkes her yeni çıkan oyunu oynamıyor.
Eski 09-06-08, 21:58 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #12 (permalink)
ejherda
Power Member
Bilgisayarım

ejherda Avatar

Katılım tarihi: 12.07.04
Nereden: istanbul

valla bende öle biriyim galiba Sistemi test ettim Full gözükodu herşey sitede oyunu aldm Shader 3.0 desteği istio bide bu çıktı yeni adet

Arkadaşımda MMX 400 var arkadaşın dediği gibi Carbon yüklemeye çalıştı pc ye şok oldum
ejherda çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-07-08, 01:07 Ana Sayfa / Yeni Mesajlar / Haberler / bLOG / vIDEOLAR  #13 (permalink)
bjkliHAKAN
Banned user

Katılım tarihi: 24.12.07
Nereden: İnönüden( kapalı )

ewet bende her oyunu oynamaya çalışıyorum kötü birşey deil biz gençlerin hevesi
bjkliHAKAN çevrim dışı   Alıntı yaparak cevap ver

Bookmarks
Konu araçları

Çıkan her oyunu oynamaya çalışmak ? ile benzer konular :

Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Yeni oynamaya değer oyun aranıyor.. Hodja Oyunlar 8 02-04-04 02:22

Saat ayarı GMT +3. Saat : 21:14.

Cyber Snipa Stinger
Kanal D, Yıl 1999