Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Company of Heroes başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oyun çıkalı henüz yeni ama yerli ve yabancı oyun sitelerinde yılın strateji oyunu olarak şimdiden lanse edilmeye başladı.
Oyun grafik, ..." şeklinde özetlenebilir....
Oyun çıkalı henüz yeni ama yerli ve yabancı oyun sitelerinde yılın strateji oyunu olarak şimdiden lanse edilmeye başladı.
Oyun grafik, ses ve oynanabilirlik açısından çok güzel. Yapılan yorumları ve almış olduğu sitelerden almış puanları sonuna kadar hakediyor bence.
Tabii bunun yanında alacağı ödüller de olacaktır.
Benim gibi Strateji sevenler bence bu oyunu kaçırmayın. Yıla damgasını şimdiden vurdu ve vurmaya devam edecek...
bn şimdiye kadar 1 kez bile strateji oyunu alıp oynamış biri deildim,laf aramızda bunu aldığımda strateji oyunu olduğunu bilmiodum ama başlayınca bırakamadım ,fear we ghost recon dan sora en uzun oynadığım oyun sanırım bnim gibi hayatında hiç strateji oyunu oynamayanlar için iyi bir başlangıç olabilir
__________________ P4 2.8 1MB L2 CACHE-Palit Geforce 6600gt-Asus p5nd2-sli anakart-2x512MB Kingstoon DDR-2 RAM-250 GB WESTERN DİGİTAL HDD(16MB CACHE+SATA2)17'' PHİLİPS MONİTÖR-FSP GROUP 400W Power-Nec DVD-RW-Asus CD RW-Asus ADSL Router
oyunu yeni oynamak nasip oldu we şunu söyleyebilirim middle earth'ten sonra bana bi oyunun bu kadar çok zewk wereceğini beklemiyordum! Oyunda eksik puan alacak hiç birşey yok grafikler müthiş!! oynanabilirlik süper, müzikler sesler de cabası hatta titan oynuyordum unuttum bile onu bu kırık ayaklı günlerime ilaç gibi geldi bu oyun
Titan Quest, Company of Heroes, Flight Simulator X bunların DX 10 desteği var Vista ile beraber kullanılabilecek. Crysis, Hellgate London UT 2007 vs tabi bunlar çıkmadı henüz.
Eveet 2.Dünya Savaşı konulu oyunlardan sıkılan arkdaşları alalım....
Akşam biraz oynayıp 3.bölüme geldim dehşet bişi ben oyuna dönüyorum...Oynamadıysanız mutlaka bi yerden temin edin....
__________________ Sadece Ölüler Görür... Yanan yanar,kalan stabiller bizimle...
Hayır desteklediği kadarını gösterebiliyorlar Dx 10'nun içinde DX 9 kodlarıda mevcut çünkü. Dx 10 kartları Ati r600 ve Nvidia G80 serisi ile başlayacak.
ozaman o kartlar eski 5200 ler gibi traş olucak diyosun yalandan destekleme
gerçekten oyunun şimdi bile grafikler müthiş özellikle patlamalar