+ Cevap Yaz
Results 1 to 3 of 3

COOP için... ALIEN SWARM!

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda COOP için... ALIEN SWARM! başlıklı konu tartışılıyor; http://www.blackcatgames.com/swarm/news selam millet, UT2004 için Alien Swarm modunu forumdakilere çıtlatmak istedim, eskiden Alien Breed , veya Tower Assault oynamış olanlar ...

Cool Member BlackAce Avatar
    Katılım tarihi
    19.09.2004
    Nereden
    United States - LA

COOP için... ALIEN SWARM!

http://www.blackcatgames.com/swarm/news

selam millet, UT2004 için Alien Swarm modunu forumdakilere çıtlatmak istedim, eskiden Alien Breed, veya Tower Assault oynamış olanlar bu oyunu bir bakışta hatırlayacaklardır, fakat hemen ekleyeyim, eskiden bu kadar ZOR değildi...

Ayrıca oyun sadece Tower Assault'taki gibi koridor temizleyerek geçmiyor, Incubation oynamış olanlar başka önemli bir özelliği de fark edecekerdir

Co-op oyun hastalarına kesinlikle tavsiye ederim... ama gerçekten çoook zor, shoot'em up olmasına rağmen çok iyi taktik gerektiren bir oyun...

Oynayabilmek için UT2004 tam sürüm ve son yamasına ihtiyacınız var, MOD sadece 120mb...

-Just another bug hunt! (Pvt. Hudson)
    "Düşünmüyorken birşey yap, böylece hayatının geri kalanı boyunca yaptığın şeyi düşünesin."

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9
    Güzel gözüküyor sağol haber için. Bende bu tarzı sevenler için single player oynanabilen shadowgrounds diyorum. 8/10 alır benden.
    Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..

Cool Member BlackAce Avatar
    Katılım tarihi
    19.09.2004
    Nereden
    United States - LA
    Woooaaaauuww, Shadowgrounds'ın grafikleri süper sağlammış, kesinlikle denemek lazım! Bende bu bilgi için teşekkür ederim.

Bu arada multiplayer için sanırım Hamachi üzerinden oynanabilir, ilgilenenler lütfen PM atsın...

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3