Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Crysis Exclusive Nanosuit Trailer HD başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Valla bu oyun süper olacak sabırsızlanmaya başladık. İnşallah sistemler kaldırır da oynarız. Ayrıca her seferinde oyun ile birlikte bir Türk ..." şeklinde özetlenebilir....
Valla bu oyun süper olacak sabırsızlanmaya başladık. İnşallah sistemler kaldırır da oynarız. Ayrıca her seferinde oyun ile birlikte bir Türk ismini duymakta ayrı bir göğsümü kabartıyor. Son video ise harbi çok güzel olmuş. Crytek, EA'nın kasayı gene doldurcak gerçi kasaları taştı ama Videonun HD versiyonunu bu adresten çekebilirsiniz.
Gametrailers.com - Crysis, Exclusive Nanosuit Trailer HD
konudan caymamak lazım ... böyle bir suit olacaksa ohoooo ne anladım oyundan mermi geçmez hız verir güç verir silah barınağı hede höödö birde görünmezliği felanda varsa cılkı çıkmış yani diyecem umarım bir dengesi vardır bunun ve o dengede umarım abzürd bosslar değildir
durun yaw ben sırf demoyu indirmek ve çalışmadı hatasını almak için okulu 1 hafta Asıyorum 25 eylülde demoyu çeker çalışmıyor mesajını alır öyle giderim kıbrısıma
durun yaw ben sırf demoyu indirmek ve çalışmadı hatasını almak için okulu 1 hafta Asıyorum 25 eylülde demoyu çeker çalışmıyor mesajını alır öyle giderim kıbrısıma
bu oyun kendini kaybetmiş kardeşim nası bişidir bu
yeni nesil oyunlardan en cok canı yanan cafe sahipleri oldu herlade bizim burda adam daha yeni sistemlerle kafa kurdu 5-6 ay oldu şimdi bilgisayarları yeni oyun kaldırmıyo