Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Crysis - Mass Physics başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Haftasonu arkadaşımla beraber biraz uğraştık.gOkO'nun da söylediği gibi uzun bir süre uğraşınca bazı şeyler ortaya çıkıyor...." şeklinde özetlenebilir....
sizde yapabilirsiniz. crysis içerisinde bir editör var ismi sanırım sandbox'dı ya da öyle birşey.. level editörü bir çeşit. bu tür senaryolar mümkün onda sanırım
Teşekkürler..... DVDnin içinde buldum sandbox okula gitmeden önce deneyim hemen
s.a aga bu ferr cd key nedir netteki hepsini denedim olmuyor anlamadım fear perseus mandate bunun cd keyi bulamadım bulkursan minnetter olurum rainman_a@hotmail.com
s.a aga bu ferr cd key nedir netteki hepsini denedim olmuyor anlamadım fear perseus mandate bunun cd keyi bulamadım bulkursan minnetter olurum rainman_a@hotmail.com