Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Crysis Türkçe! [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "bi saat sonra iniyor.ama ben 45 dk sonra çıkacam akşama gelince oynicaz artık..." şeklinde özetlenebilir....
Yabancı forumlara baktım 8600 gt'ler high da 15-20 fps 2900xt ler 25-35 fps gtx ler 25-40 fps dx 10 da ise 20 fps oynuyolar Bu oyun için yeni driverlar gelecektir, full çıkınca daha iyi optimize edilir umarım. Anlaşılan FarCry gibi bu oyunda rahat 1 sene sonra oynanacak
Bende henüz indiriyorum..Yine alternatif olsun diye link eklemek istiyorum
,4 tane download secenegi sunuluyor(2-3-4 secenekleri bekleme olayina girmeden basliyor) 100 MBit/s ile,hayirlisiyla aksama oynuyacagiz
En cok sevindigim yeni laptopda acilisa Crysisin denk gelmesi oldu
Oyun dehşet . Gerçi ilk çıktığında far cry a bu gözle bakmıştık. Oyun resmen fps tarihinde ilk sıralarda yer almayı hak ediyor. Oyundaki demolar en baba action filmlerinde bile yok nerdeyse. Tüm action sahneleri , efektler , sesler , konuşmalar acaip gaz veriyor adama . Nerdeyse herşey etkileşimli. Nano suiti kullanmak çok eğlenceli. Biraz fazla seçenek olduğundan ilk başta alışmak zor gelebilir. Aynı şekilde oyunu benim gibi uzun zamandır takip edenler bildiği gibi değişik bir silah kullanımı var. Silaha gerekli aksamları çıkarıp ekleyebiliyorsunuz. bu tür şeyleri hızlı kullanmak içinde biraz pratik gerekiyor. Nano suit özelliği inşallah ilerki bölümlerde artıyordur. İlk başta baya sınırlı zaman dilimi içinde kullanabiliyorusunuz bazı özellikleri. Oyun içinde yaptığınız değişiklikler çok karizmatik seslendirilmiş . Türkçesinde de aynı şekilde olmasını umuyorum .
Benim sistemde 1440*900 çözünürlükte 2xaa ve tüm ayarlar medium iken FPS 25-32 aralığında gidip geldi. Çok akıcı oynadım. Sadece sık sık araya giren checkpointde sistem duraksıyor. Sadece shader qualityi High yaptım. Gerçi onuda azaltmak gerekir. Tahminim oyun bu şekilde çıkarsa benim gibi sisteme sahip arkadaşlar resimdeki ayarlarla rahatlıkla oynar oyunu. Yalnız oyunda demolar devreye girdiği zaman 15fps ye kadar düştü.
Gururumuz :
Oyun içinden aldığım SS ler :
Bu tür başlangıç Videolarında baya fps düşüyor :
Şimdiye kadar bir oyunda gördüğüm en iyi gün doğumu sahnesi :
En son diablo tarafından düzenlendi: 27-10-07 saat 16:45
oynadım oynadım başardım...tabi işlemciden mütevellid bütün ayarlar lowda oynadım dolayısıyla grafikler far cry tadındaydı zaten oyundan bir iki extra özelliği ve grafikleri atın far cry kalıyor.oyunu far cry dan en cok ayıran şey nano suitmi ne o... onun dışında zorlık bile far cry gibi yani adamımız vurulduğunda gücü direk dolsada yinede 2 kere öldümfps ye gelince lowda sadece bir iki kez check point lerde felan 15 e düştüm
bende bir iki resim koyayım bari tabi resimleri low kalitede aldım
sonradanda göstemelik olsun diye iki resim medyumda aldım fps 15 e kadar düştü
en sonda sadece deneme maksatlı korka korka high a çektim
artık fps menüde bile 5-6 lara düştü oyuna bi girdim mause u oynatınca 3 e felan geliyodu fps dedim daha fazla işlemciye tecavüz etmeye gerek yok demoyu bitiremeden çıktım
edit:söylemeyi unutunm bide sistemdenmidir bilmiyorum oyunda arada bir yürüme kitlenodu ben w yu bıraktığım halde yürümeye devam ediyodu taki w ya bidaha basanakar ozamn duruyoodu önce bunu özellik felan sandım aa ne güzel dedim ama sonra aynı şey silahtada oldu takılıyor bida mausebutton a basmadan kesilmiyodu buda bi hayli cansıkıcı bi durumdu bildireyim dedim..yoksa hakkatten özellik felanmı