Alıntı:
KroninuQus tarafından iletildi.
Ağlamak istiyorum sayın seyirciler...Vista 64 bit ultimate+Forceware 169.01 e6420 @3.5 Ghz DDR2 1075 2 gb ve 600/1800 8800GTS 320 MB ile 1440*900'de high detay oynayamıyorum doğru dürüst. yürürken 20 fpslerde gidiyor ancak herhangi ateş efekti vermeye kalktığında 10 fpslere kadar düşüyor. Very high'da inanılmaz grafikler ancak 10 fps'nin üstüne çıkmıyor  |
İyide sen niye fantazi yapıp 64 Bit Vista'da falan deniyosun

Şaka bir yana bende High'da AA kapalı 1440*900 de 10-15 Fps aldım çimenlere bakınca 20 görüyorum daha herhangi bir sahnede 25-30 göremedim
Alıntı:
gurkan tarafından iletildi.
Buraya yazıyorum bu oyunu gayet iyi oynayabileceğiz , bu iş ticari. Bir sene sonrasının oyununu yapsan ne olacak harcadığın parayı geri nakite çeviremeyince batacaksın  O kadar salak olacaklarını sanmıyorum. Önümde bir sürü örnek var , fps 15-20 gezinirken bir anda 2 ye katlayan. |
Sen nasıl konuşuyosun kos koca Türk yapımcılarla

Biraz daha optimize olacaktır tam sürümü ile birlikte. Hele Beta halde Unreal Engine III ile hazırlanmış UT III ortalama bir ekran kartı ile 30 fps minumum veriyorsa ve Gears Of War'ında PC'ye bu ortalama da geleceğini düşünürsek bu riske pek girmezler gib ama CrySis bir oyundan ziyade benchmark, donanım sattırma yazılımı olduğu da açıkçası unutulmamalı ama şu haliyle bile gayet taş gözüküyor.
Gelelim fasülyenin faydalarına, Öncelikle yapımcı Türk olduğundan güzel konuşacam başkası olsa kayardım yoksa arada Cevat var

Very High'da denemedim (zaten Vista'yı kullanmıyorum şu an) ama High detayda görüntüler gayet güzel ama şöyle söylüyüm grafiklere bakıp şok olmadım açıkçası. Çok güzel grafik ve karakter modellemeleri var yüz detayları çok güzel bu konuda çok daha olumlu konuşabilirdim ama 1920*1080 oynayacak sistem ne zaman olur yada olur ise de ne kadar kullanıcı buna sahip olur ve bu deneyimi yaşar tartışılır. Diyeceğim oki 1 sene sonra herkes bu oyunu yeni sistemleri ile 30 fps altına düşmeden oynar. Ama bu grafikleri veremeyecek yeni nesil konsol yok şu an. PS3'de, Xbox 360'da bu oyunu DX 9 olmasına rağmen grafik teknolojileri High'da aldığımız görüntü gibi çatır çatır 30 fps altına düşmeden çalıştırır. Zaten Cevat kardeşim yeni nesil konsollara geleceğini söyledi. CrySis olarak mı yoksa başka bir isimle mi gelir orasını bilemem. Oyunun beni etkileyen en büyük yanı bir FPS oyunu için getirdiği yeni oynanış sitili ve gerçek bir dx 10 oyunu olması yani yamayla DX 10 oyunuyum ben demiyor. Onun dışında grafiksel anlamda da bana bir devrim gelmedi açıkçası onu da belirtmek isterim tekrardan. Ama oyuncularda amanın sistemim yetmedi diye panik yapmasınlar. Yeni ekran kartları piyasaya girecek 1-2 ay içinde ATI ve Nvidia'nın 400-600 ytl civarında olacağını tahmin ettiğim yeni kartları 30 fps altına düşmeden rahat oynatacaktır oyunu. Bu oyun için değiştirilir mi yada o kadar para verilir mi demeyin, birde oyun Türkçe olacak bence değer. Zaten artık birçok oyunu düzgün oynayabilmek için yeni nesil ortalama üstü bir vga şart artık.
Oyun High detayda gayet tatmin edici very high da resimlerden de anlaşılacağı üzere kaplama, ışıklandırma ve extra fizik hesaplamaları devreye giriyor ama bunu ne derecede akıcı şekilde oynarsınız orası da tartışılır

Dediğim gibi ortada bir FarCry örneği var ve bir Türk olarak yaparsak bo... çıkarırız felsefesinden yola çıkarsak

çokda üzülmeyin ama bu oyun için sistemde yenileyebilirsiniz yada gidip taş gibi bir konsol alıp keyfinize bakarsınız

(tabi bu bir seçenek) Oyun low ve medium detayda çok akıcı fakat full modlanmış bir FarCry'dan da farkı yok. High ve Very High CrySis'dir gerisi hikaye kalır da denebilir

Fizik detaylandırmaları da gayet güzel ama oda amanın diyebileceğim bir etki bırakmadı bende ama oyun harika orası ayrı ama vadedilen gibi de tek değil. Nano Suit ve extralar süper ama ne bileyim ben şok olmadım açıkçası en azından 2005'da Kameo'yu görüp şok olduğum kadar olmadım grafiksel olarak, Gears Of War oynadığımdaki şok yok bende yada son GT5P görüpte şok olduğum kadar olmadım. Ama bu oyun için sistem yenilermisin diye sorarsanız param olursa evet ama şu anda PS3'üm yetiyor

Xbox 360'ım cırt oldu ama şu sorunlu versiyonlar piyasadan kalksa bir dakika durmam yeni bir vga parasına bir 360 daha alırım. Belki de konsola özel oyunlar daha çok ilgimi çektiğinden olabilir. Parayı bulunca alırız bir VGA be Cevat seni mi kırcam küsme oynarız CrySis'ide, taş gibi oyun yapmışınız vesselam
Amma smiley kullanmışım bak gene yaptım