Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Crysis Türkçe! [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Alıntı:
gOkO tarafından iletildi.
diğer sistemi satmadım ondada 1650 pro var arada iki kata yakın fark var
tamam ezmenize gerek ..." şeklinde özetlenebilir....
Bence herhangi bir patch çıkmasına gerek yok. 169 driverı ile 1440 çöz. baya performanslı oynanıyor oyun. Medium ayarlarda. Bu şekilde oynanmaz demek biraz haksızlık olur . Daha ne oyunlar var sistemi kasan. World in Conflict i bir deneyin bakalım .
Bence herhangi bir patch çıkmasına gerek yok. 169 driverı ile 1440 çöz. baya performanslı oynanıyor oyun. Medium ayarlarda. Bu şekilde oynanmaz demek biraz haksızlık olur . Daha ne oyunlar var sistemi kasan. World in Conflict i bir deneyin bakalım .
İnsaf hocam GTS'lerin 1440 çözünürlükte en azından high oynatması gerekirdi...Tamam belki very high beklemek fentezi olurdu ama...
Ayrıca biraz daha clock kasarak vista üzerinde high'da 1440*900'de averaj 21 fps aldım ancak yer yer düşen fps rahatsız ediyor. Medium'unda bir esprisi yokki zaten gördüğümüz grafikler mediumdaki. Very high'da ise bambaşka oluyor ama maalesef işte.
1440*900 de tüm ayarlar high 2x AA ve sadece shadow medium da demoyu bitirdim. Bence bu ayarlardada fazla kasmadan oynandı. 25-40 fps arası gezindi oyun. Çok az yerde 15fps ye düştü. High Ayarlarda da oynanabirlik düşmüyor bence.
8600gts ile 1280*1024 çözünürlükte aa/af kapalı medium-high karmanlanmış ayarlarda 20-30fps arası oynadım..(dx9)
oyun bu ayarlarda bile çok güzel gözüküyor..
dx10 ve ultra ayarlarda nasıldır acaba...
Everyone needs a little Crysis in their lives, put yours on the wall with an out of this world poster.
In-game eight wheeled amphibious armored personnel carrier capable of seating 6 and firing armor piercing missiles.
Special Packaging
Crysis sleeve 2 DVDs containing game and additional content.
Making of Crysis feature
Meet the Developers' Vignettes
Initial Crysis Concept Video
Concept and Production Artwork
Official Soundtrack Audio CD
16 Page Soft Cover Concept Art Book
Unique In-game Vehicle
Dün kurdum oyunu ilk olarak bir sayfa acildi vista icin 64 ve 32 bit udatelerini yüklemek icin..Oyundan desktopa sembol atilmadi,neyse programlardan girip actim ki bu seferde tam ekranda acilmiyor oyun..Grafik kartinin driverini yeniledim 169.69u kurdum yine ayni..Vistaya alisamadim zaten birde iyice sogudum,sorun ne bilemiyorum ya
8600 gt intel core 2 duo 2ghz ve 2gb ram var ,tam ekrandan olmadigindanmidir ne takiliyor oyun baslarken hemde bayagi bayagi..Tam ekran degil derken asagidaki taskbari komple görüyorum onun haricinde aslinda tam ekran
__________________ Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit