saveleri sil bi daha dene son kaldıgın yerden
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; saveleri sil bi daha dene son kaldıgın yerden...
saveleri sil bi daha dene son kaldıgın yerden
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
tamamdır sorun çözüldühepinize teşekürler
10-12 Ekim arası Crysis Wars ücretsiz..
http://www.mycrysis.com/
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
aldığında iki dvd çıkıyor işte online ın ismi değiştirmişler crysis wars yapmışlar...
full alınca o da oluyor yani (:
oyunu aynuyorum ilk oyundan biraz daha zor geldi bazı bölümler .son geldiğim mağara kapısını patlatma bölümünü bir türlü geçemedim. grafikler aynı güzellikte . ılk oyundanda çok farklı değil sanki sadece görev bölgesi değişmiş yeni bir macera gibi tabi ben sadece daha henuz 5-6 bölümdeyim . ati 4870x2 ekran kartıyla oynuyorum . menüler acılması bayağı zaman alıyor
arkadaşım o mağara bölümünü nasıl geçtin 3 gündür geçemiyom. oyunmu bozuk
geçemiyorum derken bi hata mı veriyor ?
hata yoksa
normal şartlarda orayı geçmek biraz uzun sürüyor. 5dk yı biraz geçiyor. gelen uçan yaratıkları öldürceksin yapıcağın fazla bişey yok eleman ztn arkada mağaranın girişini açmak için çalışıyo![]()
mağara bölümünü geçtim biraz sabırlı ve dikkatli olmak lazımmış .
şimsi başka bi sorun var xp proğramı kapatıyo
sistemim 3 gb rem
9950 fenon işlemci
ekran kartı 4870x2 gigabayt
anakart 790gb gigabayt
oyun akışı iyi grafikler süper oyun xp tarafından sonlandırılıyor bölüm bitip hafıza ya alırken bu olaylar oluyor
sürücülerdemi hata veya amd olan sistemdemi anlıyamasım
Oyunu az önce bitirdim...ßana göre eskisinden daha güzel olmuş..Grafikler süper, akıcı, daha çok silah seçenekleri ve kullandıgımız araçlar bol... Kasma problemi filan hiç yaşamadım...Sahiden oyunun kısa olması ii olmamış.. Neyse artık serinin devamı inşallah çıkarda oynarız
En son bölüm süperdi... ßizim karakter nasılda dövdü Kore Lideri Lee yi
![]()
[ASUS P5K-E WIFI]-[İNTEL E 6750]-[SAPPHİRE HD 3850]-[OCZ 2x1 GB DDR2 667]-[SEAGATE 250 GB (410AS)]-
[ASUS 2014 L1T]-[SAMSUNG 932N PLUS]-[FEEL MESHCOOL]-[FEEL 550W]-[ViSTa HoMe PReMiuM]
su magara bolumunun cikisini bulamadim ya nereden cikicaz ???