Arkadaşlar werhead tın hilsini bilen varmı her nekadar bitirmiş olsamda tekrar hilesiz bişekilde oynamayı gözüm kesmiyor teşekkürler
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar werhead tın hilsini bilen varmı her nekadar bitirmiş olsamda tekrar hilesiz bişekilde oynamayı gözüm kesmiyor teşekkürler...
Arkadaşlar werhead tın hilsini bilen varmı her nekadar bitirmiş olsamda tekrar hilesiz bişekilde oynamayı gözüm kesmiyor teşekkürler
Oyun nedense çok çabuk bitti 2 günde bitirdim .. Normal modda sizce nasıl bitirenler anlatsın biraz .. birde oyunda çok fazla Bug vardı en son bölümde kuleye çıkıyorum sonra telsizle konusuyorum o arada bi video giriyo snra o bitince direk kuleden aşagı düşmeye aslıyorum bu ve bunun bigi buglar belki bendeki crack dan kaynaklanıyodur ama bilmiyorum .. görüşlerinizi alalım ..
Crysis Warhead Şifreleri ;
Oyunun kısayol exe'sine sağ tıklayın ve özelliklerden hedef satırının sonuna -DEVMODE komutunu ekleyin.
Örneğin: "C:\Program Files\Electronic Arts\Crytek\Crysis\Bin32\Crysis.exe" -DEVMODE
F1 - 1. Kamera modu/3. kamera modu.
F2 - Sonraki varış noktası.
F3 - Uçma/Durvardan geçme modu.
F10 - Önceki varış noktası.
NUMPAD 1 - Roketatar, Pompalı, Alien MOAC.
NUMPAD 2 - Sınırsız cephane.
NUMPAD ENTER - Debug menü.
Oyun esnasından é tuşuna basarak konsolu açın ve aşağıkida kodları girin:
r_displayinfo 0/1 - Görüntü hızı bilgilerini verir.
g_godmode 1 - Ölümsüzlük.
i_noweaponlimit 1 - İstediğiniz kadar silah taşırsınız.
i_unlimitedammo 1 - Sınırsız cephane.
i_giveallitems - Tüm silahları verir.
g_suitSpeedMult = 2 - Daha fazla hızlı nano giysi.
ai_UseAlternativeReadability - Kore askerleri korece konuşur.
V_goliathmode 1 - Oyundaki tüm araçların hasar almaz.
Sınırsız gece görüşü
Aşağıdaki kodları konsora girin:
hud_nightVisionConsumption = 0