Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Gametrailers.com - Crysis Warhead - Comic-Con 08: Secure the LZ Gameplay (Cam) Gametrailers.com - Crysis Warhead - Comic-Con 08: Hostile ...
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Len adamlar tirilyoner oldu gitti haa şunlara bak yaabununda türkçesi olur inş.
bide sanırım yeni cıkan crysis DX10.1 destekli olcak
bence yerli kasdeslerin yaptıgı oyunlar gibi ekran kartlarının canını cıkaracak oyunlar iyi oluyo bu sayede donanım dünyasıda sürekli gelişmeye zorlanıyo
crysis e gelince oyun cabuk bitti 1 günde bitirdim son bölümdede patlama oluyo tmm sora bizimkiler gidiyo canavarları avlamaya![]()
Yüksek çözünürlüklü yeni görüntüler Crysis Warhead gene çok güzel gözüküyor..
Crysis Warhead için oyun içi görüntülerden oluşan yeni bir video yayımlandı. Ayrıca oyunun sistem gereksinimleri de açıklandı.
İşletim Sistemi: Windows XP - SP2 veya Windows Vista
İşlemci: Intel Pentium 4 2.8 GHz (Windows Vista için 3.2 GHz), Intel Core 2.0 GHz (Windows Vista için 2.2 GHz) / AMD Athlon 2800+ (Windows Vista için 3200+) veya daha iyi bir işlemci
Bellek Miktarı: 1 GB RAM (Windows Vista'da 1.5 GB RAM)
Ekran Kartı: NVIDIA GeForce 6800 GT / ATI Radeon 9800 Pro (Windows Vista'da ATI Radeon X800 Pro) veya daha iyi bir ekran kartı
Ekran Kartı Bellek Miktarı: 256 MB RAM
Boş HDD Alanı: 15 GB*
Devamı ...
geçen seneyle aynı gereksinimler
Benim pc kaldırır herhalde![]()
Katılım tarihi: 08.08.08
8.8.8
boş oytun crysis i de beğenmedim gitti 50 ytl zaten
Bu oyun da Türkçe dil desteği varmı Mavi Shop ön sipariş için mail atmışta ona göre verelim.49 YTL
Eğer bu oyun bir önceki oyunla aynı özellikleri istiyosa yaşadık... Ama bildiğime göre bir önceki oyundan daha düşük özellikler istenecekmiş... Ama minimum'da olsa oyniyim de başka bişy istemem...
Bu arada çıkışını da 4 gözle bekliyoruz... Alalım da gözümüz gönlümüz oyun göree![]()
34#.postta yazıyor min sistem gereksinimleri
pff Bu oyunun Çıkması Tam Okulların Başlamasına Denk geliyo neyse ilk yazılılar Öss Çalışmaları çoğalmadan alır 1-2 günde bitiririm artık![]()
PcManiac
ya fiyat konusunda nedir bilmiyorum ama esenshop sitesinde 100 YTL yazıyor![]()
İsteyenlere Uygun Fiyatlara İstedikleri Ürünü Temin Edebilirim..