İlkini oynadım çokda zevkliydi bitirmek için sabahladıminş. bunuda TÜRKÇE DÜBLAJ yaparlarda gene oyunun zevkini %100 çıkarırız
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; İlkini oynadım çokda zevkliydi bitirmek için sabahladım inş. bunuda TÜRKÇE DÜBLAJ yaparlarda gene oyunun zevkini %100 çıkarırız...
İlkini oynadım çokda zevkliydi bitirmek için sabahladıminş. bunuda TÜRKÇE DÜBLAJ yaparlarda gene oyunun zevkini %100 çıkarırız
IGN: Crysis Warhead Review 9.4/10
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
ucuz geldi sanırım o türkiye özel fiyatı yerli kardeşlerin ricası üzerine oldu ülkelerine kıyak yaptılar anlıycanve oyuna gelince çook kasan bir oyun herkez haklı ama çokda süper görüntüleri var çokda hoşuma gidiyor 6-7 kez bitirdim artık pc den kaldırdım yoksa hep bi griiyim bakıyım derken bi bakmışım yeniden başlamışım onuyorum 3-4 saat olmuş
![]()
i love logitech z5500
Zoru Başarırım, İmkansız Biraz Zaman Alır...
çıktıTürkçe dl desteği var mı?
Olmaz mı?var diye yazıyordu mavi shop'ta
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Ön sipariş vermiştim baya önce inşallah bayrama kadar elimize geçerde rahat rahat oynarız![]()
ben bunu alamam o kadar butce yok
cdcilere ne zaman gelir acaba?
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 09-17-2008 saat 18:34 Sebep: sahte link..
Steam'de $29.99 ön siparişte ama ingilizce sürümü. Mavi 23 Eylül'de Türkçe sürümü gelecek diyor. 40 YTL
Crysis Warhead on Steam
☞ CRYSIS WARHEAD : MaViSHOP-MVSHOP - Online Alışveriş Mağazası
Fiyat düşüşünde etkisi olur mu bilmiyorum ama yine Türkçe dil desteği sağlanmasından anladığım kadarıyla ilk oyunun satışlarından memnun kalmışlar değil mi?
Bir de keşke ilk oyun için de ek paket falan çıkarsalarelimizde kalmasa ilki
![]()
Oyun malum yerlere düştü 5.91 GB.
Dell Inspiron 1720 Intel Core(TM)2 Duo CPU T7250 2Ghz 800+ NVIDIA GeForce Go 8600M GT + DDR2 SDRAM 2*1024 + SATA 2*120 + Dsl 10Mbit