Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; ANJIN tarafından iletildi. Bu kadar hizli olacagini tahmin etmiyordum.. Çıkmadan düştüğünüde gördük...
Baktım server'da duruyor 5,91gb.peki Türkiye'ye geç mi gelecek ki biz henüz satın alamıyoruz?
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Steam'den satın alınabilir durumda.
Not: Kopya kullanımı ile ilgili gereksiz mesaj atmayalım..
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
@ escobar mavi-shop da 23 eylül olarak gözüküyor... Şu an önsipariş verilebilir durumda![]()
merak etme bende oynayamıyom 2 dakka iniyor 20 dakka bekliyor anladın sen![]()
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
Arkadaşlar silinecek mesajlar için kendimizi yormayalımBu oyuna değer bence verilecek her kuruş
![]()
Divxplanet te bir arkadaş orjinal oyunun DRM korumasından dolayı sadece 3 kez kurulabileceğini söylemiş. Nedir bu işin aslı ? Ona göre orjinal alalım veya almayalım.
Steam versiyonunda DRM koruması yok ama ingilizce. DRM koruması Box pakette var 8 hak tanıyor. Ama sorun esnasında kontak kurup tekrar kurulması sağlanıyor Spore ve Mass Effect'deki gibi
FPSBANANA > News > CRY WH > Other/Misc > Crysis: Warhead DRM
Ars puts Spore DRM to the test?with a surprising result
Birde şu kopya muhabbetini bırakalım artık..
Bu sefer DX 9 ve 10 arasında çok fark yok gibi de PCGH - News: Crysis Warhead - Comparative screenshots with DX9 vs. DX10 and all quality settings
Bimeks 23 Eylül'de satışa sunulacağını duyurdu.
D&R dr.com da 35,99 a 22 eylül itibari ile satışa sunacakmış.Üstelik World karta 12x3 ytl taksitle.
Eğer hala kopya vs diye konuşuluyorsa bunun maddi imkan yüzünden olduğu söylenemez.Olsa olsa arsız lık olur.
Hem Türkçe,hem öle fake bir oyunda değil Crysis,hemde 12x3 YTL'ye."Daa ne istiyonuz"
www.dr.com.tr
Do, or do not. There is no try
Dabi dabi..Hem "çoluk çocuk"da "en azından" 600-700$ lık makinayı kartsız,martsız elma şekeri,goflet,sakız paralarından biriktirip aldıda,buna kalmadı.Sende haklısın![]()