Tamam sustum![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Tamam sustum...
Tamam sustum![]()
daha ne olsun!
lütfen orjinal alalım bu oyunu.![]()
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Sırf test için indirdim ama oynamamak için zor tutuyorum kendimi yine çok güzel olmuş Türkçe'sini bekliyorum. Ek olarak grafikler DX 10'dan farksız ve artık Vista kurmanıza bile gerek yok. En yüksek ayarlarda Xp altında DX 10'dan farksız oynayabiliyorsunuz yani boşa Vista kurmanıza da gerek yok. Testlere bu adresten ulaşabilirsiniz.
yeni silahlar yeni araçlar ve daha iyi görsellik süper olmuş
Kendi SİSTEMİM ile(yanda yazıyo)
1024 e Medium detayda Sorunsuzca oynayabiliyorum![]()
PcManiac
Grafikler aynı ilk crysisle aşağı yukarı en azından medimuda
en üst düzeye aldım grafikleri görmek için film vari olmuş kattıkları efektlerle lakin bu koreliler sıktı
herşey mediumda 10-25 fps arası oynanıyor bu dengesizlikte dandik işlemcimden kaynaklanıyor olsa gerek. Ama önceki crysis ile arasında bi fark göremedim onda da aynı fps leri alarak bitirmiştim.
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
medium ayarlardan olabilir bence fps olarak 2600xt ile 20'nin üzerinde olur diye tahmin etmiştim. ben ilkini bilgisayarımda yazılı sistemle 20 fps altına düşmeden oynuyordum tabi low ayarlarda
Oyun D&R'da internet indirimiyle sanırım 36 YTL, bir de kargo çıkarırlar ama 2 arkadaş birleşip almak lazım yada arşiv için TDU yada bir NFS alınabilir, o zaman beleşe gelir kargo.
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Sesler Türkçe olmadımı tadı çıkmıyor hiç yaw, ingilizce hiç çekilmiyor kötü alıştırdı bizi crytek.
Oyunun yapımcısı Crytek değil, Türkçe seslendirmelerini vs yapan firma bildiğim kadarı ile.
Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
yapımcı: crytek dağıtımcı: ea
kuruyorum bakalım nasıl bişeymiş..ilki gibi bir kaç kere bitirmeye değecek bişeyler cıkmısmı ortaya
kurdum ve 1280/1024 bütün ayarlar very high ta 4x oynadım ve 40 fps gibi bir değerde oynadım..
oyunu satan arkadaşta q6600 ve msi rx2900xt var...bu oyunu bu ayarlarda ve 8xte oynama gibi bir şansı varmı? bana öyle dedi az önce bende inanamadım da o bakımdan..
onun söylediği şekil bendeki tek 4850 oynayamıyor da o bakımdan..![]()
En son ozgurkeles64 tarafından düzenlendi: 09-21-2008 saat 17:54
Herkesin üç kişiliği vardır; Ortaya çıkardığı , sahip olduğu , sahip olduğunu sandığı.
Ön sipariş vermiştim Mavi Shoptan biraz önce geldi![]()
hayırlı olsun güle güle oyna![]()