Daha biraz önce kutuyu açtımda içinde 1 adet dvd daha çıktı ne olduğuda yazmıyor, bonus dvd gibi birşey sanırım... Akşam anlaşılcak ne olduğu.
@hasantahsin
Akşam koyarım ss leri![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Daha biraz önce kutuyu açtımda içinde 1 adet dvd daha çıktı ne olduğuda yazmıyor, bonus dvd gibi birşey sanırım... Akşam ...
Daha biraz önce kutuyu açtımda içinde 1 adet dvd daha çıktı ne olduğuda yazmıyor, bonus dvd gibi birşey sanırım... Akşam anlaşılcak ne olduğu.
@hasantahsin
Akşam koyarım ss leri![]()
Sıcak resimlerResimdeki ayarlar ile max 25 fps oynanıyor, en düşük 17 fps... sistem kaldırmadı...
![]()
Ya şans yok bende oyun oynarken ayıptır söylemesi meyva yiyim dedim elmayı soyarken sol parmağımı kestim mausu zor tutuyorum, gelde oyna şimdi... Şans yok ki![]()
Oyun oynarken size yedirip içerecek biri yanınızda her zaman olmalı![]()
söylenildiği gibi eskisine göre daha az sistem gereksimi istiyo denildi ama öle olmadı
9800gx2 (x2) ile 4ghx işlemci ile 1920x1080 çözünürlükte AA yı 2 yapsan bile açınca çuvallıyo![]()
AA'da 4870'de aynı durumda zaten iyi optimize edilmiş lafı Crysis'e göre yoksa ortada süper bir iş çıkarılmamış. Ayrıca bahsettiğin çözünürlükte AA'ya pek ihtiyacın olacağını sanmıyorum ben. Benim hoşuma en fazla giden şey Xp'de full grafiği görebilmeniz. Ayrıca oyun feci derecede ram harcıyor 2 GB tam sınırda kalıyor oyun için..
1gb ramla oynayamaz myım ben yanii?
oynarsınız fakat detayları düşürmeniz lazım zira bu kadar ram harcaması yüksek doku kalitesinden kaynaklanıyor. Gamer ayarlarında bile 950 MB ram harcıyor sadece testlerde ki birde bunu oyun içinde kendi işletim sisteminizn de harcadığı rami ekleyince 2 gb sınırda kalıyor. Orta seviyeden orta bir ekran kartı ile sorun olacağını sanmıyorum ama..
crysis sistem canavarı ya...
ilerde natural mod'da çıkarsa o zaman iyice zorlayacak sistemleri![]()
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
evet kesinlikle..