Crysis'in resmi web sitesindeki açılış resmi ile Crysis'in konsol versiyonunu bekleyen oyuncular heyecanlandı. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni açıklamalar olacak mı yoksa CrySis: Warhead devam oyunu mu olacak?
Devamı ...
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor; Crysis'in resmi web sitesindeki açılış resmi ile Crysis'in konsol versiyonunu bekleyen oyuncular heyecanlandı. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni açıklamalar olacak mı ...
Crysis'in resmi web sitesindeki açılış resmi ile Crysis'in konsol versiyonunu bekleyen oyuncular heyecanlandı. Bakalım önümüzdeki günlerde yeni açıklamalar olacak mı yoksa CrySis: Warhead devam oyunu mu olacak?
Devamı ...
Oyunun PC sürümünün devam oyunu olduğu açıklandı.
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
ooo mükemmel bi haber gerçekten + rep ..
senenin sonuna doğru piyasaya çıkar diyorlar crytek oyun motorunda da bazı yenilikler yapmayı düşünüyormuş
Beklediğim haber geldi işte.
Beklediğim belirli başlı oyunlardan bir tanesi.
Red Alert 3 ve Diablo 3'te gelsede oyun oynamanın tadına varsak.
Crysis'in devamı Warhead için yayınlanan son ekran görüntülerine bu adresten ulaşabilirsiniz.
Devamı ...
e bu oyun Türkler tarafından yapılmadı mı? Çek sitesi sanırım haberi veren.
resimler net değil gibi sanki, ilk oyun kadar heyecandıracak mı bakalım
http://www.crytek.com/news/news/?tx_...ash=7733199cd1
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
bu ek paket değil miydi? devam oyunu demişsin yani crysis 2 mi olacak?
Bana resimler fake gibi geldi sanki normal crysisten alıntılar gibi![]()
ERBAA'LI"TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"
bir dergi de yayımlanmış sanırım, ordan tarama ile konulmuşta olabilir. crytek sitesinde dergiye link verilmiş.
Ne biçim Silah yaw![]()
PcManiac