Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında CrySis: Warhead / IGN 9.4/10 [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Warhead'i bitirdim dün akşam bahsettiğin bölümü tekrar oynadım sorunsuz geçtim.Bende bir sorun yok...." şeklinde özetlenebilir....
burda yüklü olan orjinal. hayır silip yüklemedim en son çare olarak onu yapıcam.. okadar yeri geçtik kıyamıyorum silmeye fazla vaktimizde olmuyo oynamak için tekrar başa dönmek istemioruz anlıcağın en son çare o
Save dosyasını alıver belgelerim klasöründen.Şuan işyerimdeyim tam yolunu hatırlamıyorum ama Belgelerim klasörü my games klasöründeydi yanılmıyorsam...
Edit:Söylemeyi unuttum önceki Crysis'e göre loading süreleri biraz daha uzun gibime geldi.%99 da bende de bazen bekletiyor azcık ama donma oyundan atma yada Windows yanıt yok diye uyarı vermiyor...