Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında crysis yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar nette gezerken crysis in ultra high ayarları diye birşey gördüm..ben vista 64 bit kullanıyorum en fazla very high var ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar nette gezerken crysis in ultra high ayarları diye birşey gördüm..ben vista 64 bit kullanıyorum en fazla very high var nedir bu ultra high....
__________________ Dünyanın en iyi elektro gitaristi STEVE VAI'nin izindeyim
heralde very high a ultra demişlerdir.yada yama paketleri varsa belki onlarda olabilir.
__________________ Mehmed im sevinin başlar yüksekte,Ölsekte sevinin eve dönsekte,
Sanma bu tekerlek kalır tümsekte,Yarın elbet bizim elbet bizimdir,
Gün doğmuş gün batmış ebed bizimdir.
FİKİRLERİYLE VE ŞİİRLERİYLE ÜSTAD NECİP FAZIL KISAKÜREK
O Ultra High, Extreme Quality vb gibi ayarlar Custom(Özel) seçeneklerdir.Fix, yama vb gibi bir eklenti ile oluyor.Daha güncel bir ekran kartım olsa idi, Vista da bu fixleri deneyip daha çok yardımcı olabilirdim.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim