Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Crysis yardım başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "selam arkadaşlar relic bölümünde daire şeklindeki binaya nasıl giriliyo biç bi kapı vaya girilecek bişeye rastlamadım içeri girilecekmiş ama nasıl???..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar gemideyim bilgisayardan yüklemeyi yaptıktan sonra hava saldırısı mümkün türbünleri hedefe yerleştir diye bi simgeyle bu yazı yanıp yanıp sönüyo ne yapacağımı şaşırdım yardımcı olursanız tşk ederim
Bulunduğun konumdan resim ekleyebilir misin?Ama sanırım tahmin ettiğim yerdesin.
Eğer bahsettiğin görevde laptoptan yüklemeyi yaptıktan sonra Generel Stickland sana, "hedef lazerinle kruvazörleri işaretle ve havayii fişeklerin keyfini çıkar " dediyse;
Şimdi gemiden çık biraz uzaklaş.
Silahını sağ alttaki yeşil hedefe göre doğrult ve B tuşu ile dürbünü aç.Açtığında zaten hedefi görürsün.
Mause un sol tuşuna bas ve böylece hedefi işaretlemiş oluyorsun.Artık devam edebilirsin.