Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Crysis'den tanıtım videosu

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Crysis'den tanıtım videosu başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Oyun içi görüntülerden oluşan yeni tanıtım videosu. Download..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 26-10-06, 12:23   #1 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Arrow Crysis'den tanıtım videosu

Oyun içi görüntülerden oluşan yeni tanıtım videosu.

Download

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 12:58   #2 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Hernekadar merakla beklediğim bir oyun olsada Crysis, Dx10 bi sistem kuruncaya kadarda oynayamayacağım bi oyun, yani insan böyle bi oyunda hiç bir detayını kısmak istemez, e bizim 6600GT lerin 1024x768 çözünürlüğü bile kaldırabileceği şüpheliyken, yeni nesil konsolların pc lere göre satın alınma mantığının yüksek olduğu şu günlerde öte dursun Crysis benden birazcık

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 13:06   #3 (permalink)
storm33
Member

Katılım tarihi: 30.06.06
Nereden: izmir
sistemi yenilemeden dokunmam bu oyuna.....sinrirlerimi bozar şimdi...
storm33 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 16:13   #4 (permalink)
paranoyakX
hARDWAREMANIAC

paranoyakX Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: İzmir
Blog Mesajları: 2
oha diyorum ya çok iyi gerçekten, artık benim GeForce MX 440 ı bıraksammı naapsam
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 18:02   #5 (permalink)
tamerr
Cool Member

tamerr Avatar

Katılım tarihi: 23.05.06
Nereden: Ankara
yuh be! bu kadarıda fazla ama artık! nereye varacak canım bunun sonu.
adamlar gerçekliği bitirmişler yavv!
tamerr çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 18:38   #6 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10
büyük bir heyecanla bekliyoruz, süper gözüküyor.
Eski 26-10-06, 18:47   #7 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 13
Arrow Crysis ve gerçek yaşam

Kaynak
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 18:49   #8 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
yuhh. Aşmışlar.
GaNDHi çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 19:46   #9 (permalink)
karuch
Cool Member

Katılım tarihi: 17.07.06
Nereden: Fethiye
oha bu ne böyle ya aşmışız iyice
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 21:13   #10 (permalink)
http://h!j@cker
hARDWAREMANIAC

http://h!j@cker Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 31.03.05
Nereden: H!j@cker WorlD
harbiden acayip sağlam yav
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 22:04   #11 (permalink)
KroninuQus
hWM Haber Editörü

KroninuQus Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 13.09.06
Nereden: hARDWAREMANIA/Ankara
Resimler: 15
Real time-referance yazmasalar ayırt edemezdim birbirinden. Pamuk eller cebe beyler yeni sistemlere iyi para dökmek gerekecek gibi
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 26-10-06, 23:56   #12 (permalink)
BlackAce
Cool Member

BlackAce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 19.09.04
Nereden: United States - LA
Biraz kritik yapayım..

Öncelikle durağan fotoğraflar çok güzel gözüküyor fakat trailer'i izledim, afedersiniz ama o ağaçlar, otlar çoook yapay duruyor. Ayrıca, hand to hand combat gibi birşey koyalım demişler, o yumruklar biraz fazla "strechy" olmuş gibi.. ayrıca bilgisayar oyuncusunun otların arasından çıkıp gelen o "nanosuit" zımbırtısına cevap verme süresini acaip geç olması berbat.. Hadi diyelim hem görünmez hem duyulmaz oldu bu süper acaip teknoloji harikası suit ama anlamadığım nokta o kadar ot hiç mi hışırdamıyor? veya otlar suit'in içinden mi geçiyor..?! Fizik konusunda gayet başarılı gözüküyor, ot demişken yapraklar oyuncunun gövdesine uygun şekilde hareket ediyor, bu güzel araçlarla yıkım yaratabilmekte hoş, ancak yinede patlamalar bu grafik motoruna hakaret gibi (lütfen gerçek patlama sahnelerini düşünüp gözden geçirin) Ayrıca Non-linear gameplay demiş ancak bilgisayar oyuncusu kendi planını kurmuyor fakat önceden belirlenmiş bir senaryoyu uyguluyor.. Ayrıca neden hiç takım arkadaşımızın olmadığıda ayrı bir soru, ama bu tür oyunları sevenler tüm düşmanı ben yok edeyim tutkunu olduğu için çok önemli bir eksiklik değil.

Shoot'em tutkunları için güzele benziyor ama bu grafikler hem çok daha iyi olabilirmiş hem de daha derin bir oynanabilirlik eklenebilirmiş ama işte dağıtıcı EA olunca fazla birşey beklemeyeceksin. John Woo filmlerine benziyor, göz alıcı sahneler var ama gerisi bomboş.. so much to Oscar..

(Kişisel olarak shoot'em pek sevmem ama ben biraz daha starship troopers'ı andıran bir oyun beklerdim, en azından Kurgu çok daha iyi olabilirmiş... Zaten Kuzey Kore'nin Tropik bir adayı işgal edebilecek olması gerçekten ilginç, düşünmeden vurmak isteyenler buyursun..)
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 27-10-06, 00:57   #13 (permalink)
mespage
V.I.Member

mespage Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 09.06.04
Nereden: TÜVASAŞ/ADAPAZARI
olayın gelişiminine hiç katkım yok ama TÜRKLÜK damarım kabarıyor nedense
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 01:43   #14 (permalink)
Pala
Senior Member

Pala Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 28.04.05
Nereden: İstanbul\Kadıköy-Şampiyon Kokareç
Alternatif Oyun Çıktıktan Sonra Sıradan Oyuncu Repliği:
-Getirin şeriatı Allah'ın yarattığıyla boy ölçüşüyo bu münafıklar tez zamanda Delta Force 1 grafik\fiziği eylesinler yoksa vuralım boyunları.....
Şimdi bana ordan hadi len diyosunuz ama ben görürüm sizi oyun çıkınca
Hem başka açıdan bakarsak madem bu gidişle oyunla gerçek hayatın farkı kalmayacak o zaman insanlar bundanda sıkılmayacak mı ne olacak yani geriye doğru atıyorum Half-Life 10'dan eski TV'ye bağladığımız Super Mario'ya doğru geriye bi evrimleşme mi olacak yani??
Ya da bu olmassa artık son safha matrix hesabı bi taraflarımıza kablo sokup mu oyun oynayacağız?
Saat 00:42 kafası güzel mazur görün
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 28-10-06, 02:32   #15 (permalink)
ANJIN
V.I.Member

ANJIN Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.02.05
Nereden: germany ama akli izmirde..
Blog Mesajları: 34
Resimler: 46
Alıntı:
BlackAce tarafından iletildi. Mesajı göster
Biraz kritik yapayım..

Öncelikle durağan fotoğraflar çok güzel gözüküyor fakat trailer'i izledim, afedersiniz ama o ağaçlar, otlar çoook yapay duruyor. Ayrıca, hand to hand combat gibi birşey koyalım demişler, o yumruklar biraz fazla "strechy" olmuş gibi.. ayrıca bilgisayar oyuncusunun otların arasından çıkıp gelen o "nanosuit" zımbırtısına cevap verme süresini acaip geç olması berbat.. Hadi diyelim hem görünmez hem duyulmaz oldu bu süper acaip teknoloji harikası suit ama anlamadığım nokta o kadar ot hiç mi hışırdamıyor? veya otlar suit'in içinden mi geçiyor..?! Fizik konusunda gayet başarılı gözüküyor, ot demişken yapraklar oyuncunun gövdesine uygun şekilde hareket ediyor, bu güzel araçlarla yıkım yaratabilmekte hoş, ancak yinede patlamalar bu grafik motoruna hakaret gibi (lütfen gerçek patlama sahnelerini düşünüp gözden geçirin) Ayrıca Non-linear gameplay demiş ancak bilgisayar oyuncusu kendi planını kurmuyor fakat önceden belirlenmiş bir senaryoyu uyguluyor.. Ayrıca neden hiç takım arkadaşımızın olmadığıda ayrı bir soru, ama bu tür oyunları sevenler tüm düşmanı ben yok edeyim tutkunu olduğu için çok önemli bir eksiklik değil.

Shoot'em tutkunları için güzele benziyor ama bu grafikler hem çok daha iyi olabilirmiş hem de daha derin bir oynanabilirlik eklenebilirmiş ama işte dağıtıcı EA olunca fazla birşey beklemeyeceksin. John Woo filmlerine benziyor, göz alıcı sahneler var ama gerisi bomboş.. so much to Oscar..

(Kişisel olarak shoot'em pek sevmem ama ben biraz daha starship troopers'ı andıran bir oyun beklerdim, en azından Kurgu çok daha iyi olabilirmiş... Zaten Kuzey Kore'nin Tropik bir adayı işgal edebilecek olması gerçekten ilginç, düşünmeden vurmak isteyenler buyursun..)
Harika bir yorum olmus,eline saglik..