Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Cs oynamak için bildiğiniz serverlar

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Cs oynamak için bildiğiniz serverlar başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar ultima online oynuyordum ama artık bıraktım şimdide counter strike oynamak istiyorum ne yapabilirim bildiğiniz serverlar warmı acil yardım ?!..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 12-07-05, 21:50   #1 (permalink)
mcorleone26
Member

mcorleone26 Avatar

Katılım tarihi: 10.10.04
Nereden: Eskişehir
Red face Cs oynamak için bildiğiniz serverlar

Arkadaşlar ultima online oynuyordum ama artık bıraktım şimdide counter strike oynamak istiyorum ne yapabilirim bildiğiniz serverlar warmı acil yardım ?!
mcorleone26 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-05, 16:31   #2 (permalink)
mcorleone26
Member

mcorleone26 Avatar

Yardım yokmu
mcorleone26 çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-05, 20:12   #3 (permalink)
sayborg2
Silver Member

sayborg2 Avatar

Katılım tarihi: 06.08.04
Nereden: Ankara
Merhaba, ben de arada sırada Counter-Strike 1.6 oynarım. Bugüne kadar birçok sunucuda oynadım. En beğendiklerimi yazıyorum. Aralarında Türk olanlar da var. Ama CS 1.6 için! IP adreslerini de veriyorum.

1- mix.gen.tr (Gecikme Süresi: 72) IP: 195.214.191.105:27015
Bazen acayip dolu oluyor. Çok dolunca, üye olmayanları atıyor. Paralı üyeler atılmıyor. Eğer üye olmadan bile atılmamak istiyorsanız, sunucuya fazla kimse yokken girmelisiniz. Ama çok kaliteli, dünyanın en hızlı sunucusu ve 100% Türk!

2- THE GAME CS 1.6 PUB SLAUGHT (G.S: 98) IP: 212.205.119.5:27015
Çok hızlı, sunucuda hiç doluluk olmuyor, hiç de boş olmuyor. Tamamen ücretsiz. Yabancı sunucu olmasına rağmen, oyuncuların yarısı Türk.

3- servercamp.de (G.S: 132) IP: 213.202.249.171:27015
Bu sunucuda da, CS'yi acayip farklılaştırmışlar. Teröristlerin ve Counterların özel güçleri oluyor, ışın falan çıkartıyorlar, uçuyorlar. Başka tarz bir oyunla birleştirmişler. Sunucuda neredeyse hiç Türk olmuyor ama yine de zevkli. Konsola shopmenu veya shopmenu2 yazarak, özel güçler satın alınabilir.

4-Siber Arena (G.S: 70) IP: 212.146.135.206:27015
100% Türk ama nedense, sunucu içinde çok nadiren oyuncu oluyor. Çok da hızlı bir sunucu. Eminim, herkes bu sunucuyu keşfedecek ve bu sunucuda oynayacak. Tamamen de ücretsiz.

Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir.
sayborg2 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-05, 22:05   #4 (permalink)
mcorleone26
Member

mcorleone26 Avatar

Çok saol ama ben 1.5 için arıyorum 1.6 bulamadım..
mcorleone26 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-09-05, 18:29   #5 (permalink)
BiG_BanG
Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.09.05
cs1.oyunvadisi.com
cs2.oyunvadisi.com
cs3.oyunvadisi.com
cs4.oyunvadisi.com
cs5.oyunvadisi.com
cs1.sanane.com
cs2.sanane.com
cs3.sanane.com
cs4.sanane.com
cs5.sanane.com
BiG_BanG çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-09-05, 18:38   #6 (permalink)
selcioo
V.I.Member

selcioo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 01.04.05
Nereden: •Bilinmezlerden
http://www.mix.gen.tr/
mix servarlarına gir arkadaşın teki admindir orada kıyak geçeriz En son aylık 10YTL idi üyelerine...Yani sen beleş girerken üye gelirse sen postalanırsın Konu eski ama olsun Bu arada source den bahsediyorum ben

85 'ten bugüne
[FONT="Garamond"]MSN MESSENGER | selcioo@docomo.ca[/FONT]
selcioo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

Cs oynamak için bildiğiniz serverlar ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Online Strateji oyunu oynamak isteyenler!!! H.W.M. forumu olarak herkesi bekliyoruz!! Arslan_M Oyunlar 128 27-01-08 20:47
Swat4ü Online oynamak için Server Nasıl Kurulur Dükmakxs Network 0 15-06-05 22:56
filmler için kapak yaptım cdlerde takıldım!!!! Evo Divx/DVD 4 03-03-05 16:07
Sapphire 9800pro zivro Ekran Kartları 17 28-05-04 18:00
HM Forum için öneri.... Joliot hARDWAREMANIA 2 02-07-02 07:20

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:17.