| Merhaba, ben de arada sırada Counter-Strike 1.6 oynarım. Bugüne kadar birçok sunucuda oynadım. En beğendiklerimi yazıyorum. Aralarında Türk olanlar da var. Ama CS 1.6 için! IP adreslerini de veriyorum.
1- mix.gen.tr (Gecikme Süresi: 72) IP: 195.214.191.105:27015
Bazen acayip dolu oluyor. Çok dolunca, üye olmayanları atıyor. Paralı üyeler atılmıyor. Eğer üye olmadan bile atılmamak istiyorsanız, sunucuya fazla kimse yokken girmelisiniz. Ama çok kaliteli, dünyanın en hızlı sunucusu ve 100% Türk!
2- THE GAME CS 1.6 PUB SLAUGHT (G.S: 98) IP: 212.205.119.5:27015
Çok hızlı, sunucuda hiç doluluk olmuyor, hiç de boş olmuyor. Tamamen ücretsiz. Yabancı sunucu olmasına rağmen, oyuncuların yarısı Türk.
3- servercamp.de (G.S: 132) IP: 213.202.249.171:27015
Bu sunucuda da, CS'yi acayip farklılaştırmışlar. Teröristlerin ve Counterların özel güçleri oluyor, ışın falan çıkartıyorlar, uçuyorlar. Başka tarz bir oyunla birleştirmişler. Sunucuda neredeyse hiç Türk olmuyor ama yine de zevkli. Konsola shopmenu veya shopmenu2 yazarak, özel güçler satın alınabilir.
4-Siber Arena (G.S: 70) IP: 212.146.135.206:27015
100% Türk ama nedense, sunucu içinde çok nadiren oyuncu oluyor. Çok da hızlı bir sunucu. Eminim, herkes bu sunucuyu keşfedecek ve bu sunucuda oynayacak. Tamamen de ücretsiz.
Bir gün Yunanlılar, anneannemin annesinin ve diğer vatandaşlarımızın üzerine gaz dökmüşlerdi. Onları tam yakacaklarken Atatürk'ten bir telgraf geldi: "Eğer bir Türk'ün kılına bile zarar gelirse orada taşın üzerinde taş koymam." yazıyordu. Yunanlılar korktular ve yakamadılar. O yüce insanın sayesinde yaşıyorum. Bu vatandan çıkar sağlayıp tekrar bu vatana ihanet edenler şerefsizdir. |