Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında death track oyunu cok hızlı (dos ortamı) başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "90 lı yılların oyunu Death Track oyununu buldum yükledim ama cok hızlı calısıyo nasıl yavaslatırım bılen varsa yardım etsın lutfeennn!!!!!!!..." şeklinde özetlenebilir....
eski oyunları yavaş çalıştırmanın bir yolu yok.
çok eski bilgisayarlarda bir turbo tuşu oluyordu kasada.
turboyu kapattğınızda bu eski oyunlar normal hızında oynanıyordu.
ama yeni bilgisayarlarda böyle birşey yok.
mecbur hızlı oynayacaksın.
illa oynucam ben bu oyunu bu makinada diyosan arka planda aynı anda bi divx encoding yanında bi de mp3 encoding başlat. Yetmezse mediaplayerda bir divx aç oynaya dursun.Makinada ne varsa kurulu çalışsın
Benim gibi yap, ilan verdim temiz Amiga 1200 ariyom. elimde de 2.5" diskler var ondan takicam. Nostaljiden bayilcam. Bir suru de Amiga oyunu indirdim, herbirini seri kablo ile amiga'da diskete yazicam veya harddiske. Evet ben deliyim.
Ya ne kadar eve amiga da alsak, bütün oyunlarını da indirip oynasak eskiden çocuk yaşlarda aldığımız zevki alamayız sanırım. Ben eskiden büyüyüyünce kendi evime şu atari salonlarındaki street fighter arcade konsolundan almaya karar vermiştim. hatta yanında bir de captain commando yada mortal kombat de alırım falan diyordum
Yani o derece zevk veriyordu o oyunlar. o zaman için orgazmdan öte birşeydi.
Ne kadar zaman geçse, büyüsem yine de ben bırakmam bu oyunu falan derdim kendi kendime.
Fakat büyüyünce ve hayatına başka meşgaleler girince olay değişiyor.
Tabi bu arada nostalji yapmanın da zevki başka
@Sariyuz
o (Console) oyunlarin hepsini callus yada winkawaks ile pc inde oynaman mumkun. amigaya gelince onun sicakligi ve ruhunu hicbiryerde bulamiyacagimizi biliyorum. istersen bende 2 cd a500 oyunu var dms formatli 1548 tane distek ortalama 700 oyun
@Bilgetn
hangi isletim sistemini kullaniyorsun?