Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

Diablo 3 geliyor

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Diablo 3 geliyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yenilenmiş karakter derken? 5 karakter olacakmış. Barbar ve Witch Doctor kesin. Sorceress ve Paladin i çıkaracaklarını zannetmiyorum. Amazon değişir belki...." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 07-07-08, 15:52   #26 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.03.04
Nereden: Somewhere In The Middle Earth
Resimler: 1
Ynt: Diablo 3 geliyor

Yenilenmiş karakter derken? 5 karakter olacakmış. Barbar ve Witch Doctor kesin. Sorceress ve Paladin i çıkaracaklarını zannetmiyorum. Amazon değişir belki.
Indra çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 15:21   #27 (permalink)
ALIENWARE
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A

O 800mb lık oyun iyi videoyu henüz izleyebildim. Bu oyun çıkınca Havok'un en büyük güzelliklerinden birini görecek gibiyiz; cesetlerin parçalanması Videoda detaysız bi şekilde parçalanıyor cesetler ama inşallah daha da geliştirirler bunu. Şöyle barbarian bi vurdumu adamı ortadan ikiye ayırmalı, biraz daha şiddet detayı olmalı diye düşünüyorum.

Nacizane blogum:fromVincent
ALIENWARE çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 18:00   #28 (permalink)
DiabloJR
New Member

DiabloJR Avatar

Katılım tarihi: 06.07.08
Nereden: İstanbul

Nickimdende belli olduğu gibi diablo hayranıyımdır 3ün çıkacağını biliyordum sonra vazgeçtiler sonra yeniden çıkarıcaz dediler bu sefer gerçekten çıkıo oyunun grafikleri süper Muhtemelen 2009un sonlarına doğru çıkar hadi hayırlısı
DiabloJR çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 18:53   #29 (permalink)
Tanarri
Senior Member

Tanarri Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 26.11.07
Nereden: silikon vadisi:P

eski günlerim aklıma geldi deliler gibi sabahlara kadar kasardım charımı ay duygulandım valla ağlayasım geldi blizzart yaptı gene yapıcanı valla helal olsun yapımcıları dağıldı cıkmıycak neyim deniyodu wow la neyim idare ediyoduk ama bişi söliyimi bence gırafikler daha abartı olabilirdi genede güzel olmuş ama daha abartı bişiler bekliyodum açıkcası... crysis,assasin fealn gözümüzü boya ya boya ya bi secici bi hal olduk ama gende eski gırafikleri bile olsa oynarım yeterki diablo olsun yeni item düşünceki heycanı başka nerde tada bilirim yada hell de mefisto yada diablo kesmenin panik halini
Tanarri çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 08-07-08, 19:19   #30 (permalink)
GaNDHi
Moderator

GaNDHi Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.04.03
Nereden: TháLîÒñ
Blog Mesajları: 1
Resimler: 10

Starcraft II den sonra ikinci iyi haber. Seçerim paladinimi biter olay
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 13-07-08, 19:48   #31 (permalink)
TЧЯΛEL
New Member

TЧЯΛEL Avatar

Katılım tarihi: 13.07.08
Nereden: Antalya, Manisa

o kadar bekledik ki, yeni bilgisayar alma planlarımı bu oyun üzerine kurabilirim.
tam çıkış tarihinin açıklanmasını bekliyorum.
TЧЯΛEL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 01:09   #32 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım

O zaman yeni bilgisayar alma tarihini baya ertelersin Blizzard bu, daha ne zaman biterse o zaman çıkaracaz diyoki en az 1 sene demek (of çok ya)
Indra çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-07-08, 19:56   #33 (permalink)
TЧЯΛEL
New Member

TЧЯΛEL Avatar

Katılım tarihi: 13.07.08
Nereden: Antalya, Manisa

yok hocam o kadar da bekleyemem.
ilerde yükseltmeye meyilli bi anakart alırım.
yeni ram felan idare ederiz.
TЧЯΛEL çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 16-08-08, 23:54   #34 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 11.01.02
Nereden: Ankara
Resimler: 5

Yeni web sayfası:
Diablo III - Character Classes

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-09-08, 02:38   #35 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 3
Resimler: 15

Diablo 3 Video Interview with Lead Designer Jay Wilson | Ten Ton Hammer

Cahil ile etme sohbet fıttırırsın, taş ile etme taharet yırttırırsın..
Blow-II şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 05-09-08, 10:36   #36 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım

Yeni resimler:

diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 11-09-08, 22:52   #37 (permalink)
diablo
Moderator

diablo Avatar

Bilgisayarım

ImageShack - Hosting :: wall31600x1200li7.jpg 1600*1200
diablo çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-08, 00:05   #38 (permalink)
barbarian666
V.I.Member

barbarian666 Avatar

Katılım tarihi: 20.07.04
Nereden: mobil durumdayım:)
Resimler: 3

yaw bi ara çıktı dediler garip oyun saldılar piyasaya...sonra yok çıkmadı daha yapılıo die duydum...eğer dediğiniz gibi daha 1 senesi warsa hakkaten çok yaw alcam barbarianı kesecem bütün iblisleri hehehe özledim yaw walla :S
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-08, 06:35   #39 (permalink)
hasantahsin
hARDWAREMANIAC

hasantahsin Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 17.06.06
Nereden: istanbul
Blog Mesajları: 3
Resimler: 2

Alıntı:
diablo tarafından iletildi. Mesajı göster
Resim yakıştı vallaha masa üstüne, kim bilir oyun program files da nasıl durur .
Eski 12-09-08, 13:10   #40 (permalink)
LaFrost
Cool Member

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 15.10.04
Nereden: İstanbul

Alıntı:
Indra tarafından iletildi. Mesajı göster
Yenilenmiş karakter derken? 5 karakter olacakmış. Barbar ve Witch Doctor kesin. Sorceress ve Paladin i çıkaracaklarını zannetmiyorum. Amazon değişir belki.
Kim demiş 5 karakter diye? Sorceress siz oyun diablomu olurmuş bi kere... Üstelik WoW`ta bile 8 farklı class varken. Kalkarsa assassin kalkar. Oda çok imba karakterdi ondandır
LaFrost çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 12-09-08, 13:51   #41 (permalink)
Indra
hARDWAREMANIAC

Indra Avatar

Bilgisayarım

Diablo2 de önce 5 karakterdi Assassin ve Druid sonradan geldi bildiğiniz gibi. Ben yine öyle bişey bekliyorum.
Daha önce dediğim gibi Barbar ve Witch Doctor kesinleşti. Büyücü kılıklı bişey kesin olur ama Sorceress olurmu adı bilmem. Blizzard Hunter, Shaman, Warlock'u çok seviyor WOW'dan biliyoruz. Witch Doctor, Shaman ve Warlock karışımı bişey. Bu ikisi olmaz zannetmiyorum. Ama Hunter koyabilirler, hayvanlı ve trap yetenekleri olan. Son olarakta ofansif yetenekleride olan bi Paladin olabilir.
Indra çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 01-10-08, 23:28   #42 (permalink)
Blow-II
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılı