Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Directx 10? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "beyler directx 10 olayını çözemedim.yada directx 10 u bulamadım. kuruyorum yine 9c olarak gözüküyor.3870 kart var. nedir bu olay?yoksa directx ..." şeklinde özetlenebilir....
beyler directx 10 olayını çözemedim.yada directx 10 u bulamadım. kuruyorum yine 9c olarak gözüküyor.3870 kart var. nedir bu olay?yoksa directx 10 çıkmadımı
beyler directx 10 olayını çözemedim.yada directx 10 u bulamadım. kuruyorum yine 9c olarak gözüküyor.3870 kart var. nedir bu olay?yoksa directx 10 çıkmadımı
Sadece vistada çalışıyor, vista yükledin mi?
Sakın ola dx10-xp diye paylaşılan dosyaları indirip yüklemeye çalışma.directx tanı aracında 9 yerine 10 yazıyor hepsi bu.Fakat işin köti yanı, faydası olmadığı gibi zararı da büyük.
directx sistem dosyalarına hasar veriyor, direct3d işlevinde bozukluklar meydana geliyor.Bu sorunları ben de yaşadım ve yaşayan birçok kişiye tanık oldum.
XP de directx10 diye birşey yok.Bunu Microsoft geliştirip sitesinden indirmeye sunmadığı sürece XP de kullanmak mümkün değildir.
Directx, sistemin çekirdek yapısı ile alakalıdır.dx10 un XP de tam manasıyla çalışması için Vista nın çekirdek yapısını XP ye aktarmak gerekiyor ki bu da imkansızdır.
O bahsettiğim dosyalar, kişilerin hack çalışmalarından ibarettir ve dediğim gibi zararlıdır.Aman dikkat.
__________________ Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim
şey bısı sorabılır mıyım pekı bu ekran kartlarının directx 10 9 dıe hepsının ayrı mı yanı mesela bnm ekran kartım ıcın hangısını yuklemem gerekio ? yardımcı olursanız sevınırım :S
Eğer işletim sistemin vistaysa bişey yüklemen gerekmiyor dx10 yüklü geliyor, eğer xp ise dx10 u kullanamıyosun ve xp sp2 den sonrada dx9c yüklü geliyor, kısacası iki durumdada bişey yüklemen gerekmiyor.
Eğer işletim sistemin vistaysa bişey yüklemen gerekmiyor dx10 yüklü geliyor, eğer xp ise dx10 u kullanamıyosun ve xp sp2 den sonrada dx9c yüklü geliyor, kısacası iki durumdada bişey yüklemen gerekmiyor.
yani malesef xp burda vistaya yenik düşüyo
__________________ aşk bir çay sevgi ise şeker bizim gibi garipler çayı şekersiz içer