+ Cevap Yaz
Results 1 to 9 of 9

DRIVER 3 FACİASI

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda DRIVER 3 FACİASI başlıklı konu tartışılıyor; Uzun zamandir pohpohlanan Driver 3 bir sure önce PS2 ve XBOX çikti yanliz malesef oyle abartildigi gibi çikmadi grafikler rezalet ...

Banned user TURBO Avatar
    Katılım tarihi
    19.04.2004
    Nereden
    Istanbul

DRIVER 3 FACİASI

Uzun zamandir pohpohlanan Driver 3 bir sure önce PS2 ve XBOX çikti yanliz malesef oyle abartildigi gibi çikmadi grafikler rezalet ayni PS1 deki Driver 1 ve 2 versiyonu gibi dandik grafikli. Driver 1 in PC versiyonu bile 2 ye katlar grafik olarak allahtan para vermedim arkadas almis ondan odunç alip denedim tavsiye etmiyorum kimseye 10 milyonu çope atmayin .
    Oyunun tek iyi yani bildiginiz gibi istanbulda gecmesi ve oyunun movielerinde türkçe seslendirme olmasi fakat yinede kurtaramiyor oyunu umarim pc versiyonu cikarda adam gibi oynariz.

V.I.Member Oguz® Avatar
    Katılım tarihi
    08.03.2004
    Nereden
    ANK-IST
    insallah....
    KIZLAR.......EN NEFRET ETTIGIM VARLIKLAR........

hARDWAREMANIAC Indra Avatar
    Katılım tarihi
    29.03.2004
    Nereden
    Somewhere In The Middle Earth
    1. yi oynamış 2. yi kaçırmıştım.baya zevkliydi 1.si.hele son bölümde yüzlerce polis arasından elebaşını kaçırdığımız yer falan acayip zevkliydi(en az 50 kere oynamışımdır o bölümü bitirmek için).
    3.nünde videoları falan baya güzel görünüyodu.inşallah grafikler falan dediğiniz gibi olmaz.1. çıkalı kaç sene oldu bi gelişme göstermiş olmalı.

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    çok ilginç sürekli tv den tanıtımını izliyorum bana grafikler gayet güzel gibi gelmişti. hatta gta in grafiksel olarak üstün bi versiyonu olmuş diye düşünmüştüm. denizde dalgalar ve patlama efektlerini beğendim. oyunu oynamadığım için kesin birşey diyemiyorum ama izlediğim kadarıyla hoş görünüyor.

pc versionu çok farklı olabilir...

Banned user TURBO Avatar
    Katılım tarihi
    19.04.2004
    Nereden
    Istanbul
    Hoca taktim oyunu makineye kufur ettim kapattim tvde hos gozukebilir cunku adamlar en iyi yanlarini mixleyip koyuyorlar gece modunu seciyorun oyunda ortalik zifiri karanlik sehirdemisin dagbasindamisin belli degil aksam ustu saat lerini secerseniz take a ride da biraz iyi gozukuyor oda gun batimi oldugu için yari karanlik her taraf golgeli oldugu için hatalar belli olmuyor ama benden soylemesi varsa çope atacak paraniz alin gamespottan 5 yada 6 gibi dusuk not almis bu arada .

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    yo hayır tv de game play de izlemiştim, oyunun reklamı değil reklamında çok kısa bir süre gösteriyor zaten. game play de oyunu uzun bir süre oynuyorlar.zaten kötü olsa da merakla beklediğim bir oyun değil.

Moderator gOkO Avatar
    Katılım tarihi
    10.04.2004
    Nereden
    on hm multi cpu
    Blog Mesajları
    3
    hadi bee...tv de gerçekten fena durmuyodu.umudumuz pc versiyonu...
    ERBAA'LI
    "TÜRK OL TÜRK HİSSET TÜRK YAŞA Kİ GERÇEK TÜRK OLASIN"

Rookie Member
    Katılım tarihi
    23.06.2004
    Bahsettiğiniz game play programı gece yarısından sonra başlayan bir program mıydı? 3-4 kişilik bir ekip sunuyordu sanırım. Bir kez yolum kesişmişti sonra unuttum. Hangi kanalda hangi gün ve saatteydi?

Senior Member Kromer Avatar
    Katılım tarihi
    06.06.2003
    Nereden
    Underdark
    pc versiyonu cok da iyi olmayacaktir gibime geliyor hani belki bir iki duzeltme olabilir ama daglar kaar fark oldugunu hic hatirlamiyorum...

yani boylece bir efsane daha sona erdi

+ Cevap Yaz

Reklam

Reklam 2
Reklam 3