Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Far Cry 2 - Çıktı! [Genel Konu] başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Yok yafs ben tam tersini düşünüyorum bence FarCry 2 çok güzel olacak. Yapay zeka konusnda baya umutluyum ben bu oyundan...." şeklinde özetlenebilir....
Gametrailers.com - Far Cry 2 - Money, Diamonds, and Blood Trailer
Hikaye bi hayli çığırından çıkmış anlaşılan. Eski hikayeyle hiç alakası yok gibi gözüküyor. Bu arada karakterler mekanlarkadar iyi değilmiş, bu videoda gözüme çarptı, öncekiler paso dağ taş gösteriyodu. Ama baya sağlam bi oyun olmuş gibi, silahın her türlüsü, aracın her türlüsü kullanılabiliyor videoya göre.
Ubisoft just announced that Far Cry 2, the open-world shooter, is done and dusted and off to manufacture. All versions ship on October 24 in Europe and October 21 in the US. Developed this time around by Ubisoft Montreal--the PC original was crafted by Crytek--Far Cry 2 will hit PS3 and Xbox 360 at $60, with the PC version coming in at $50.
Far Cry2 PC versiyonu DX10.1 desteğiyle birlikte geleceği dedikoduları.Hatta AMD yakın bir zamanda Far Cry 2'de sorun çıkmaması için DX10.1 ile ilgili bir hotfix çıkaracakmış.ATI'ciler hayırlı olsun...Bakalım Assassin's Creed'den DX10.1 performans sorunları nedeniyle mi Nvidia'nın baskısı nedeniyle mi geri çekildi bilinmez ama bu sefer DX 10.1 gümbür gümbür gelecek sanırım...
içimden bi ses farcry 2 hayal kırıkllığı olacak diyo ama.. inşallah yanılırım.. sırf bu oyun için vistaya geçmeyi planlıyordum.. az kaldı
Sesin dayandığı bi yer yoksa öyle boşa konuşmasın bence. Videolar ortada ekran görüntüleri ortada. Bu saatten sonrada yapabilir tabi ama bi sebebi olmalı. Belki senaryo eskisiyle alakasız olduğundan can sıkabilir.