Anasayfa |  hABERLER |  gALERi |  bLOGS |  Üye Ol | 
bLACKBOX |  sOSYAL gRUPLAR |  oYUN |  Etiketler | 
Kullanıcı Adı
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA > Yazılım > Oyunlar »

far cry donuyor

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında far cry donuyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Far cry oyunu minimum ayarda bile 3-5 dakikalık oyundan sonra donuyor ve bilgisayar kendini tekrar başlatıyor.Ne yaptımsa çare bulamadım.Yardım lütfen.... ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 30-10-07, 22:28   #1 (permalink)
hotmedicine
New Member

Katılım tarihi: 30.10.07
far cry donuyor

Far cry oyunu minimum ayarda bile 3-5 dakikalık oyundan sonra donuyor ve bilgisayar kendini tekrar başlatıyor.Ne yaptımsa çare bulamadım.Yardım lütfen....
sistemim XP pro.sp2 türkçe,celeron 2.9,1024 mb DDR2 ram,geforce 6600 LE 256 mb ekran kartı.
Tüm driverlarım güncel,directX9.0c yüklü.
Bu oyun daha önce sp1 paketli XP yüklü iken çalışıyordu hemde full zorlama ile,ne oldu ise yeni formattan sonra başaramadım.Bilenlerden Yardım
hotmedicine çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-07, 01:30   #2 (permalink)
xxZCNxx
Member

xxZCNxx Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.03.07
Nereden: AYRIGEZEGEN
Ynt: far cry donuyor

bence tekrar format at makineye.driverlarınıda doğru yükle.bilgisayarın oyunu her türlü kaldırır.sorun windowsta olmalı.
xxZCNxx çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 31-10-07, 02:08   #3 (permalink)
hotmedicine
New Member

Katılım tarihi: 30.10.07
Cevap: far cry donuyor

5 defa formatladım ve 4 değişik XP kurdum olmadı.SP2 de problem var diyeceğim ancak SP2 kullanan başka arkadaşlarda çalışıyor.Directx de problem var dedim ekran kartının sitesinden en güncel driverları indirip kurdum gene olmadı.Monitorün çözünürlüğü ile çakıştığını düşünüyorum ama çözemedim.Oyunda donup reboot ederken bazende sadece internette surf ederkende donuyor.Kafayı yedim yani....
hotmedicine çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 14-02-08, 22:56   #4 (permalink)
sercanecati
New Member

Katılım tarihi: 14.02.08
Nereden: ANKARA

ya arkadaslar lütfen yardım edın oyuna başlıyorum 2 dk gecıyor oyun donuyor bılgısaar kendını resetlıyor yanı ekan kapanıyor biggisayarım
3.0 ghz
512 mb
pentium 4
ekran kartı zellıklerımı bılmıyorum onu da nasıl oglrenebılırım ama oncelık farcry da
sercanecati çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 15-02-08, 00:49   #5 (permalink)
eagle
Silver Member

eagle Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 24.04.05
Nereden: Samsun-İstanbul
Resimler: 7

Alıntı:
sercanecati tarafından iletildi. Mesajı göster
ya arkadaslar lütfen yardım edın oyuna başlıyorum 2 dk gecıyor oyun donuyor bılgısaar kendını resetlıyor yanı ekan kapanıyor biggisayarım
3.0 ghz
512 mb
pentium 4
ekran kartı zellıklerımı bılmıyorum onu da nasıl oglrenebılırım ama oncelık farcry da
oyunda yükden dolayı aşırı ısınma olabilri. Reset aklıma bunu getirdi.Everest yada speed fan benzeri bir programla pcnin sıcaklığına bir bak ona göre içini temizlemek fan değişmek gibi bir önlem alabilirsin ..
eagle çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Konu araçları

far cry donuyor ile benzer konular :
Konu Konuyu başlatan Forum Cevaplar Son mesaj
Xp Donuyor!! jfun Genel(OS) 5 23-10-07 02:28
Pc donuyor kkk Genel 8 10-06-07 22:17
alet donuyor qokhan58 Overclocking 15 22-08-06 05:50
BİLGİSAYAR DONUYOR hikmeturka İşlemciler 10 15-08-06 21:06
neden donuyor? nerser Ekran Kartları 6 22-05-02 20:50

HABERLER

Saat ayarı GMT +3. Saat : 15:57.