İşte geliştirmeci oyunculuk diye buna denir_BaCo_ tarafından iletildi.
![]()
![]()
Sadece oynamam ben,oynarken geliştiririm diyosun yani...
Helal hocam![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda fifa 2005 türkiye ligi ve türkçe sipiker lazım acilll başlıklı konu tartışılıyor; _BaCo_ tarafından iletildi. eğer uyarlıyabilirseniz ben spikerlik yaparımm hemen kayıtlara başlarızzz İşte geliştirmeci oyunculuk diye buna denir Sadece oynamam ben,oynarken ...
İşte geliştirmeci oyunculuk diye buna denir_BaCo_ tarafından iletildi.
![]()
![]()
Sadece oynamam ben,oynarken geliştiririm diyosun yani...
Helal hocam![]()
arkaadşlar siz ne kadar dalga geçsenizde bu olay mevcut.google arama yaparak bulabilirsin dostum.
Yeşil - Kırmızı
Hayatın Anlamı
Lütfen bana acil fıfa 2005'in türk ligi ve türkçe spiker'i gerek acillllll ücretsiz
Lütfen bana fıfa 2005'in türk ligi ve türkçe spiker'ini atar mısınız?Yanlız benim fifa 2005'im ben cd'den yüklemedim cd'den kopyala yapıştır olarak yaptım ve mesajınızı alınca nereye kopyala yapıştır işlemini yapıcam onuda yazar mısınız? lütfen
YA NE OLUR BANADA GÖNDERİN![]()
En son Dj_MiXiM tarafından düzenlendi: 03-31-2007 saat 23:17 Sebep: Yanlış yaptım
Ya arkadaşlar bana o çok lazım.Ama menü lazım degil spiker çok lazım.Biz burda ne arıyoruz?Biz bunun için (www.hardwaremania.com)Girdik yaw hakkımızı isteriz![]()
En son Dj_MiXiM tarafından düzenlendi: 03-31-2007 saat 23:13 Sebep: Yanlış yaptım