Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
fifa 2005 türkiye ligi ve türkçe sipiker lazım acilll
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında fifa 2005 türkiye ligi ve türkçe sipiker lazım acilll başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "merhaba ben cafede fifa 2005 karşılıklı oynatıyorum ama türkiye ligini ve türkçe maç spikeri bulamadım bir zahmet kimde varsa allah ..." şeklinde özetlenebilir....
fifa 2005 türkiye ligi ve türkçe sipiker lazım acilll
merhaba ben cafede fifa 2005 karşılıklı oynatıyorum ama türkiye ligini ve türkçe maç spikeri bulamadım bir zahmet kimde varsa allah rızası için babasına anasına rahmet bir söyliyi versin
merhaba ben cafede fifa 2005 karşılıklı oynatıyorum ama türkiye ligini ve türkçe maç spikeri bulamadım bir zahmet kimde varsa allah rızası için babasına anasına rahmet bir söyliyi versin
PEKİ türk sipiker nerden buluruz ya hep gavurların adını söylüyorlar birazda türkçe konussunlar demi allah rızası için cafeye yardım bana bir türk sipiker
PEKİ türk sipiker nerden buluruz ya hep gavurların adını söylüyorlar birazda türkçe konussunlar demi allah rızası için cafeye yardım bana bir türk sipiker
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).