merhaba ben cafede fifa 2005 karşılıklı oynatıyorum ama türkiye ligini ve türkçe maç spikeri bulamadım bir zahmet kimde varsa allah rızası için babasına anasına rahmet bir söyliyi versin
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda fifa 2005 türkiye ligi ve türkçe sipiker lazım acilll başlıklı konu tartışılıyor; merhaba ben cafede fifa 2005 karşılıklı oynatıyorum ama türkiye ligini ve türkçe maç spikeri bulamadım bir zahmet kimde varsa allah ...
merhaba ben cafede fifa 2005 karşılıklı oynatıyorum ama türkiye ligini ve türkçe maç spikeri bulamadım bir zahmet kimde varsa allah rızası için babasına anasına rahmet bir söyliyi versin
Türkiye Süper Ligi için :blue_wolf tarafından iletildi.
http://www.programmerkezi.com/download.asp?id=1922
Ama Türk spiker var mı ki ben bilmiyordum valla...
PEKİ türk sipiker nerden buluruz ya hep gavurların adını söylüyorlar birazda türkçe konussunlar demi allah rızası için cafeye yardım bana bir türk sipiker![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ama bulmamız lazım acil
Acil mi ??? O niye ki ??? Ölmek üzere olan birisi varda son isteği Türk spikerli Fifa 2005 oynamak mı ?![]()
![]()
![]()
Valla ben duymadım hiç şimdiye kadar fifa oyunlarında Türk spiker... Aslında güzel fikir ama...
türk spiker çok zor be dostumsen onu unut yani.. ama keşke olsaydı tabi.
eğer uyarlıyabilirseniz ben spikerlik yaparımmhemen kayıtlara başlarızzz
![]()
http://www.hisaroyun.com/modules.php...Yamalar%20v1.2
vermış ama ben bakmadım daha
Türkçe yama o spiker değil.
@blue_wolf sen en iyisi pes4 e geç bak hem onda türk spiker de yaptılar![]()
türkçe spiker yok ispanyol fransız var![]()
H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..
ule abartma türkçe iştehami10 tarafından iletildi.
![]()
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
www.hazirturkcespikermerkeziyiz.biz adresinde mevcut...
türkçe spikerlik için linki vermissin ama ben yapamadim nsl oluyo bana mail atarmisin nikeone@mynet.com simdiden tskederim![]()
![]()
deep_dream tarafından iletildi.
![]()
![]()
![]()
![]()
Süpersin valla...