+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 5
1 2 3 4 5 SonSon
Results 1 to 15 of 74

Fıfa 2009

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Fıfa 2009 başlıklı konu tartışılıyor; Tür: SPOR Yapimci: EA Sports Dağıtımcı: EA Platform: PC/X360/PS3/ EA devrim niteliğinde bir karar aldı ve PC için bundan sonra ...

New Member [DMC] Avatar
    Katılım tarihi
    02.05.2008

Fıfa 2009

Tür:SPOR
    Yapimci: EA Sports
    Dağıtımcı: EA
    Platform: PC/X360/PS3/

EA devrim niteliğinde bir karar aldı ve PC için bundan sonra NBA Live 09, Madden NFL 09 ve FIFA 09 da next gen grafiklere sahip olacağını açıkladı. Bu zamana kadar bahsi geçen oyunların hepsi konsollarda next gen olarak piyasaya sürülüyordu, fakat PC oyuncuları senelerdir tabiri yerindeyse “mario” gibi grafiklerle oynuyordu. 2009 yılından itibaren artık bu son bulacak ve PC oyuncuları da yüksek kalite ve gerçekçilik ile oynayabilecekler.

Bu noktada şöyle bir sorun oluşabilir, Fifa oynayan kesim her seviyeden kişi olabiliyor. Yani bir oyun bilgisayarına sahip olmayıp, iş bilgisayarı olarak kullandığı sisteminde bile sadece Fifa ile stres atan kişileri bizzat tanıyorum. Bu kişilerin kimisi düşük seviye ekran kartı yüzünden kimisi de laptop kullandıklarından yüksek grafik ihtiyacı olan oyunları oynayamıyorlar. Bu kişiler için Fifa ilaç gibi geliyordu fakat artık o da olmayacak gibi. Tabiki eski versiyonları hala oynanacaktır ama mesela ben ve kuzenim arasında bir sorun olacak; şöyleki ben güçlü bir masaüstü PC kullanmaktayım, kuzenim ise orta özellikli bir laptop kullanıyor. Fifa’09 çıktığında onunla sürekli oynadığımız oyun olan Fifa konusunda bir problem çıkacak anlaşılan. Umarım 2008′in son çeyreğinde piyasaya sürülecek olan Fifa’09 çıkana kadar laptopunu yeniler, aksi taktirde o grafiklerin çalışması pek mümkün olmayacaktır.

Cool Member BaTMaN_07 Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2008
    Nereden
    İstanbul

Ynt: Fıfa 2009 Next-gen

Artık next gen olsun benim de pc'im şuan ortalama altı bişey ama artık yenilemenin de zamanı geldi...

New Member
    Katılım tarihi
    28.10.2007

sonunda ea de grafiklerden hiç hoşnut olmadığımızın farkına vardı hakkaten de mario gibi grafiklerden kurtuluyoruz desenize biraz daha görsellik kimseyi incitmez di mi ama
    bi de şunu bekliyorum aslında günümüzde çoğu futbol müsabakasında fifa da olduğu gibi tribünlerdeki taraftarlar maçı tv izlermiş gibi oturup yada el sallayıp izleyip gitmiyorlar en azından taraftar opsiyonu geliştirip ateşli - kızgın ya da jest yapan taraftarlar yaratabilirler ne bileyim maçı kaybeden takımın taraftarı tribünleri terk ederken bunu fark edebilmeliyiz ya da sahaya atılan pet şişeleri gerçi bu bizde oluyor ama futbol sadece sahada oynanmıyor

Cool Member
    Katılım tarihi
    15.10.2004
    Nereden
    İstanbul

Bu seferde oynanabilirlik berbat olur. Klasik ea sports malesef ikisini bi arada verebildiklerini göremedim henüz. Tabi fifa99 hariç. Bunu yazarken şu aklıma geldi. Fifa99`u her sene gerek grafikleri gerek takımları gerek ligleri iyileştirerek bugüne kadar getirseler eminim ortaya dehşet birşey çıkardı. Yada çok hayalperestim. Kafamdan uyduruyorum

V.I.Member bulkan Avatar
    Katılım tarihi
    06.05.2007
    Nereden
    Ankara

Bu seferde oynanabilirlik berbat olur
    Oynanabilirlik zaten yok ki.PC paltformu için bakarsak, PES serisi çok daha üstün.
    Yani şu EA nın yaptığı iş, konsolda inanılmaz derecede farklı, mükemmel bir oyun yapısı, PC de ise berbat ötesi.En basitinden Euro 2008 in PC deki durumuna bakın, ardından xbox 360 gameplay videolarını bir izleyin.Diğer FIFA serilerinde de bu durum geçerli.
    Next-Gen olursa gerçekten bir devrim olur.Konsoldaki oynanabilirlik, PC platformuna taşınmış olur.Tabiki bunu dez avantajı, bu zamana kadarki FIFA serilerinin gereksinimlerinin çok üstünde bir konfigurasyon isteyecek olması.Ama oynanabilirlik artacaksa varsın gereksinimi çok olsun.
    FIFA 99 konusuna da katılıyorum.
    Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim

New Member
    Katılım tarihi
    20.06.2007
    Nereden
    edirne

teşekkür ederim...teşekkür ederim...teşekkür ederim...

New Member
    Katılım tarihi
    06.09.2007

hadi bakalım güzel bişi olur inş

V.I.Member madyb Avatar
    Katılım tarihi
    31.07.2004
    Nereden
    İstanbul

fifa 08 bir futbol oyunu değil bildiğiniz simulasyon'dur oynanabilirlik yok demek için ya futbol izlememiş olmak yada futbolu bilmiyor olmak gerekir. aptal aptal goller yiyen kalecileriyle, tutulamayan yıldız oyuncularıyla, 3 adımda biten ceza sahasıyla, odun gibi grafikleriyle, yönünü sizin değil otomatik alan paslarıyla ve adriano ve ibrahimovic'in her vurduğunun gol olduğu bir oyun gerçekçi değil eğlencelidir arkadaş, yapmayın .

umarım 09'da 08'in üstüne iyi özellikler katılarak harika olur .

Member
    Katılım tarihi
    24.12.2007
    Nereden
    İnönüden( kapalı )

fifa 09 berbat olacak her iddasına varım arkadaşlar

Member
    Katılım tarihi
    24.12.2007
    Nereden
    İnönüden( kapalı )

katılan varmı acaba

¯`°²¤Platinum Member¤²°`¯ Blow-II Avatar
    Katılım tarihi
    18.01.2004
    Nereden
    Balasagun
    Blog Mesajları
    9

Fifa 09 yeni videosu

Sevilen futbol oyunu Fifa'nın 09 sürümü için yeni bir video yayınlandı. Oyunun tanıtımının yapıldığı konferansdan görüntüler içeren yeni videoyu sizlerle paylaşıyoruz.

Devamı ...

New Member
    Katılım tarihi
    01.08.2008
    Nereden
    Bitlis

Ynt: Fifa 09 yeni videosu

video da çok şey anlatıyor ama biz anlayamıyoruz herlhalde dillerimiz farklı:P:P teşekkürler..

hARDWAREMANIAC
    Katılım tarihi
    09.07.2006
    Nereden
    İzMiT
    Blog Mesajları
    2

yine güzel olacak

KARACA
    (Bizim imzamıza gelince mi kurallar geçiyor? ! )

Member By_DeViL Avatar
    Katılım tarihi
    23.10.2007
    Nereden
    Ankara

Oyunun grafikleri felan geliştirilmiş gerçekten ve gördüğüm kadarıyla bi iki değişik stilde eklenmiş ama taraftarlar yine aynı.İşte Fifa'nın Pes'den en büyük eksi yönü taraftarlar.

Rookie Member
    Katılım tarihi
    25.02.2008
    Nereden
    istanbul

cok guzel olucak bu oyunu alanlar yanında da bir joystik alsınlar

+ Cevap Yaz
Sayfa 1, toplam 5
1 2 3 4 5 SonSon