Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında FLASH WALLPAPERS başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "..." şeklinde özetlenebilir....
Duvar kağıtları için sağol, hepsi çok güzel resimler fakat sildiğim resimlerin foruma uygun olduğunu düşünmüyorum. yasallık herşey değildir burada seviyeye de aynı derecede önem veriyoruz. beğenmiyorsan sen bilirsin.
En son EzerchE tarafından düzenlendi: 23-05-05 saat 01:23
Stick olayı her zaman guncelleyemeyecegimden altlara gitmemesini istememden dolayı idi .Kızmamın sebebi Larry Manga resimlerinin silinmesiydi sonucta o oyun cocuklarada satılıyor ve oyun kapagındada girdigim resimlerden var sana mustehcen gelmis bana gore cok sirin resimler .
En son FLASH tarafından düzenlendi: 23-05-05 saat 01:35
kendi gönderdiğin mesajları her zaman bulup güncelleyebilirsin zaten. Gönderdiğin Larry resimleri foruma uygun değildi.Ayrıca o oyun çocuklara satılmıyor.Sitesinde bile yaş sınırlaması var.
benimde oyun wallpaperlerından oluşan çok ciddi bir arşivim var çoğu bunların vardı bende sağol yinede gamewallpapers.com un bi şifresi olsa bende çoşacam aslında
bu arada larry nin resimlerini +16 yada +18 diyip gösterebilirdin ben görmedim ama tahmin ediyorum
Ezerche'nin larry nin wallpaperlarını silmesi iyi olmuş ayrıca +16 ya da +18 yazılması bence hiç bir anlam ifade etmiyor. foruma uygun değilse uygun değildir. bu tip yaş uyarılarıyla meşru göstermeye çalışmanın bi manası da yok.
larry wallpaperin silinmesi çok saçma!! evde millet erotik film izler, böyle bir duvar kağıdını mustehcen bulacak..yoww açın gözlerinizi yoww,ilerleyin yooww,ilerleyin yoowwwwwww
larry wallpaperin silinmesi çok saçma!! evde millet erotik film izler, böyle bir duvar kağıdını mustehcen bulacak..yoww açın gözlerinizi yoww,ilerleyin yooww,ilerleyin yoowwwwwww