Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Football Manager 2005 Türkçe Yaması Varmı ? başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Arkadaşlar Football Manager 2005 'in Türkçe yaması çıktımı ?
Gerçi çıktığını biliyorum ama Full Türkçe olan yaması çıktımı ?
Bilenlerin ..." şeklinde özetlenebilir....
Arkadaşlar Football Manager 2005 'in Türkçe yaması çıktımı ?
Gerçi çıktığını biliyorum ama Full Türkçe olan yaması çıktımı ?
Bilenlerin yardımlarını bekliyorum
arkdaslar gerekli cevapi vermisler turksportal.Senin bahsettigin site amacından uzaklasti bunu gorebiliosundur deilm.i 15 nisana kadar sıkın disinizi sonra kavusun turkcesine.Ama arkdasımıza diger siteyi de bizimle paylastigi icin tesekkur ediyoruz
oynama tabi ne oynucaksın ya fenerbahcede 2 tane aurellio varsa ben o oyunu oynamam ama oyunu fmden hızlı oldugu soyleniyor.Dogru ama ozelliklerden kısmıslar
arkadaşlar bugün o gün ilgilenen arkadaşlar için başlığı yukarı taşımak amacıyla ve siteyi tekrar vermek amcıyla fm severler buyrun... www.turksportal.net
full türkçe yamanın ilk bölümü...
arkadaşlar bugün o gün ilgilenen arkadaşlar için başlığı yukarı taşımak amacıyla ve siteyi tekrar vermek amcıyla fm severler buyrun... www.turksportal.net
full türkçe yamanın ilk bölümü...
İlk bölüm demek ne demek oluyor...
Yani full değilmi yeni çıkan yama yoksa