Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Fuel 'Görüntüler + Trailer' (Kocaman Resimler içerir) başlıklı konu tartışılıyor; Fuel, 5000 millik (14,000+ km²) yarışları konu alıyor. Çetin hava şartları ile de mücadele edeceğiniz oyun Codemasters tarafından geliştiriliyor. Oyunun ...
Fuel, 5000 millik (14,000+ km²) yarışları konu alıyor. Çetin hava şartları ile de mücadele edeceğiniz oyun Codemasters tarafından geliştiriliyor. Oyunun 2009 2. çeyrekde PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkması bekleniyor.
Kafama eserse ana sayfaya da ekliyom canım benim ondan gariban eklesin seslenme
DIRT, GRID kadar sistem ister en fazla yada biraz daha fazla
Peki abi
Bu arada oyunun ekran görüntüleri pek tatminkar gelmedi bana heralde bu görüntüleri full ayarlarda almışlardır Sanki çok "kıyı,köşe" görecekmişiz gibime geliyor.
Harbi oyun olmuş gerçekten 5000 millik yarışmı yapıcaz allah ! Ama Sistem gereksinimi çok yüksek olacağa benziyor. benzemiyor kesin
Codemasters son 2 yılda iyi oyunlar çıkardı kendini geliştirme çabasında
Bana göre motorstorm türündeki en iyi oyun valla alternatif bir adam akıllı Pure gerisi yalan
türündeki en iyi oyun ok zaten ona bi şey demiyorum ama bu türde olması gereken kalitede değil diyorum yani. Beni sarmıyo açıkçası halbuki çok daha güzel yapılabilir bu tarz oyunlar...
Pacific Rift'den yabancı bir forumda bir kişinin aldığı görüntüler bunlar yani fark ortada diyeyim ben ilk oyunu çok oynadım ve çok da beğendim ha muhteşem değildi ama gerçekten çok eğlenceliydi. PR'de ilk oyundaki tüm açıkları kapatmış durumda.