codemasters yapsında ne yaparsa yapsın... yine yüksek grafik kalitesi ve rahat rahat oyun bizi bekliyor gibi..
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda Fuel 'Görüntüler + Trailer' (Kocaman Resimler içerir) başlıklı konu tartışılıyor; codemasters yapsında ne yaparsa yapsın... yine yüksek grafik kalitesi ve rahat rahat oyun bizi bekliyor gibi.....
codemasters yapsında ne yaparsa yapsın... yine yüksek grafik kalitesi ve rahat rahat oyun bizi bekliyor gibi..
Dünyanın en iyi elektro gitaristleri JOE SATRİANİ & STEVE VAI & YNGWİE J. MALMSTEEN izinizdeyim...
Ben codemasters'in oyunlarini seviyorum dirt ve grid pc için en iyi grafiklere sahip oyunlar sifr bu iki oyun için sistemi yeniledim umarim bu oyun fazla sistem istemez .
Yeni görüntüler : News: New Fuel screens look nice - ComputerAndVideoGames.com
Ben giderim adım kalır, dostlar beni hatırlasın..
Bu yeni resimler daha güzele benziyor doğrusu..![]()
Devler gibi eser bırakmak için karıncalar gibi çalışmak gerekir..
Pure tarzı birşeye benziyor.Codemasters'ın oyunlarını oynayanlar bilir hiçbir oyununda şöyle konrollerde kolaylık sağlayalım demezler genelde zordur kontroller.Bu oyunda da öyle yaparla büyük ihtimal.
Neden çıkmadı bu oyun hala ???![]()
Oyun çıktı 3.62GB...
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
Fazla büyük değilmiş.
Çok vasat bir oyun beklediğime değmedi doğrusu .
Codemasters'ın alışılagelmiş grafik kalitesini bu oyunda göremedim özenmeden yapmışlar .
Göründüğü kadar başarılı değil sıradan bir oyun.
Oyunu biraz önce denedim, sanırım bir yarım saat kadar oynadım ve sıkıldım... Oyunda dev gibi harita var ama gez gez nereye kadar, yarışların arası çok uzak; haritadan direk girilebiliyor ama ozamanda free run özelliği kalmıyor... PS3'de Motor Storm oynayanlar bilir, Fuel hakkında diyeceğim MS'un ucuz bir kopyası gibi olmuş.Nitro bile yok oyunda yahu.
Araç sürüşleride açıkcası pek hoşuma gitmedi, ısınamadım yani oyuna...