Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Gears of War - PC başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "Xbox 360'ın en iyi oyunlarından bir tanesi olan Gears of War, 6 Kasım'da PC oyuncuları ile buluşacak. Arkadaşlar bu oyunu ..." şeklinde özetlenebilir....
Xbox 360'ın en iyi oyunlarından bir tanesi olan Gears of War, 6 Kasım'da PC oyuncuları ile buluşacak. Arkadaşlar bu oyunu aklınızın bir köşesine yazın zira oynadığım en iyi aksiyon oyunlarından bir tanesi öyle ki çoklu oyuncu modu ve koperatif modu bunun kadar zevkli olan bir başka aksiyon oyunu daha görmedim yakın zamanda. PC versiyonunda 360 versiyonundan farklı olarak 5 yeni bölüm ve 19 çoklu oyun için harita yer alacak. Grafik konusuna ise değinmiyorum hiç Unreal Engine 3 oyunları içinde en iyisi diyebilirim Unreal Tournament III çıkana kadar.
360'da bu dev yaratık Brumak bize saldırıyordu fakat kaçıyorduk ve demo giriyordu. PC'de son Boss'umuz olacak.
Unreal Engine III oyunlarının sistem gereksinimleri gibi olur mesela UT III Beta :
Alıntı:
A. System Requirements
The Unreal Tournament 3 Demo requires a personal computer with the following minimum system requirements:
• Windows XP SP2 or Windows Vista
• 2.0+ GHZ Single Core Processor
• 512 Mbytes of System RAM
• NVIDIA 6200+ or ATI Radeon 9600+ Video Card
• 8 GB of Free Hard Drive Space
gibi tabi bu en mütevazi durum SM 3 isteyeceği aşikar..
Yafs ne oynuyacağımızı şaşırdık ama bu oyunun yeri çok ayrı bende. Hani bazı oyunlar vardır müziklerini bile duyduğunuzda yada br ortam gördüğünüzde aklınıza gelir, yıllar geçse dahi hep hatırlarsınız. İşte öyle bir oyun Gears of War benim için. Tekrar tekrar oynayabilirsiniz sıkılmadan, co-op modu PC versiyonunda varmı emin değilim ama en zevkli co-op modu olan oyunlardan bir tanesi hele multiplayer keyfine diyecek yok. Yeni beş bölüm ve eski günlerin hatrına tekrar oynayacağım
En son Blow-II tarafından düzenlendi: 07-11-07 saat 13:34
Sebep: Cover eklendi..