Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında generals başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaslar Command & Conquer Generals Zero Hour u Command & Conquer Generals sız calıstırmanın bir yolu varmı yardımlarınızı bekliyorum
yardımcı ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaslar Command & Conquer Generals Zero Hour u Command & Conquer Generals sız calıstırmanın bir yolu varmı yardımlarınızı bekliyorum
yardımcı olan ve olmayan herkese tesekkurler
arkadaslar Command & Conquer Generals Zero Hour u Command & Conquer Generals sız calıstırmanın bir yolu varmı yardımlarınızı bekliyorum
yardımcı olan ve olmayan herkese tesekkurler
zero hour eklenti paketi, eklenti paketi ana oyun üstüne dosyalar ekleyerek yada değiştirerek çalışır yani generals zero hour, generals olmadan çalışmaz