+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 3
İlkİlk 1 2 3 SonSon
Results 16 to 30 of 34

gta istanbul city nerden bulabilirim

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda gta istanbul city nerden bulabilirim başlıklı konu tartışılıyor; tiger007 tarafından iletildi. İndirdim ve kurdum,çok fasla hata var orjinalini oyna daa ii,h,ç denemeyin derim 2 plaka görmek,kartal doğan görmek ...

New Member
    Katılım tarihi
    29.06.2005
    Nereden
    ankara
    Alıntı tiger007 tarafından iletildi.
    İndirdim ve kurdum,çok fasla hata var orjinalini oyna daa ii,h,ç denemeyin derim 2 plaka görmek,kartal doğan görmek için değmez...yaw arabalar hasar görmüyor,canın hiç azalmıyo,tüm hileleri eklemisler oyuna...BERBAT...
    selam nasıl yüklediğini anlatırmısın biraz kafa karıştıda

Power Member tiger007 Avatar
    Katılım tarihi
    28.02.2005
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı ugurbaris tarafından iletildi.
    Beni oku dosyasında hersey ayrıntılı anlatılmısı fakat takıldıın noktayı tahmin ettim...senden oyunu yüqlerken dosyaların yerini göstermeni istiyo rar dosyasının içinden görmediii için kurmadan önce rar dosyasının içindeki dosyaları yeni açacağın bi klasörün içine atarsan oradan rahatça gösterebilirsin dostum... iyi oyunlar...

Katılım tarihi
    28.02.2005
    Nereden
    İstanbul
    Alıntı mysterious_man tarafından iletildi.
    indireceğine değmez ama...
    GTA Vice City oldu Turk city
    tüm şifreleri kaldırmanın bir yolu yoqmu peki???

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1
    şifre derken tam anlamadım...biraz açarsan iyi olur...
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

Member Neo(_xp_) Avatar
    Katılım tarihi
    23.02.2005
    Nereden
    < Zion >
    oyunun 1.1 pack paketini indirin kurun, sonra modu açın gta'nın içine benbe hiç bir sorun yok oyun süper çalışıyor.

Evet bi kaç konuda haklısınız oyun tamamen trainer mantığıyla işliyor.

Belli bir süre sonra insan ister istemez sıkılıyor.Ama sizden istediğim cevap bu deildi beni yanlış anlamayın bu modu benim arkadaşım yaptı bence helal olsun,emek vermiş sizlerin hizmetine sunmuş bi teşekkür kelimesnin onu ne kdar mutlu edeceğini biliyormusuz.Herkes sizler gibi düşünüyor,buda insanı etkiliyor.Lütfen değiştirelim artık kafaları.Please..!

Lütfen beni yanlış anlamayın.Herşeye "Bencil" kimlik ile bakmayalım demek istiyorum.

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı Neo(_xp_) tarafından iletildi.
    oyunun 1.1 pack paketini indirin kurun, sonra modu açın gta'nın içine benbe hiç bir sorun yok oyun süper çalışıyor.

Evet bi kaç konuda haklısınız oyun tamamen trainer mantığıyla işliyor.

Belli bir süre sonra insan ister istemez sıkılıyor.Ama sizden istediğim cevap bu deildi beni yanlış anlamayın bu modu benim arkadaşım yaptı bence helal olsun,emek vermiş sizlerin hizmetine sunmuş bi teşekkür kelimesnin onu ne kdar mutlu edeceğini biliyormusuz.Herkes sizler gibi düşünüyor,buda insanı etkiliyor.Lütfen değiştirelim artık kafaları.Please..!

Lütfen beni yanlış anlamayın.Herşeye "Bencil" kimlik ile bakmayalım demek istiyorum.
    dostum, tamam emek vermiş, yapmış, teşekkür ederiz... ama bizde beğenilerimizi belirtmek zorundayız...şahsen ben tavsiye etmiyorum...oyun çok sıkıcı olmuş benim gözümde...he şunu söyliyeyim keşke diyorum yapan arkadaş oynayış üzerinde bir değişiklik yapmasaydı... sadece arabalar, evler, karakterler üzerinde değişiklik yapsaydı...inan ki o zaman çok eğlenceli olabilirdi ama abartıya kaçmış...nerdeyse oyunun en zevkli yanı oynanışını değiştirmeye kalkmış...bak sen bile diyorsun sıkıcı diye...daha biz ne diyelim yani...

Katılım tarihi
    28.02.2005
    Nereden
    İstanbul
    dostum, tamam emek vermiş, yapmış, teşekkür ederiz... ama bizde beğenilerimizi belirtmek zorundayız...şahsen ben tavsiye etmiyorum...oyun çok sıkıcı olmuş benim gözümde...he şunu söyliyeyim keşke diyorum yapan arkadaş oynayış üzerinde bir değişiklik yapmasaydı... sadece arabalar, evler, karakterler üzerinde değişiklik yapsaydı...inan ki o zaman çok eğlenceli olabilirdi ama abartıya kaçmış...nerdeyse oyunun en zevkli yanı oynanışını değiştirmeye kalkmış...bak sen bile diyorsun sıkıcı diye...daha biz ne diyelim yani...
    +1 aynen katılıyorum,yahu ok ii yapmıs helal olsunda mesela oyunda ilk bölümde bi kızı eve götürecen kız arabaya binmeye çalısıyo arabanın kapı açılmıyo,ayrıca araba denizde gidiyo adam denizde yüzüyo,nedir bunlar yaf sadece araba modelleri vesaire eklentilerini yapmış olsa belki daha güsel olacaktı demi...

@mysterious_man:işte yukarıda anlattım gibi oyunun hilelerini de katmıs moda arkadas onları kaldıracabilirmiyiz belki o zaman daha zevkli olur oyun???

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı ugurbaris tarafından iletildi.
    gta mod installer 2.2 bu program ile yükleyebilirsin... buradan ftp olan...
    http://www.gta-mods.de/gtavc_mods.php bu adresten diğer modlara ulaşabilirsin...bilhassa long night modunu tavsiye ederim...oyuna ayrı bir hava vermiş karanlık ve korkutucu.. birde armageddon mod var oyunu manyaklaştırmış oyunu...her an süpriz ile karşılaşabilirsin...

veya overnet-emule-edonkey tarzı programlardan kullanıyorsan... 4.0 mod ki görsel açıdan en iyi gta vc modu...
    buradan indirebilirsin...
    En son mysterious_man tarafından düzenlendi: 07-06-2005 saat 19:32

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı tiger007 tarafından iletildi.
    @mysterious_man:işte yukarıda anlattım gibi oyunun hilelerini de katmıs moda arkadas onları kaldıracabilirmiyiz belki o zaman daha zevkli olur oyun???
    valla onu yapan arkadaşa sormak lazım eğer hileleri pasif edebilirse çok güzel olur...

Katılım tarihi
    28.02.2005
    Nereden
    İstanbul
    gta mod installer 2.2 bu program ile yükleyebilirsin...
    http://www.gta-mods.de/gtavc_mods.php bu adresten diğer modlara ulaşabilirsin...bilhassa long night modunu tavsiye ederim...oyuna ayrı bir hava vermiş karanlık ve korkutucu.. birde armageddon mod var oyunu manyaklaştırmış oyunu...her an süpriz ile karşılaşabilirsin...

veya overnet-emule-edonkey tarzı programlardan kullanıyorsan... 4.0 mod ki görsel açıdan en iyi gta vc modu...
    buradan indirebilirsin...
    O zaman ben yanlıs modu indirdim yaf desenetüm hileleri koymus modun içine çünkü

Katılım tarihi
    28.02.2005
    Nereden
    İstanbul
    Aynı anda yasmısısok anladım.eğer hileleri kaldırabilirse gerçekten biraz daha ii olabilir.

New Member
    Katılım tarihi
    12.05.2005
    Ahahahahhaahhahaha!!!!!!!!!

Yaw arkadaşlar az adam akıllı araştırma yeteneği olsun birazcık yauf. Ne adamlarsınız yaw.

Eğer oyunun bazı özelliklerini (Canın azalmaması, yüzme vs) sevmiyorsanız. İndirilen modun içinde Materyaller klasörünün içinde Geri Dönüşüm var. Bunu yüklerseniz hilelerden kurtulmuş olursunuz.

Arabaya eğer birisi binmiyorsa Korna tuşuna(caps lock) basın binecektir. Az araştırın şunları yauf. Ne adamlarsınız ya. Hemen ön yargılı oluyorsunuz. Ayıp Ayıp

Ve verilen emeğe saygınız olsun. Bence mod çok güzel ve binlerce kişi de bu modu çok beğendiğini söylüyor. Siz çok geç kaldınız. GTa San andreas çıkmadan önce çıktı bu mod. Ve Cafemde herkes bu modu oynuyor. radreSword kardeşimin ellerine sağlık. Neo Xp kardeşe de tşk. Sitesine girip biraz araştırma yapın ve daha bir çok yenilikle karşılaşacaksınız. Foruma takılın. Bilmediğiniz soruları sorun. Ama böle yapmayın. Milletin kafasına girmeyin. Millete bence indirmeyin demeyin. Ben beğenmedim diyin. Ayıp yahu. Hem kardeşim adamda yarışma kurmuş sitesinde ve gTA SAndreas hediye ediyor.

Alın size ayrıntıları burda da yaziyim. Bir görün adam uğraşıp neler yapmış:

Yepyeni Özellik: Kendi mp3lerinizi artık bu modda dinleyebileceksiniz.
    1- Tüm arabalar değiştirildi. Yerlerine Türk arabaları (Tofaş Kartal, Murat 131, VW Vosvos, Fiat Uno vs.) Bisiklet, Nfs Underground arabaları ve diğer tanınmış yabancı araçlar konuldu.
    2- Kurşun izleri renkli olarak değiştirildi.
    3- Pizzacı Mc Donald's ile ,benzinci Petrol Ofisi ile değiştirildi.
    4- Tüm araçlara 3 renkli(mavi, kırmızı, yeşil) far ışıkları ve sarı renkli neon eklenildi.
    5- Gazeteler Sabah ve Türkiye gazetesi olarak değiştirildi.
    6- Oyunda sarhoş olabiliyoruz. Yeni
    7- Bazı görevlere bizi taksi götürüyor. Yeni
    8- Oyunda artık yüzebiliyoruz. Tırmanabiliyoruz. Oturabiliyoruz. Tuvalet yapabiliyoruz. :P
    9- Benzin alabiliyoruz.
    10- Sınırsız araç alan Yeni bir garaj eklendi. Yeni
    11- Denizin rengi maviden yeşile dönüştürüldü. Yeni
    12- Tüm araçlara Nitro (NOS) eklendi.
    13- Polisler peşinize düştüğünde ellerinizi havaya kaldırıp polislerden kurtulabiliyorsunuz.
    14- Çaldığınız araca bindiğinizde kapılar otomatik olarak kilitleniyor.
    15- Motosikletin üstünde ne yaparsanız yapın düşmeyeceksiniz.
    16- Kumsalda bir eğlence parkı bulunuyor.
    17- Gta San Andreas Hud'u (Sağlık, Para, Saat göstergesi) eklendi. Yeni
    18- Dondurmacı aracı yenilendi.
    19- Araba galerisi yenilendi.
    20- Radar renkli olarak değiştirildi.
    21- Yeni bir tank eklendi.
    22- Hız göstergesi eklendi.
    23- Arabaların %99 ına Türkiye plakaları eklendi.
    24- Milli takım forması ve Dört büyük takım forması eklendi.
    25- Daha küçük ve daha şık bir cep telefonu eklendi.
    26- Artık giremediğimiz bazı yerlere girebiliyoruz.
    27- Her garaja 4 araç sığabiliyor.
    28- Dolar işareti ($) Türk lirası (TL) olarak değiştirildi.
    29- Oyuna Bullet Time (Ağır Çekim) eklendi.
    30- İstediğiniz yerde oyunu save'leyebilirsiniz. (Quick save)
    31- Yol tabelalarının bir kısmı Türkiye Yol tabelalarına uyarlandı.
    32- 3. göz kamerası ve 1. göz kamerası eklendi.
    33- Araçlar artık hasar almayacak şekilde ayarlandı.
    34- Sağlığınız artık hiç azalmıyor.
    35- Diğer yayalarla kaos yaratabiliyorsunuz ve hepsinin elinde tam teşekkürlü silahlar var.
    36- Oynarken dinleyebileceğiniz 3 tane yeni Türkçe şarkı eklendi. Yeni
    37- Motosikletlere mavi renkli neon eklendi.
    38- Sinemaskop (Yeşil çizgili) görüntü eklendi. Yeni

Site ismi de şu: www.gtc-radresword.net.tc
    www.gtaturkcity.tr.cx

New Member
    Katılım tarihi
    12.05.2005
    Ve mysterious_man lafım sana Başka bir topicte link verdiğini gördüm. radreSword indirme odasında linklerin başka sitelerde verilmesini yasak koymuş. Ne anlayışsız adamsın sen yahu. Kim bilir sen o yazıyı da görmemişsindir. Sen hep kendi işine gelenleri mi sölersin böle. Hiç yakıştıramadım. Biraz araştır!!!!!!!

Bu arada Gta istanbul modu için: http://www.oyunturkiye.com sitesine giriniz.

Eğer birisi bir şeye emek veriyorsa kötü veya iyi olsun. Ellerine sağlık diyin. Daha iyisini yapabilirsin diyip sırtını ovazlayın.

Eğer böle yaparsanız Türk oyunculuğu hiçbir yere gelemez tabiiii....

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı haydar69 tarafından iletildi.
    Ve mysterious_man lafım sana Başka bir topicte link verdiğini gördüm. radreSword indirme odasında linklerin başka sitelerde verilmesini yasak koymuş. Ne anlayışsız adamsın sen yahu. Kim bilir sen o yazıyı da görmemişsindir. Sen hep kendi işine gelenleri mi sölersin böle. Hiç yakıştıramadım. Biraz araştır!!!!!!!

Eğer birisi bir şeye emek veriyorsa kötü veya iyi olsun. Ellerine sağlık diyin. Daha iyisini yapabilirsin diyip sırtını ovazlayın.

Eğer böle yaparsanız Türk oyunculuğu hiçbir yere gelemez tabiiii....
    arkadaşım öncelikle ben bu modu yapan arkadaşın forumuna üye değilim... ne yazıktır ki sizin için üzülerek söylüyorum, aranızdan bir fare linki başka bir sitede yayınlamıştı bende linki buradan paylaştım...yoksa arkadaşının böyle bir isteği olduğunu bilseydim vermezdim...ama olaya internet etiği açısından bakarsak herhangi bir suç unsuru değil yaptığım...öbür türlü arkadaşının böyle bir isteği olduğunu bilseydim linki vermezdim ama böyle bir durumdan haberdar olmadığım için ve bunun olabilirliğini araştırmam gerekmediği için kendimi suçlu hissetmiyorum...çok önemli bir şey ise lisans hakkını alın kardeşim rockstar games ten benim bu yaptığımda yasadışı olsun

he beğenip beğenmemeye gelince beğenmedim kardeşim zorlamı çok dandik olmuş bir sürü gta mod indirdim kurdum ama içlerinde uğraştığıma yandığım tek mod turk şehri oldu...bu yüzdendir ki indirmeyin diye uyarı yaptım...
    ister ağlayın ister sızlayın çok saçma sapan olmuş arkadaşının emeğine acıdım...sen kafende oynatmaya devam et...ileride makinaları yenileyince san andreas ı da kurup oynatırsın belki

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı haydar69 tarafından iletildi.
    gerek yok siteye girmeye oyun yapımcısı şirketten yayın hakkı alınmamış amatör bir yazılım olduğu için linkleri tekrar paylaşmakta zarar görmüyorum linkler buyrun ama indirdiğinize değmez yine de söyliyeyim

http://66.36.231.215/~gtapatch/GtaTurkCity_v.son2.rar
    http://www.oyundefteri.com/gtaturkcity_v.son2.rar

söyliyeceğin bir şey varsa özel mesajlardan bayağı sildim yer var, oradan devam ederiz....

+ Cevap Yaz