gta istanbul city nerden bulabilirim lütfen yardım
![]()
![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda gta istanbul city nerden bulabilirim başlıklı konu tartışılıyor; gta istanbul city nerden bulabilirim lütfen yardım...
gta istanbul city nerden bulabilirim lütfen yardım
![]()
![]()
böyle bir şey olduğunu ilk defa senden duyuyorum !
P4 2.26 - MSİ 7060-90 Mainboard - 256 MB Saphire 9600 XT - 512 MB DDR 400 Kingston - Creative Live Value - 40 GB + 80 GB Seagate Baracuda - Zoom 5510 ADSL Modem - 19" Vestel Monitor - Casecomm Psu - Jazz 4+1 -
bençıktı diye duydum ama![]()
![]()
G r a n d T h e f t A u t o
En son S_U_S tarafından düzenlendi: 03-18-2005 saat 15:57
çalışmaları yarım kaldı ne yazıkki sadece 1-2semti yapmıslar syberia'nın yazdıı sitede vardı...
Onu yapacaklarına keşke baştan ona benzer bir oyun yapmakla uğraşsalarmış...
driver 3 e buyrun orada istanbul var zati.
ellerine saglık çok güzel olmuş saolun
Gta Turk City benim bildiğim...
http://www.gtc-radresword.net.tc
dostum @birkancan la bir ahbaplığın yakınlığın yok dimi veya klavyenin tuşlarına vurmayı yeni öğrendin de tek bildiğin ellerine sağlık çok güzel olmuşmu ve neye teşekkür ediyorsun...cast_awayy tarafından iletildi.
hayır dikkatimi çekti de az önce bir iki konuda gördüm yine aynı mesajı atmışsın eheheheh![]()
"Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
Hakkaten adam başka hiç bişey yazmamış, otomatik cevap mıdır nedir?mysterious_man tarafından iletildi.
![]()
![]()
![]()
![]()
İndirdim ve kurdum,çok fasla hata var orjinalini oyna daa ii,h,ç denemeyin derim 2 plaka görmek,kartal doğan görmek için değmez...yaw arabalar hasar görmüyor,canın hiç azalmıyo,tüm hileleri eklemisler oyuna...BERBAT...Neo(_xp_) tarafından iletildi.
![]()
+1 bende gta turk city ile ilgili konu açmıştım ve linklerini vermiştim...kendimde indirip kurduğum vakit anladım ki çok iğrençleştirmiş... oyunu hele tommy kurbağadan beter olmuş yahu denizde...hiç tavsiye etmem...gta vc yi hala oynamak isteyen varsa 4.0 modunu yüklesinler şimdiye kadar yapılmış en iyi mod veya kurabilirim derseniz biraz korkutucu hale getirilmiş long night mıydı ne o versiyonu indirsinler...tiger007 tarafından iletildi.
öyle bi oyunmu var nerden bulabileceğini bilmiyorum ama sana birisi cevap yazarsa o cevabı bana kopyalarmısın?
indireceğine değmez ama...ugurbaris tarafından iletildi.
GTA Vice City oldu Turk city