Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında gta istanbul city nerden bulabilirim başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " gta istanbul city nerden bulabilirim lütfen yardım..." şeklinde özetlenebilir....
Böyle bi proje vardı ama tamamlandığını sanmıyorum. İstanbul city modunu Türk oyun programcısı arkadaşlar yapmaya çalışıyorlardı. GTA nın Türkçe fanlarının siteleri var son gelişmelerle ilgili oralara bi bak istersen.
dostum @birkancan la bir ahbaplığın yakınlığın yok dimi veya klavyenin tuşlarına vurmayı yeni öğrendin de tek bildiğin ellerine sağlık çok güzel olmuşmu ve neye teşekkür ediyorsun...
hayır dikkatimi çekti de az önce bir iki konuda gördüm yine aynı mesajı atmışsın eheheheh
__________________ "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930). Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek
dostum @birkancan la bir ahbaplığın yakınlığın yok dimi veya klavyenin tuşlarına vurmayı yeni öğrendin de tek bildiğin ellerine sağlık çok güzel olmuşmu ve neye teşekkür ediyorsun...
hayır dikkatimi çekti de az önce bir iki konuda gördüm yine aynı mesajı atmışsın eheheheh
Hakkaten adam başka hiç bişey yazmamış, otomatik cevap mıdır nedir?
İndirdim ve kurdum,çok fasla hata var orjinalini oyna daa ii,h,ç denemeyin derim 2 plaka görmek,kartal doğan görmek için değmez...yaw arabalar hasar görmüyor,canın hiç azalmıyo,tüm hileleri eklemisler oyuna...BERBAT...
İndirdim ve kurdum,çok fasla hata var orjinalini oyna daa ii,h,ç denemeyin derim 2 plaka görmek,kartal doğan görmek için değmez...yaw arabalar hasar görmüyor,canın hiç azalmıyo,tüm hileleri eklemisler oyuna...BERBAT...
+1 bende gta turk city ile ilgili konu açmıştım ve linklerini vermiştim...kendimde indirip kurduğum vakit anladım ki çok iğrençleştirmiş... oyunu hele tommy kurbağadan beter olmuş yahu denizde...hiç tavsiye etmem...gta vc yi hala oynamak isteyen varsa 4.0 modunu yüklesinler şimdiye kadar yapılmış en iyi mod veya kurabilirim derseniz biraz korkutucu hale getirilmiş long night mıydı ne o versiyonu indirsinler...