Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; Abi oyun süper ellerine saglık ama bazı eksikler var tabi saten bizim türkler illa bi şeyi eksik yapar biraz daha ...
zagor çok uğraşmışsın ama güzel olmuş
zagor çok uğraşmışın ama güzel olmuş![]()
Resimleri koydum ama neden gozukmuyor onu bilmiyorum ilk koydugumda gozukuyordu ama daha sonradan resımler acılmamış![]()
![]()
bide cevap yolarken sagda en ustte [QUOTE]Etiketlerini sar die bişi yazıo one onu anlayamadım ben daha forumda yeniyimde
![]()
![]()
onuda acıklıyan bi arkadas olursa sevinirim
![]()
![]()
![]()
saol ellerin dert görmesin walla süper yapmişsin![]()
abi ellerine sağlık çok teşekkürler çok süper olmuş ben gta-sa oynamam ama bu mod ile oynuyorum çok saol ama bazen kileniyor onun sebebini anlayamadım nese çalışmalrında başarılar kolay gelsin
Selam bu spark dosyaları çalışmıyor aradım bu programı bulamadım ne yapabiliriz.
Kardeşlerim..
hemenpaylas.com kapandığından mod 2 part'e bölünerek rapidshare.com'a upload edilmiştir.
Buyrun yeni linkler..
>>>>>> Download Part - 1 <<<<<<
>>>>>> Download Part - 2 <<<<<<
dignified78 kardeşim buyur buda senin istediğin spark.exe programı >>>>>> Download<<<<<<
[QUOTE=RoMantiZzmA;605726]Resimleri koydum ama neden gozukmuyor onu bilmiyorum ilk koydugumda gozukuyordu ama daha sonradan resımler acılmamış![]()
![]()
bide cevap yolarken sagda en ustte
o alıntı yapmanı sağlıyor yardımcı olduysam ne alaEtiketlerini sar die bişi yazıo one onu anlayamadım ben daha forumda yeniyimde![]()
![]()
onuda acıklıyan bi arkadas olursa sevinirim
![]()
![]()
![]()
edit:sen o etiketi sardığın için bende senden alıntı yaptığım için biraz garip çıktı ama![]()
When I'm walking a dark road
I am a man who walks alone..
z@gor ben düşündümde sen aç yapılarak yüklemesini bekleyin dedinya o açdemek hangi şekilde açmak
Aynen böyle yapıyoruz..
Programı zipten çalıştıralım ve Open (Ctrl+O)yapıp aracı yükleyeceğimiz nokta olan \GTA San Andreas\models klasöründe bulunan gta3.img yi açalım
![]()
Açtıktan sonra üst menüden Actions\Import yaparak yüklemek istediğimiz araçların bulunduğu klasörün içine girelim..
![]()
Şimdi buradaki dosyaların hepsini (Shift+End) yapıp seçerek Aç diyoruz ve dosyların yüklenmesini bekliyoruz işin içinde 150 araç olunca yükleme 3-4 dakika kadar sürebiliyor..
![]()
Yükleme bittikten sonra Save (Ctrl+S) yapıp program çıkıyoruz..
![]()
Evet tüm araçlar oyuna yüklenmiştir artık oyunumuza girip yüklediğimiz araç gereçlerle oyunumuzun tadını çıkarabiliriz aynı yöntemle oyuna tişört jeans vb giyecekleride yükleyebilirsiniz ama bu kez gt3.img değilde player.img dosyasını açmanız gerek.
kardeş ellerine gözlerine saglık
İSTER COLD HACKER OL YADA BAŞKASI NEDE OLSA BEN İSTEDİĞİM ZAMAN SENİ ALIRIM