+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 12 ... SonSon
Results 16 to 30 of 262

GTA San Anderas Modern Mod TR

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; Konu oyun ama, izninizle birşey söylemek istiyorum. Bu gibi büyük dosyaları direk upload sitelerine upload edeceğinize emuleden link verseniz bence ...

yeliz78
    Ziyaretçi
    Konu oyun ama, izninizle birşey söylemek istiyorum.
    Bu gibi büyük dosyaları direk upload sitelerine upload edeceğinize emuleden link verseniz bence daha güzel ve pratik olur...

Elinize emeğinize sağlık... Her ne kadar oynamayacak olsamda...

Power Member X-tanbul Avatar
    Katılım tarihi
    12.03.2005
    Nereden
    34-35
    zagor@ bişey dicem ya yani çok güsel çalısma gerçöekten çok ugrasmıssın ya renleri faln değiştiriyosunya sadece renkmi kullanabiliosun?

yani renk yerine mesela oyunun aslında olan çimen, binalar v.s gibi bitmap. resimlerini faln atayamıyomusun??? öle daha gerçekci olurda...
    now

Power Member Z@gor Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    X-tanbul hayır sadece renk değil dediğin gibi bitmap resimleride kullanabiliyorsun ve ben çoğu yerdede kullandım araba modellemeleri tişört desenleri bilboardlar (vb) mesela oyunda yer alan denizin rengi ve şeklini değiştirmek için marmara denizinin birebir orjinal resmini üzerinde sadece ufak tefek düzenlemeler yaparak aynen kullandım.. sen sanırım stadyumları kastediyorsun onları taa uzaklardan sırıtsın diye ben bizzat öyle yaptım

Cool Member
    Katılım tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    istanbul
    tamam hallettim....kullanma kılavuzunu yeni gördümde
    En son ferhat65 tarafından düzenlendi: 06-06-2006 saat 16:08
    YOK İMZA FALAN...

Power Member X-tanbul Avatar
    Katılım tarihi
    12.03.2005
    Nereden
    34-35
    zagor@oyunu çözmüşsün abi wala çok imrendim sana

Cool Member
    Katılım tarihi
    31.05.2005
    Nereden
    istanbul
    bi caps de ben ekliyim...elline sağlık arkadaşım kurdum modu sorunsuz çalışıyo

V.I.Member unruly Avatar
    Katılım tarihi
    17.10.2004
    Nereden
    CeNNeT
    dostum ellerine sağlık yeni link d ebaya ii oldu hani çok sağol

Member skywalkerhan Avatar
    Katılım tarihi
    08.11.2005
    Nereden
    ankara
    eline sağlık zagor baya emek harcamışsın. Benim bir iki sorum var kaplamalar resimlerdeki gibi mi arabaların ? bazıları çok donuk ve kesik kesik geldi de ? Sakın yanlış anlama çok iyi çalışmış çok uğraşmışsın ve deneyeceğim de ama resimlerin çözünürlükleri sebebiyle kötüler hoş oyun zaten grafik fakiridir biliyorum ama mesela beğenmediğimiz arabaları mod tools ile değiştirebilirmiyiz senin moddaki buna imkan varmı hocam teşekkürler şimdiden

Banned user wolfork Avatar
    Katılım tarihi
    07.09.2005
    Nereden
    Ankara
    emeğine sağlık

Member salih0 Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2006
    ellerine sağlık çok güzel olmuş
    Beşiktaşa stadyum kalmadımı ?
    En son salih0 tarafından düzenlendi: 06-10-2006 saat 13:22
    :rolleye3:

Member salih0 Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2006

SS'lerden güzel olduğu belli ama, Oyun açılmıyor. Oyun yüklenirken ( | >%50< | ) yarıya geliyor ve donuyor
    OLMUYOR!
    olan oyunda bozuldu
    Kuruluma yazdıklarının aynısı yaptım yinede olmuyor. Sorun img lerde galiba img leri yapılmış halde upload edermisiniz?
    gta3.img & player.img
    En son salih0 tarafından düzenlendi: 06-10-2006 saat 15:42

New Member
    Katılım tarihi
    07.03.2006
    teşekkürü bir borç olarak görüyorum...

Çok Teşekkürler

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.

skywalkerhan resimler oyunun grafiklerini birebir yansıtmaz normalde oyundaki görüntü kalitesi tabiki daha nettir.Arabaları değiştirebilmek için ise bu tür oyunlardaki arabaları modifiye etmekte kullanılan tasarım programlarını ihtiyacın var ve onları kullamasını bilmene zira çok zahmetli bir iştir araba modellemek

salih0 Kurulumda atmamış olduğun küçük bir nokta bu hatayı vermene sebebiyet vermiş olabilir.. istediğin dosyaları sana atabilmek ise mümkün değil çünkügta3.img ve player.img dosylarının toplam boyutu 2 GB civarındadır sana tavsiyem oyunu komple kaldırıp program filesteki klasörünüde sildikten sonra tekrar kurman ve sonrasındada üzerine modu yüklemendir

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Arkadaşlar kusura bakmayın bikaç gündür nette yoktum bu süre. içerisinde soru soranlar olmuş cevap geç geldiği için kusuruma bakmayın geçtiğimiz gün gündüz vakti evime hırsız girip bilgisayar televizyon müzik seti ps2 vs yani özetle işe yarayacak ne varsa herşeyi çalmış ş..siz cd arşivimin bile bir kısmını çalmış moral sıfır kendimi toparlamaya çalışıyorum başka bir eve taşınacağım ve eve taşınana kadarda hiç bir şey almamaya yemin ettim bu sebeple sizlerden mecburi olarak uzak kalacağım bu süreç içerisinde soru soran arkadaşlarıma cevap veremeyeğim için özür diliyor ve anlayış bekliyorum gene arasıra cafeden girerim ama bu denli fayda sağlar bilemem.. çıkmadan evvel aman arkadaşlar pahalı mahalı eğer sizde benim gibi tek yaşayan biri iseniz evinize mutlaka ama mutlaka alarm taktırmanızı öneririm aksi durumda (Allah korusun) benim gibi böyle eliniz kolunuz bağlı ne yapacağını bilmez çaresiz bir durumda kalabilirsiniz.

Saygılar /Sevgiler
    Z@gor

New Member
    Katılım tarihi
    12.06.2006
    Nereden
    gelirken sagda giderken solda
    agalar yardım part 2 yı nerden ındırcez bırı yassınü.........

+ Cevap Yaz
Sayfa 2, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 12 ... SonSon

Tags for this Thread

Reklam

Reklam 2
Reklam 3