Konu oyun ama, izninizle birşey söylemek istiyorum.
Bu gibi büyük dosyaları direk upload sitelerine upload edeceğinize emuleden link verseniz bence daha güzel ve pratik olur...
Elinize emeğinize sağlık... Her ne kadar oynamayacak olsamda...![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; Konu oyun ama, izninizle birşey söylemek istiyorum. Bu gibi büyük dosyaları direk upload sitelerine upload edeceğinize emuleden link verseniz bence ...
Konu oyun ama, izninizle birşey söylemek istiyorum.
Bu gibi büyük dosyaları direk upload sitelerine upload edeceğinize emuleden link verseniz bence daha güzel ve pratik olur...
Elinize emeğinize sağlık... Her ne kadar oynamayacak olsamda...![]()
zagor@ bişey dicem ya yani çok güsel çalısma gerçöekten çok ugrasmıssınya renleri faln değiştiriyosunya sadece renkmi kullanabiliosun?
yani renk yerine mesela oyunun aslında olan çimen, binalar v.s gibi bitmap. resimlerini faln atayamıyomusun??? öle daha gerçekci olurda...
now
X-tanbul hayır sadece renk değil dediğin gibi bitmap resimleride kullanabiliyorsun ve ben çoğu yerdede kullandım araba modellemeleri tişört desenleri bilboardlar (vb) mesela oyunda yer alan denizin rengi ve şeklini değiştirmek için marmara denizinin birebir orjinal resmini üzerinde sadece ufak tefek düzenlemeler yaparak aynen kullandım.. sen sanırım stadyumları kastediyorsun onları taa uzaklardan sırıtsın diye ben bizzat öyle yaptım
tamam hallettim....kullanma kılavuzunu yeni gördümde![]()
En son ferhat65 tarafından düzenlendi: 06-06-2006 saat 16:08
YOK İMZA FALAN...
zagor@oyunu çözmüşsün abiwala çok imrendim sana
![]()
eline sağlık zagor baya emek harcamışsın. Benim bir iki sorum var kaplamalar resimlerdeki gibi mi arabaların ? bazıları çok donuk ve kesik kesik geldi de ? Sakın yanlış anlama çok iyi çalışmış çok uğraşmışsın ve deneyeceğim de ama resimlerin çözünürlükleri sebebiyle kötüler hoş oyun zaten grafik fakiridir biliyorum ama mesela beğenmediğimiz arabaları mod tools ile değiştirebilirmiyiz senin moddaki buna imkan varmı hocam teşekkürler şimdiden
ellerine sağlık çok güzel olmuş
Beşiktaşa stadyum kalmadımı ?![]()
En son salih0 tarafından düzenlendi: 06-10-2006 saat 13:22
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rolleye3:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
SS'lerden güzel olduğu belli ama, Oyun açılmıyor. Oyun yüklenirken ( |![]()
![]()
![]()
>%50<
![]()
![]()
![]()
| ) yarıya geliyor ve donuyor
OLMUYOR!
olan oyunda bozuldu
Kuruluma yazdıklarının aynısı yaptım yinede olmuyor. Sorun img lerde galiba img leri yapılmış halde upload edermisiniz?
gta3.img & player.img
En son salih0 tarafından düzenlendi: 06-10-2006 saat 15:42
teşekkürü bir borç olarak görüyorum...
Çok Teşekkürler
Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim.
skywalkerhan resimler oyunun grafiklerini birebir yansıtmaz normalde oyundaki görüntü kalitesi tabiki daha nettir.Arabaları değiştirebilmek için ise bu tür oyunlardaki arabaları modifiye etmekte kullanılan tasarım programlarını ihtiyacın var ve onları kullamasını bilmene zira çok zahmetli bir iştir araba modellemek
salih0 Kurulumda atmamış olduğun küçük bir nokta bu hatayı vermene sebebiyet vermiş olabilir.. istediğin dosyaları sana atabilmek ise mümkün değil çünkügta3.img ve player.img dosylarının toplam boyutu 2 GB civarındadır sana tavsiyem oyunu komple kaldırıp program filesteki klasörünüde sildikten sonra tekrar kurman ve sonrasındada üzerine modu yüklemendir
Arkadaşlar kusura bakmayın bikaç gündür nette yoktum bu süre. içerisinde soru soranlar olmuş cevap geç geldiği için kusuruma bakmayın geçtiğimiz gün gündüz vakti evime hırsız girip bilgisayar televizyon müzik seti ps2 vs yani özetle işe yarayacak ne varsa herşeyi çalmış ş..siz cd arşivimin bile bir kısmını çalmış moral sıfır kendimi toparlamaya çalışıyorum başka bir eve taşınacağım ve eve taşınana kadarda hiç bir şey almamaya yemin ettim bu sebeple sizlerden mecburi olarak uzak kalacağım bu süreç içerisinde soru soran arkadaşlarıma cevap veremeyeğim için özür diliyor ve anlayış bekliyorum gene arasıra cafeden girerim ama bu denli fayda sağlar bilemem.. çıkmadan evvel aman arkadaşlar pahalı mahalı eğer sizde benim gibi tek yaşayan biri iseniz evinize mutlaka ama mutlaka alarm taktırmanızı öneririm aksi durumda (Allah korusun) benim gibi böyle eliniz kolunuz bağlı ne yapacağını bilmez çaresiz bir durumda kalabilirsiniz.
Saygılar /Sevgiler
Z@gor
agalar yardım part 2 yı nerden ındırcez bırı yassınü.........![]()