Tekrar kurdum. %50 den... :Yeni Oyun diyorum %60ta bilgisayar donuyor. Ama gta3.img ve player.img 400MB küsür![]()
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; Tekrar kurdum. %50 den... :Yeni Oyun diyorum %60ta bilgisayar donuyor. Ama gta3.img ve player.img 400MB küsür...
Tekrar kurdum. %50 den... :Yeni Oyun diyorum %60ta bilgisayar donuyor. Ama gta3.img ve player.img 400MB küsür![]()
En son salih0 tarafından düzenlendi: 06-12-2006 saat 12:37
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rolleye3:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
eline sağlık kardeş walla merakla beklediğim birşeydi acaba çıkar mı diye... forum üyesi bir kardeşimin bunu yapması da ayrı bir gurur teşekkür ederim çok heyecanlandım şimdi![]()
![]()
hala birçok günde 2-3 saat şehir turu atan bir insan olarak... yalnız vicecity'nin modern modu çok iyi değildi kiminkini aldım bilmiyorum ama senin ki eminim güzeldir. ben eski oyun ayarlarınıda saklamak istiyorum ne olur ne olmaz diye.yani ikiside bilgisayarda kurulu olsun hangisini istersem onunla oyarım diye. bunun için bir kere daha ayrı bir yere oyunu kurmam mı gerekir yoksa basit bir ayarla hallolur mu???
biraz uzun oldu kusura bakma.
teşekkür ederim
bu arada hırsızlık için de geçmiş olsun arkadaşım... maddi değerinden öte çalışmaların ve birikimlerini kaybetmek kolay değil. Umarım hırsız bulunur....
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
kurarken sanırım hata yaptımevden dışarı çıkamıyorum oyunda arabaları görme fırsatım olmadı
hata verip kendini kapatıyor bu sorunu yalnız ben mi yaşıyorum ???
bende hata bile vermiyo bilgisayar hiç hatayla matayla uğraşmadan donuyor : )
aynen hata derken onu kasdetmiştim yanlış yazmışımsalih0 tarafından iletildi.
evde dururken problem yok ama dışarı çıkınca donuyor restart atmadan düzelmiyor. yeni oyunda ise 10 sn. sonra donuyor
eline sağlıkçok güzel olmuş.(MUHTEŞEM)
![]()
oyun yüklenirken yapıyor bende, yani loading mi desem : )
sen oyunu yükleyip oynadın mı yoksa buradaki capslerden mi etkilendindj_erdinç tarafından iletildi.
![]()
ellerine sağlık
uğraşına değmiş
ayrıca araç kontrolleri mükemmel olmuş
başından kalkasım gelmiyo yaf![]()
biz bi hata yaptık heralde ama nerdealifuatexe tarafından iletildi.
bi anlamadım gitti. nasıl yaptık millet oynuyo baksana
![]()
![]()
kurulumda her şeyi yazdığı gibi yaptım ama hata veriyo oyuna girmiyo
yükleyebildin mi ???????İstanbul Attack tarafından iletildi.
demiştin... ben hala çözemedim sorunuİstanbul Attack tarafından iletildi.
lütfen yardım edin spark console denilen program başlatılamıyor ve başlatamadagım içinde modern modu tam kuramıyorum eger bu progrm elinde olan varsa bir zahmet yardım etsin
sen sparkı arşivden excart ettinmi yoksa direkmi çalıştırıyorsun?enjoyjojo tarafından iletildi.
Ben excrat etmeince çalışmamıştı, ama sonra arşivin açılmasını fln beklememek için bir kenara excrart ettim çalıştı. Ama tesadüfte olabilir sen excatr etmediysen yinede bir dene