+ Cevap Yaz
Sayfa 4, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 ... SonSon
Results 46 to 60 of 262

GTA San Anderas Modern Mod TR

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; ya kardeş linklerde falan hiçbi sorun yoq falan ama uygulamasına models dosyasında player.img dosyası var onu img toolsdan seçin demişsin ...

New Member neco_neco_1905 Avatar
    Katılım tarihi
    27.06.2006
    Nereden
    bura
    ya kardeş linklerde falan hiçbi sorun yoq falan ama uygulamasına models dosyasında player.img dosyası var onu img toolsdan seçin demişsin ama orda öyle bir dosya yoq acil yardım edersen sevinirim ben aslında kurdum oyunu ama sadece menüsü ve yazıları değişti oyunun arabalarda ve3 diğer yaptıın değişiklikler yoq
    en kısa sürede yardımını bekliyorum!!!
    teşekkürler

Power Member Z@gor Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Arkadaşlar bir önceki mesajımda belirtmiş olduğum sorunlar yüzünden cevaplar geç geliyor..modda herhangi bir problem söz konusu değildir bu mod paylaşıma sunulmadan önce birden fazla pc de geçen bir deneme sürecinen sonra yayına konulmuştur örneklerini fatih civarında oturan arkadaşlarım var ise oradaki internet cafe lerde görebilirler kurulumları bizzat ben yaptığımdanmıdır orasını bilemem ama en ufak bir hata bile söz konusu değildir yani şu ana kadar öyle bir soru ile işletmeci arkadaşlarımdan bir şikayet gelmedi..netten indirip kuran bir kaç arkadaşım bu modun bozuk olduğunu donma yaptığını filan ifade eden mail göndermişler sorunun kurulumda yapılan ufak bir hatadan veya kendi sistemleriyle uyuşmayan bir takım sorunlar yüzünden modun hata verebileceğini kendilerine replay ederek gönderiyorum aynı şeyi burada sorun yaşayan arkadaşlarımada hatırlatmak isterim. özetle modda bir sorun yok bozuk değil sağlam çalışıyor çalışmama nedenini ise yukarda belirttiğim sorunlara bağlıyorum ben kendim bizzat böyle bir sorunla karşılaşmış olsaydım nedenini araştırır bulur ve çözüm yolunuda gösterirsim ama böyle bir şeyle şu ana karşılaşmadığım için size net bir cevap veremiyorum..bir zamanlar driver3 tede buna benzer sorunlar var idi oyun pc seçip son sistemle dahi donatılan bir pc ye yüklenmek istendiğinde çalışmayıp hata veriyordu bundaki sorunda ondaki gibi bir sorun heralde.

neco_neco_1905 kardeşim senin sorunun ise senden kaynaklanıyormodels klasörüne iyice bakarsan orada player.img ve gta3.img dosyalarının olduğunu görürsün.

Kolay gelsin.

Rookie Member İstanbul Attack Avatar
    Katılım tarihi
    21.06.2006
    Yaptığım gün çalışmadı öbürsü gün oyun tıkır tıkır çalıştı.

Katılım tarihi
    21.06.2006
    Bİde resim nasıl ekliyicez?

New Member
    Katılım tarihi
    29.06.2006

spark exe'nin çalışmama nedeni

Microsoft Net Framework 1.1 i kurunca spark exe çalışıyor.

New Member
    Katılım tarihi
    03.07.2006
    Nereden
    TaHrAn
    zagor birader ben yükledimde bazı şeyler eksik mesala saat yeşil deil,map harita bozuk,kıyafetler bazıları eksik napabilirim veya ben silip baştan yükleyeyimde sende yük lenişini video çekip koyarsan çok sevinirim

New Member
    Katılım tarihi
    03.07.2006
    Nereden
    TaHrAn

ya da msn nin ver zagor birader ordan sahat konuşuruz ok??
    yardımlaarını bekliyorummmm

Member salih0 Avatar
    Katılım tarihi
    03.04.2006
    Alıntı emerty tarafından iletildi.
    zagor birader ben yükledimde bazı şeyler eksik mesala saat yeşil deil,map harita bozuk,kıyafetler bazıları eksik napabilirim veya ben silip baştan yükleyeyimde sende yük lenişini video çekip koyarsan çok sevinirim
    video koyarmısın zagor hâla açamadım içimde kaldı yaa
    okadar resimlerden fln ağzımın suyu akmışken yüklenmemesi çok acı oluyor
    :rolleye3:

Katılım tarihi
    21.06.2006
    oyunda bizim adamlara sag tıklayıp G ye basınca bizimle birlikte geliyolarmış

Katılım tarihi
    21.06.2006

Katılım tarihi
    21.06.2006
    resim gönderme nasıl oluyo ekleyemedim gitti bitürlü

Power Member Bonwe Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2005
    Nereden
    Raccoon City
    denemek lazım
    Resident Evil 4

Silent Hill 4 : The Room .... too boring...

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    olur bi geçmiş olsun demeyin bugün doğum günüm doğum günün kutlu olsun Z@gor demeyin ondan sonra Z@gor video çek diyin.. çekmiyorum kardeşim video mideo

Açıklamalar gayet açık ve net bir şekilde yapılmıştır video ya gerek olamadığı gibi zamanımda ve imkanımda yok arkadaşlar sizde çalışmıyorsa ne benim nede başka birinin yapabileceği bir şey yok.

hARDWAREMANIAC escobar Avatar
    Katılım tarihi
    15.03.2006
    Nereden
    Ankara
    Alıntı zagor@ tarafından iletildi.
    olur bi geçmiş olsun demeyin bugün doğum günüm doğum günün kutlu olsun Z@gor demeyin ondan sonra Z@gor video çek diyin.. çekmiyorum kardeşim video mideo

Açıklamalar gayet açık ve net bir şekilde yapılmıştır video ya gerek olamadığı gibi zamanımda ve imkanımda yok arkadaşlar sizde çalışmıyorsa ne benim nede başka birinin yapabileceği bir şey yok.
    hepi bortdey zagor hirsizlik olayina uzulmudugumuzu belirtmistik daha once. bu olaya herkes uzulmustur zaten.

ama ikinci paragraf da beni uzdu acikcasi forum ne i$e yarayacak o zaman degil mi... su andaki zor durumunu anlayisla karsiliyoruz zaten surekli sana neden cevap vermedin diye bir sitemimizde olmadi...
    Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
    Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    esco673 eywallah kardeşim sağol ama ikinci paragrafta ben ne üzücü nede kırıcı bir şey yazdım sana öyle yansımış sanırım. Video çekme olanağım gerçektende yok hem olsa bile gerek yok çünkü indirdiğiniz modun içinde yer alan açıklama dosyasında herşey açık ve net bir şekilde yazılmıştır orada yazılanların dışında ekstra bir işlem gerekmemektedir eğer siz orada yazılan talimatları birebir uyguladığınız takdirde hala daha mod çalışmama gibi bir sorun yaratıyorsa bu durumda gerçektende ne benim başka bir arkadaşımın yapabileceği bir şey yoktur demekki moddaki bazı şeyler sizin pc ile uyumlu değilki çalışmama gibi bir sorun yaratıyor.. dosyayı şu ana kadar yaklaşık 9000 kişi indirmiş ve bu kadar kişinin içinde modu çalıştıramayan tek tük arkadaşlarım kardeşlerim var yani indirenlerin çoğunda mod çalışıyor ve bu durumda benim yapmış olduğum modda herhangi bir hata olmadığını gösterir yükleyememenize bende üzüldüm ama yapabileceğim herhangi bir şey yok arkadaşlar anlayış lütfen.
    Saygılar sunuyorum

+ Cevap Yaz
Sayfa 4, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 ... SonSon

Tags for this Thread

Reklam

Reklam 2
Reklam 3