önemli değil eline sağlık....
Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; önemli değil eline sağlık.......
önemli değil eline sağlık....
Ey, bu topraklar için toprağa düşmüş, asker!
Gökten ecdâd inerek öpse o pâk alnı değer.
Başka var mı böyel mod yaptığın oyunlardan
abi ellerine sağlık çok güzel çalışma başarılarının devamını dilerim![]()
İMZA KOYSAM MI ACABA??
z@gor kardeş bana spark dosyasını gönderebilirmisin
Dosyayı Buradan indirebilirsin kardeşim..hunter_dogus tarafından iletildi.
Zagor abi yardım eder misin iett otobüsünün arkası çıkmıyo arkasının çıkması için ne yapmalıyız
Z@GOR kardeş saağol da bende spark ı tıkladığın zaman böyle birşey çıkıyohttp://img482.imageshack.us/img482/1685/sparkzm0.png sanırım net fremawork yüklenirken hata veriyordu ondan bana net framawork 2.0 ı bilgisayarından program filesten verebilirmisin veya başka arkadaşlar sizlerde varsa verebilirmisiniz lütfennnn![]()
VALLAA HELAL OLSUNNN SANAAA NE DİMMM HARİKAA OLMUŞŞŞŞŞŞ![]()
Zagor abi bana particle.txd yi verebilrimisin (ışık rengini deiştirim dedim yüzüme gözüme bulaştırdım)
İstanbul Attack Olur böyle şeyler kardeşim herşey yapa yapa öğrenilir.
buyur sana istediğin dosya![]()
İndir
sitede bi sorunmu vardı kaç gündür siteye girmiyo bu gün girebildim çok tsk eederim
hocam eline sağlık. modern mod çok güzel olmuş. başarılarının devamını dilerim...
Selam beyler ben yeni üye oldum uye olmamın bi sebebide şu modern mod yükledim sanırım bir şeyi yanlış yaptım ve herkeste oldugu gibi gta3.img dosyası baya şişti 674 mb kadar ve dogal olarak ımg tool kullansamda içine giremiyorum bana bence orj bi gta3.img dosyası lazım bunu nereden temın edebılırım zagor un dikkatine yardımcı olursanız cok sevınırım arkadaşlar
![]()