Anasayfa |  hABERLER |  fORUM |  bLOGS |  gALERi |  Videos |  Üye Ol | 
Etiketler |  gRUPLAR |  iNDiR |  oYUN | 
İsim
Şifre
Beni Hatırla

hARDWAREMANIA fORUM’larına Hoş Geldiniz!
Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz.
Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.

Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
» hARDWAREMANIA fORUM > Yazılım > Oyunlar »

GTA San Anderas Modern Mod TR

Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu " GTA San Anderas Modern Mod TR Merhaba arkadaşlar GTA San Andreas oyunu için yaklaşık 7 aydan beri üzerinde çalıştığım Modern ..." şeklinde özetlenebilir....

LinkBack Konu araçları |  
Eski 02-06-06, 15:42   #1
Power Member

Z@gor Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.09.04
Nereden: TurkLAND
Resimler: 1

Merhaba arkadaşlar GTA San Andreas oyunu için yaklaşık 7 aydan beri üzerinde çalıştığım Modern Mod çalışmam nihayet sona erdi ve siz değerli oyunseverlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

---------- ÖZELLİKLERİ -----------

-Oyunda yer alan araçların araba motosiklet uçak gemi vs çoğu yerine yeni modelleriyle,
-Mağazalardaki kıyafetler yerine yenileriyle değiştirildi..
-Sürülebilen tüm araçlardaki hız oranı maximum seviyeye çıkarıldı mesela bir bisiklet ile ferrari aynı hızda gidebilecek.
-Tüm Ağır ve hafif silahlar yenileriyle..
-Yiyecek satan işyerleri popüler gıda firmalarının isimleriyle değiştirildi
-Dövmeci (Tattoo) işyerlerine ve yapılan dövmelere yeni bir görünüm verildi
-Sağda solda yer alan reklam tabelaları bilboardlar yenileriyle..
-Bazı bölgelerde bulunan yolların şekli ve rengi,
-Menüde yer alan resimler yerine yenileriyle,
-Ana menü ve altyazılarda yer alan yazıların yazı tipi ve ve rengi,
-Harita ve haritada yer alan iconlar değiştirildi..
-Araba galerileri ve garajlara yeni bir görünüm verildi.
-Oyunda yer alan 3 stadyum galatasaray fenerbahçe ve trabzonspor stadlarıyla değiştirildi
-Küçük yerleşim birimlerinde yer alan şerif ofisleri TR polis karakollarına, şehirlerde yer alan polis departmanları ise TR emniyet müdürlüklerine dönüştürüldü,
-Bazı bölgelerde Polis araçları TR polis araçlarına dönüştürüldü.
-Baş karakter CJ'in kız arkadaşları (altısıda) yerine yenileriyle değiştildi
-Bazı bölgelerdeki otobüsler İETT araşlarına dönüştürüldü..
-CJ'in evinin şekli değiştirildi..
-Daha önce yapmış olduğım türkçe yama dahada geliştirilerek bu moda eklendi.
-Oyundaki bayrakların yerine türk bayraklarıyla yerleştirildi.
-Ve daha bir çok özel eklenti oyunda sizleri bekliyor...
kimi zaman bir ufoyla uçacak kimi zaman yüzen bir eve binecek kimi zamanda ilginç motosikletlerle karşılabileceksiniz.daha önce hardwaremania

Ve Download...

Download

(Winrar'la sıkıştırılmış hali 181 MB açılımı ise 495 MB 'tır)

Rapidshare tek seferde maximum 100 mb lık dosya upload edilmesine izin verdiğinden Modu 2 part halinde yüklemek zorunda kaldım hemenpaylasada tek part olarak atacaktım ama ise bir süreden beri dosya upload pasif olduğundan oraya yükleme yapamadım.

Kurulumda ise mod installer kullanmadım oyundaki donmaları önlemek amacıyla bambaşka ve yeni bir yöntem sizleri bekliyor nasıl kurulum yapalıcağınıda dosyalar içerisinde detaylı olarak anlattım.

Not: Daha önce hardwaremania.com için yapmış olduğum hardwaremania turkey garage ve hardwaremania trikot çalışmalarımda bu moda eklendi

İyi eğlenceler arkadaşlar.!

En son Blow-II tarafından düzenlendi: 07-06-06 saat 19:17 Sebep: Yeni Link
Z@gor çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-06, 16:01   #2
Cool Moderator

Blow-II Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 18.01.04
Nereden: Balasagun
Blog Mesajları: 9
Tebrikler güzel çalışma emeğiniz için ayrıca tebrikler inşallah eğlenceli olur.
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-06, 16:10   #3
hM Haber Editörü

ALIENWARE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 04.09.04
Nereden: N/A
Alıntı:
-Oyunda yer alan 3 stadyum galatasaray fenerbahçe ve trabzonspor stadlarıyla değiştirildi
Niye İnönü yok Şaka bi yana eline emeğine sağlık, en kısa zamanda deniyecem. Acaba varsa bir kaç tane ss alabilirmiyiz.
Eski 02-06-06, 16:29   #4
Rookie Member

dj_erdinç Avatar

Katılım tarihi: 02.06.06
Nereden: istanbul
gta

download part-2 inmiyo
dj_erdinç çevrim dışı  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-06, 17:23   #5
V.I.Member

Rockford Fosgate Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 16.04.06
Nereden: İzmir-Mavişehir
kardes ellerıne saglık part 1 ınmeye basladı hadı bakalım....

Watercooling Expert
Rockford Fosgate çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 02-06-06, 17:58   #6
Power Member

Jackal_Head_Anubis Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 20.05.04
Nereden: Mythological Egypt
Bende bir ara (4-5 sene önce) bazı futbol ve araba yarışı oyunlarına amatörce skinler ve patchler hazırlardım.Çok eğlenceli gelirdi o zamanlar bana ve baya emek harcamışımlığım vardı...Bu yaptığını görünce aklıma geldi...kimbilir ne emek harcamışsındır...tebrik ederim...indirip deniyeceğim...
Eski 02-06-06, 22:38   #7
hARDWAREMANIAC

hami10 Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 02.08.04
Nereden: ŸašaĶ BöLG3
Resimler: 16
Ellerine sağlık ama ;

Sürülebilen tüm araçlardaki hız oranı maximum seviyeye çıkarıldı mesela bir bisiklet ile ferrari aynı hızda gidebilecek

bence gerçekciliğini ozmuş oyunun.. İndirip deniycem.

hami10 çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-06, 01:50   #8
Power Member

Z@gor Avatar

Bilgisayarım
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar

dj_erdinç linklerde herhangi bir sorun yok sen eğer her iki linkide aynı anda yada belirli bir süre geçmeden indirmek istediysen indirememe sebebin budur çünkü rapidshare aynı anda 2 dosya veya belirli bir süre geçmeden dosya indirilmesine izin vermiyor

hami10 oyuna bir farklılık getirmesi amacıyla onu öyle ayarladım beğenmezsen eğer handling.cfg dosyasının orjinalinin yedeğini al modu kurduktan sonra üzerine yapıştırırsın böylece bu özellikte devre dışı kalmış olur.. gerçi işin şeyine bakacak olursak elalemin şehrinde ne işi var tr stadyumlarının yada polis merkezlerinin amaç madem bir işe girişmişiz heryerde farklılık olduğu göze çarpsın diye.

ALIENWARE aslında bjk stadınıda yapmıştım ama oyunda 3 tane stadyum olduğundan ben ts veya bjk yimi ekleyeyim diye kararsız kalınca sonra rastgele seçim yaptım ve ts stadı denk geldi bende onu koydum ama bjk ninkide elimde mevcut isterseniz eğer upload eder linkini veririm oyuna harici olarak sizde ekleyebilirsiniz fazla bir boyutu yok zaten hatta oyuna nasıl ekleyebileceğinizide bilmiyorsanız tarifde ederim. ss de bikaç tane çektim ama oyunun içeriği geniş olunca insan nereyi neyi çekeceği konusunda biraz kararsız kalıyor

Burası hardwaremania garajının önü cj in üzerinde hardwaremania tişörtü ve elimdede kocaman bir roketatar

Buradada cj yeni kız arkadaşıyla birlikte uçuk bir motosiklete binmiş arkada hammer limuzin ve yeni araçlardan bazıları mevcut harita ve iconlarda yeni haliyle görülüyor ve ayrıca yollarında yeni şekli görünüyor

Burası emniyet müdürlüğümüz

Yeni yiyecek mağazası ve önündede son model bir bmw

Resimler bu kadar isteyen olursa ilginç bkaç tane daha çeker koyarım.
Z@gor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-06, 03:05   #9
Moderator

BLACKandWHITE Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 23.11.02
Nereden: İstanbul
Resimler: 18
her ne kadar GTA yı sevmesemde ellerine sağlık, kimbilir kaç saat harcadın
BLACKandWHITE çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-06, 13:44   #10
Moderator

Bishop Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 29.12.03
Nereden: İzmit
Blog Mesajları: 1
Resimler: 14
emeğine sağlık güzel çalışma olmuş

Bishop çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-06, 14:45   #11
hARDWAREMANIAC

::ZaFeR:: Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 10.03.04
Nereden: Sakarya
Blog Mesajları: 1
Resimler: 4
Ellerine Sağlık Güzel Çalışma...

::ZaFeR:: şu an çevrim içi  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 03-06-06, 17:45   #12
Power Member

cenkforce Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 30.12.05
Nereden: istanbul
Bayağı uğraştığın belli. Emeğine sağlık arkadaşım sağol
cenkforce çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-06, 02:28   #13
Power Member

Z@gor Avatar

Bilgisayarım
Yorumlarınız için tekrardan teşekkür ederim
Ben elim değmişken bikaç ss daha eklemek istedim en azından acaba nasıldır indirmeye değermi gibisinden kafasında soru işareti oluşan arkadaşlarım için azda olsa bir tercih hakkı doğmuş olur böylece..

Burası polis karakolumuzun önü hemen yanında nissan model bir araba onun yanında ise İETT otobüsümüz var bu arada otobüs modunu benimle paylaştığı için başka bir forumda gene benim gibi bir mod yapımcısı olan xero5 kardeşime teşekkür ediyorum.

Stadyumlarımızdan biri olan şükrü saraçoğlu (resim biraz bozuk çıktı kusura bakmayın)

Burasıda ali samiyenimiz önünde F1 hemen yanında ise zagor monstera
Z@gor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 04-06-06, 05:41   #14
V.I.Member

Pusu Avatar

Bilgisayarım
Katılım tarihi: 03.11.04
Nereden: Ankara@Antakya
Alıntı:
BLACKandWHITE tarafından iletildi.
her ne kadar GTA yı sevmesemde ellerine sağlık, kimbilir kaç saat harcadın
Alıntı:
GTA San Andreas oyunu için yaklaşık 7 aydan beri üzerinde çalıştığım Modern Mod çalışmam nihayet sona erdi..
@e-diablo 'yu çağırın

Pusu çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver
Eski 06-06-06, 13:39   #15
Power Member

Z@gor Avatar

Bilgisayarım
Genel istek üzerine tüm araçlardaki maximum hız oranı özelliği devre dışı bırakılarak mod hemenpaylas.com'a upload edilmiştir..
Hemenpaylas indirme linki --> Modern Mod Download

Dosyayı hızlı olarak indirmek için Flashget türü download programlarını kullanmanızı öneririm

Modern modu rapidshareden indirmiş olan arkadaşlarımda bu özelliği devre dışı bırakmak istiyorlarsa gerekli olan dosyayı Buradan indirip hedef klasör olarak :\Program Files\GTA San Andreas\data klasörünü belirleyip install etmeleri gerekmektedir herhangi bir karışıklığı önlemek amacıyla rapidshare linkleri ise bikaç gün içerisinde tarafımca silinecektir bu süre içerisinde part 1 i indiripte part 2 yi henüz indirmemiş olan arkadaşlarımın işlerinin yarım kalmaması için part 2 yide bu süre içerisinde indirmelerini rica edeceğim
Z@gor çevrim dışı  
Alıntı yaparak cevap ver

Tags
gta, mod, modern, tr

Bu konuyu şu anda sizinle birlikte toplam 1 kişi okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)

Konu araçları

Aranızda sır kalmasın!

HABERLER

Saat ayarı GMT +4. Saat : 18:43.