+ Cevap Yaz
Sayfa 6, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 ... SonSon
Results 76 to 90 of 262

GTA San Anderas Modern Mod TR

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; arkadaslar ben bir türlü kurulumu yapamiyorum acaba nasil kuruluyor modern mod bilen varsa lütfen yardimci olsun...

New Member
    Katılım tarihi
    05.08.2006

merhaba

arkadaslar ben bir türlü kurulumu yapamiyorum acaba nasil kuruluyor modern mod bilen varsa lütfen yardimci olsun

New Member
    Katılım tarihi
    05.08.2006

slm

z@gor abi cok süper bir olay gibi gözüküyor ama bir türlü kurulumu nasil yapacagimi bilemiyorum nolur yardimci ol abi

New Member freeman24 Avatar
    Katılım tarihi
    05.08.2006
    Nereden
    ANKARA

Zagor ben dedıgım gıbı bı sorunla karşılaştım ve yardımlarınızı beklıyorum sıte ıcersındede yardım eden bırı olursa çok sevınırım (boyle olucanı bılsem gercekten yuklemezdım bu programı yardımlarınıza ıhtıyacım var ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Power Member Z@gor Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    qwertzu kurulum detaylı olarak indirmiş olduğun modern mod içerisinde yer alan "açıklama" dosyasında mevcuttur başka ekstra bir durum yok sen yapamıyorsan mod kurmasını bilen başka bir arkadaşına yaptırmayı dene.

freeman24 senin istemiş olduğun dosyanın boyutu yaklaşık 2 gb civarı bu yüzdeen benim veya başka birinin gönderebilmesi mümkün değil oyunu kaldır tekrar baştan kur ve talimatlar doğrultusunda tekrar modu kurmayı dene genede olmazsa yapacak başka bir şey yok.

Katılım tarihi
    05.08.2006
    Nereden
    ANKARA

zagor hiç bi kurtuluş yöntemi yokmu çünkü bu oyunu bilgisayarı aldıgımda oradaki vatandaşlar kurmuş idi bi çözümü olması lazım bana sadece gta3.img dosyası lazım geçenlerde internette veri depolayıcısına atmaya çalıştım önce zip ledim 520 mb kadar indirdim ama elimdeki 512 oldugundan alamadım bi zahmet tekrar düşün bi çözümü olması lazım (şimdiden teşekkürler) yardımlarını bekliyorum:typ e:

V.I.Member wwwengin Avatar
    Katılım tarihi
    10.02.2004
    Nereden
    toprağın üstü arşın altında
    Zagor bu mod olayından başı beleya girmiş olan isnalar vardı..Haberin olsun derim sana adam hapse girecekken bilmem kaç para ceza ile kurtulmuştu...

görürlersler kötü olabilri aman dikkat et diyim sana..
    AMD64 3700+S@nDiego@2800mhz~Thearmal right XP 120 ~ DFI SLI-DR NF4-SLI~512*2 Adata VITESTA 566 ~ 2* Leadtek 7600gt ''SLI''
    Tagan 480W~CM Stacker "with blower"~2*250GB WD 16 keş SATA 2-RAID0 ~19"Sony LCD~Creative THX 550 & X-Fi xtreme music

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    wwwengin tavsiyelerin için teşekkür ederim eski dost..
    Elimden geldiği kadar temkinli davranıyorum

Katılım tarihi
    05.08.2006
    Nereden
    ANKARA
    ilginiz için teşekürler biz kendi başımızın çaresine bakarızzz

New Member
    Katılım tarihi
    11.08.2006
    abi slm bn yeni kayıt oldum bişi sorcaktım bu gta modern mod cok güsel olmus ama bu hız konsolunu ayarlıyamadım ne yapmam gerekiyor cwp atarsanız sewinirim

Cool Member kakus Avatar
    Katılım tarihi
    25.11.2005
    Nereden
    ~iïisTaNßUL~
    bide şu oyun benim kartta calıssa

herneyse tebrikler cidden muthiş olmuş
    GuzEL KaDInLAr 2ye aYrILır.PariS HiltoN , DiĞeRLeRi . . .

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Alıntı emirgoksu_91 tarafından iletildi.
    abi slm bn yeni kayıt oldum bişi sorcaktım bu gta modern mod cok güsel olmus ama bu hız konsolunu ayarlıyamadım ne yapmam gerekiyor cwp atarsanız sewinirim
    Hız konsolumu?
    Daha net açıklarsan iyi olur neyi kastettiğini tam olarak anlamadım..

Katılım tarihi
    05.08.2006
    Nereden
    ANKARA

Alıntı zagor@ tarafından iletildi. Mesajı göster
    Hız konsolumu?
    Daha net açıklarsan iyi olur neyi kastettiğini tam olarak anlamadım..
    zagor ban kendi zorunumu hallettim ama sana bişey danışmak istiyorum bu ımg tools varya o gta nın içindeki hangi dosyada degişiklek yapıyor(oyundaki arabaların lastikleri falan küçüldü bazı arabalara binilmiyor img tools degiştirdigi dosyayı ben orj bulup degiştiricem de ). bide bi sorum daha var araba galerisi nasıl açılıyor yani nasıl kendi himayemiz altına alabiliyoruz ben oyunu bitirdim ama burası benim himayeme geçmedi (kırmızı ev olarak görünüyor)

New Member
    Katılım tarihi
    22.08.2006
    Nereden
    KKTC/Lefkoşa
    arkadaşlar bu modu bende yükledim . yazılanlar yapılınca sırasıyla oluyor . Bende bir tek arabaları modifiye için garaja koyunca jantlar çıkmıyor beyaz çıkıyor bu nerden olabilir ? Başkasındada böyle sorun var mı acaba ? Saygılar . . .

Katılım tarihi
    05.08.2006
    Nereden
    ANKARA

Alıntı PowerOfTheAMD tarafından iletildi. Mesajı göster
    arkadaşlar bu modu bende yükledim . yazılanlar yapılınca sırasıyla oluyor . Bende bir tek arabaları modifiye için garaja koyunca jantlar çıkmıyor beyaz çıkıyor bu nerden olabilir ? Başkasındada böyle sorun var mı acaba ? Saygılar . . .
    PowerOfTheAMD Ben yüklemişitm bu modern mod u senin dedigin sorunun aynısını ben de yaşamıştım hatta bende oyun yavaşladı bazı yerlerde donuyor idi oyunun gta3.img dosyasının orj koydum geri oyun eski haline geldi daha sonta şu siteyi buldum GTAinside.com buradan istedigim arabayı indirebiliyorsun hatta biraz ugraşsak biz bile başka bi mod yapabiliriz gta3.img dosyasını pek şişirmemeye bak tabi bununla beraber sana gta img tools programı gerekli bunuda oradan indirebilirsin yalnız verilen oylara dikkat et 6 nın üzerinde oy verilenleri indirirsen bi sorun yaşamazsın diye düşünüyorum...(jantların beyaz görünme sebebide oyundaki yamanın orada sorun çıkart tıgını düşünüyorum )

Rookie Member cmylmz.jackal Avatar
    Katılım tarihi
    31.08.2006
    Nereden
    İSTANBUL
    sağol kardeş emeğine sağlık indirceğimi sanmıyorum ama resimler güzele benziyo

+ Cevap Yaz
Sayfa 6, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 16 ... SonSon

Tags for this Thread

Reklam

Reklam 2
Reklam 3