+ Cevap Yaz
Sayfa 7, toplam 18
İlkİlk 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 17 ... SonSon
Results 91 to 105 of 262

GTA San Anderas Modern Mod TR

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA San Anderas Modern Mod TR başlıklı konu tartışılıyor; Olmuyo.ya keske hıc denemeseydım sımdı sılıp bastan yukluyorum oyunda acılmıo......

New Member
    Katılım tarihi
    15.07.2006
    Nereden
    İstanbul

Olmuyo.ya keske hıc denemeseydım sımdı sılıp bastan yukluyorum oyunda acılmıo...
    Ne kadar çalışırsan çalış asla en iyisi olamazsın !!!

V.I.Member Caesar Avatar
    Katılım tarihi
    16.09.2002
    Nereden
    Constantinepol
    ellerine sağlık

New Member
    Katılım tarihi
    22.08.2006
    Nereden
    KKTC/Lefkoşa
    Alıntı freeman24 tarafından iletildi. Mesajı göster
    PowerOfTheAMD Ben yüklemişitm bu modern mod u senin dedigin sorunun aynısını ben de yaşamıştım hatta bende oyun yavaşladı bazı yerlerde donuyor idi oyunun gta3.img dosyasının orj koydum geri oyun eski haline geldi daha sonta şu siteyi buldum GTAinside.com buradan istedigim arabayı indirebiliyorsun hatta biraz ugraşsak biz bile başka bi mod yapabiliriz gta3.img dosyasını pek şişirmemeye bak tabi bununla beraber sana gta img tools programı gerekli bunuda oradan indirebilirsin yalnız verilen oylara dikkat et 6 nın üzerinde oy verilenleri indirirsen bi sorun yaşamazsın diye düşünüyorum...(jantların beyaz görünme sebebide oyundaki yamanın orada sorun çıkart tıgını düşünüyorum )
    ilgine teşekkür ederim ben dedim acaba ben mi yükleyemiyorum demek ki herkeste var böyle bir sorun lazım bunu zagor çözsün . . .

New Member
    Katılım tarihi
    22.08.2006
    Nereden
    KKTC/Lefkoşa

Zagor Lütfen Yardım (Gta San Andreas Modu İçin)

ben modu çok beğendim yalnız ben mi yükleyemedim yoksa bir sorun mu var modifiye için garaja girerim , jant takarım ama jantlar beyaz gözükür . . . Bunun nedeni nedir ?? Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim . . .

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    Konu başlığını değiştirir misiniz? Sadece Zagor'dan yardım istiyorsanız ona pm atın...

Power Member Z@gor Avatar
    Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Alıntı EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
    Konu başlığını değiştirir misiniz? Sadece Zagor'dan yardım istiyorsanız ona pm atın...

Alıntı PowerOfTheAMD tarafından iletildi. Mesajı göster
    ben modu çok beğendim yalnız ben mi yükleyemedim yoksa bir sorun mu var modifiye için garaja girerim , jant takarım ama jantlar beyaz gözükür . . . Bunun nedeni nedir ?? Yardımlarınız için herkese teşekkür ederim . . .

Hayır bu bahsettiğin sorunun senin yüklemede yapmış olduğun herhangi bir hata ile ilgisi yok bunun sebebi modun içinde yer alan bazı özellikler yüzünden oluyor yani telafisi yok.

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND

Alıntı freeman24 tarafından iletildi. Mesajı göster
    jantların beyaz görünme sebebide oyundaki yamanın orada sorun çıkart tıgını düşünüyorum )
    Evet aynen öyle. Bunun sebebini ortadan kaldırabilmek için oyundaki araçların bir kısmını ihraç etmemiz lazım ama o zamanda modun bir anlamı kalmaz.. hem zaten moddaki araçlar zaten modifiyeli yeniden modifiye etmeye gerekte pek kalmıyor.

New Member
    Katılım tarihi
    03.09.2006
    Nereden
    ankara
    z@gor abi ben yeni üye oldum ve modern modu beğendim ellerine sağlik am benim bi saorum var oyun sadece türkçe oldu arabalar, garaj,yollar falan hiçbiri değişmedi lütfen yardim ne yapabilirim

Katılım tarihi
    23.09.2004
    Nereden
    TurkLAND
    Alıntı isofil tarafından iletildi. Mesajı göster
    z@gor abi ben yeni üye oldum ve modern modu beğendim ellerine sağlik am benim bi saorum var oyun sadece türkçe oldu arabalar, garaj,yollar falan hiçbiri değişmedi lütfen yardim ne yapabilirim

Değerli kardeşim kurulum 3 aşamadan oluşmaktadır sen sadece birinci aşamayı yapmışsın bu yüzden kurulum olmamış aşağıdaki talimatları dikkatlice uygularsan modu başarıyla kurarsın

----------------------------/// KURULUM \\\---------------------------

Herşeyden önce Öncelikle eğer sisteminizde kurulu değilse dosyalar arasında vermiş olduğum Microsoft Net Framework 1.1 proramını bilgisayarınıza kurunuz.
    -Aşama 1: GTA San Andreas Modern mod.exe dosyasını açın hedef klasör olarak Program Files\Rockstar Games\GTA San Andreas klasörünü belirleyip yükle diyin karşınıza aynı dosyadan var değiştirilsinmi diye pencere gelecek tümüne evet diyip kurun.

-Aşama 2: IMG TOOL'u açıp open (Ctrl+L) yapıp \Rockstar Games\GTA San Andreas\models klasöründe bulunan player.img dosyasını açın Commands menüsünden Rebuild Archive yapın çıkan ekrana evet diyin ve taramanın bitmesini bekleyin tarama bittikten sonra exit yapın ve programdan çıkın sonra Spark.exe programını açıp File\Open yapıp \Rockstar Games\GTA San Andreas\models klasöründe bulunan player.img dosyasını açıp Actions menüsünden Import yapıp indirmiş olduğunuz modern mod klasörünün içindeki player klasörünün içine girin ve içindeki tüm dosyaları (shift+end) yaparak seçip aç diyin ve dosyaların yüklenmesini bekleyin bikaç dakika içerisinde dosyalar yüklenecektir yükleme bittikten sonra Save (Ctrl+S) yaparak kaydedip programdan çıkın.

-Aşama 3: IMG TOOL'u açıp open (Ctrl+L) yapın \Rockstar Games\GTA San Andreas\models
    klasöründe bulunan gta3.img dosyasını açın Commands menüsünden Rebuild Archive yapıp çıkan ekrana evet diyip tarama bitene kadar bekleyin tarama bittikten sonra exit yapıp programdan çıkın sonra Spark.exe programını açıp File\Open yapıp \Rockstar Games\GTA San Andreas\models klasöründe bulunan gta3.img dosyasını açıp Actions menüsünden Import yapıp indirmiş olduğunuz modern mod klasörünün içindeki gta3.img-1 klasörünün içine girin ve içindeki tüm dosyaları (shift+end) yaparak seçip aç diyin ve dosyaların yüklenmesini bekleyin yükleme yaklaşık 5 dakika kadar sürecektir bu esnada programın donduğunu düşünüpte kesinlikle programı kapatmayın aksi halde mod kurulamayacağı gibi yüklü olan orjinal oyununda bozulmasına neden olacaktır sizin yapmanız gereken sabırla dosyaların yüklenmesini beklemek olacaktır yükleme bittiğinde Save (Ctrl+S) yaparak kaydedin ve programdan çıkmadan tekrardan Actions menüsünden Import yapıp indirmiş olduğunuz modern mod klasörünün içindeki gta3.img-2 klasörünün içine girin ve içindeki tüm dosyaları diğerine yağtığımız gibi (shift+end) yaparak seçip aç diyin ve dosyaların yüklenmesini bekleyin yükleme gene yaklaşık 4-5 dakika kadar sürecektir ve bu esnada diğer dosyadada yaptığımız gibi yüklenmsini bekliyoruz yani program dondu pc dondu diye düşünüpte kesinlikle programı kapatmayın yükleme bittiğinde ise Save (Ctrl+S) yaparak kaydedip programdan çıkın..

Bu işlemler bittikten sonra artık oyunu oynamaya başlayabilirsiniz kurulum başta biraz karışık gelebilir ama aslında çokta zor değildir bu mod işlerine alışık olanlar eminimki fazla uğraşmadan modu kuracaklardır.

İyi eğlenceler!

By Z@gor

New Member
    Katılım tarihi
    03.09.2006
    Nereden
    ankara
    z@gor abi coook teşk ederim ellerine kollarina ayaklarina klavyene mousene (fare)'ne sağilik sıhhat versin cooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkk amaaaaaaaaaaaaaaaa coooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk teşekkkkkkkkkkkkkkkküüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrrrrrrrrrrr ederim bu tür modların devamını beklerim

New Member
    Katılım tarihi
    05.09.2006

BRAVO

allah razı olsun kardeş helalllllllllllllllllllllllllllllllllll olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

New Member
    Katılım tarihi
    22.08.2006
    Nereden
    KKTC/Lefkoşa

Yapma Nedenim

Alıntı EzerchE tarafından iletildi. Mesajı göster
    Benim ayrı bir konu açma nedenim başkalarınında böyle bir sorunu varsa onlarada yardımcı olmak . . .

New Member
    Katılım tarihi
    16.04.2006
    sağol dostum emeğine sağlık.

New Member omer258 Avatar
    Katılım tarihi
    08.09.2006
    Nereden
    gaziantep
    cok süper bi oyun yaaaa harika yaaa ne dicemi bilmiom artık

New Member omer258 Avatar
    Katılım tarihi