Kapalı konu
Results 1 to 7 of 7

GTA SAN ANDREAS CD 2!!!!

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA SAN ANDREAS CD 2!!!! başlıklı konu tartışılıyor; Arkadaşlar dün San Andreas'ın 6cd lik pc versiyonunu aldım. Herşey hoş güzel evde denedim ve 2.cd çalışmadı. Diğer cdler ise ...

Rookie Member muratbaba Avatar
    Katılım tarihi
    25.06.2005
    Nereden
    istanbul

GTA SAN ANDREAS CD 2!!!!

Arkadaşlar dün San Andreas'ın 6cd lik pc versiyonunu aldım. Herşey hoş güzel evde denedim ve 2.cd çalışmadı. Diğer cdler ise saat gibi çalışıyor. Fakat bu cd2 olmadan oyunu yükleyemiyorum. Ne yapabilirim?? Galiba cd 2 de bulunan tek dosya "gtasa.part2.rar" bu dosyayı arıyorum 700mb büyüklüğünde. Acaba cd versiyonu olup bu dosyayı verebilecek bir hayırsever arkadaşım varmı? Çünkü bu dosya çok önemli. Bir daha gidip değiştiremem oyunu.Çünkü bir tezgahçıdan aldım. Keşkede almasaydım. Eğer gtasa.part2.rar dosyasına sahip olan varsa bana msn ini verebilir bende hemen o dosyayı çekerim.Merak etmeyin netim hızlı. Veya farklı yollardan da yapabiliriz. Lütfen YARDIMM!!!
    Intel Quad Core Q9550 İşlemci, Asus P5Q Pro Anakart, Corsair 2x2 Dual Dominator 1066Mhz (4GB Dual Channel) Bellek, Asus HD4870 (EAH4870) 512MB Ekran Kartı, Seagate 500GB SATA2 7200.12 Harddisk, Antec NeoPower 650W Güç Kaynağı, AeroCool S9-A Kasa, LG 19'' W1942 LCD Monitör.
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Silver Member deep_dream Avatar
    Katılım tarihi
    14.06.2004
    Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!Google Bookmark this Post!

Rookie Member muratbaba Avatar
    Katılım tarihi
    25.06.2005
    Nereden
    istanbul
    tamam da bu illegal bir şey değil(crack,serial gibi...) bu sadece bir dosya ve illegal değil. O yüzden yasak veya uygunsuz birşey yok burda!!

tansu
    Ziyaretçi
    O dosyayı paylaşmak da illegal bir eylemdir.

Power Member king007 Avatar
    Katılım tarihi
    30.09.2004
    Nereden
    Porto
    Alıntı muratbaba tarafından iletildi.
    tamam da bu illegal bir şey değil(crack,serial gibi...) bu sadece bir dosya ve illegal değil. O yüzden yasak veya uygunsuz birşey yok burda!!
    Hemde illegalin babası...

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1
    ya arkadaşım allah aşkına burada bu konuyu açacağına gidersin bir cd ciye bana dersin bu oyunun 2. cd si lazım bir zahmet çoğaltabilirmisin diye o da ok der bu kadar allah allah...
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    cd yi aldığın yere git değiştir. 700mb dosya bir cd eder. ufak bişey olsa neyse...

Kapalı konu