+ Cevap Yaz
Results 1 to 8 of 8

GTA Vice City oldu Turk city

Bu sayfada Yazılım kategorisindeki Oyunlar forumunda GTA Vice City oldu Turk city başlıklı konu tartışılıyor; arkadaşlar şu aralar san andreas kasıp kavururken eski göz ağrısı vice city nin Türk şehri yamasının nihayet adam akıllı çekebileceğimiz ...

hARDWAREMANIAC mysterious_man Avatar
    Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    söylerim ama öncelikle mangır çalışsın....... Rep Gücü: 5,218,214
    Blog Mesajları
    1

GTA Vice City oldu Turk city

arkadaşlar şu aralar san andreas kasıp kavururken eski göz ağrısı vice city nin Türk şehri yamasının nihayet adam akıllı çekebileceğimiz bir linki verildi...san andreas tan vakit bulanlar veya sistemi zorlananlar için...

bende şimdi başladım indirmeye 2dk oldu... gayet hızlı 80k ile geliyo...acele edin bu adamların işi belli olmaz indirin siz ne olur ne olmaz zira adam akıllı bir link bulmak çok zor...
    http://66.36.231.215/~gtapatch/GtaTurkCity_v.son2.rar

http://www.oyundefteri.com/gtaturkcity_v.son2.rar

ikiside çalışıyor...oyunda nelerin değiştiğini yazmıyorum zaten öğrenmeyenb kalmamıştır...işte bildiğiniz Türk şehri
    "Laiklik, yalniz din ve dunya islerinin ayrilmasi demek degildir. Tum yurttaslarin vicdan, ibadet ve din ozgurlugu de demektedir." M. Kemal Atatürk (1930).
    Benim geçmişim bir çöplüktür ve çöplükleri sadece köpekler kurcalar...Necip Fazıl Kısakürek

Moderator hami10 Avatar
    Katılım tarihi
    02.08.2004
    Nereden
    ŸašaĶ BöLG3
    sağolasın şahsen indirmiycem ama indirenler olur yaw bide bütün forum gta konusu kaynıyor ha oyunu çalıştıramayan konu açıyor tek tek bi önlem alınsa şuna sorunlar için sabit bi başlık açılsa bölümleir geçemeyenler yada oyunu çalıştıramayanlarla ilgili forum çöplüğ döndü resmen
    H.W.Manyağı son kez Kıprıs'ta..

Silver Member deep_dream Avatar
    Katılım tarihi
    14.06.2004
    Valla bence boşver sen o yamayı. Ben haftalarca uğraştım indirmek için zamanında, cok dandik bir sey. Bi şeye benzemiyor...

Gold Member EzerchE Avatar
    Katılım tarihi
    12.07.2002
    Nereden
    Bursa
    kurunca bi screen atarsınız

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    kendi ana makinama kurdum...sonuç hiç bir değişmemiş ölümsüzlük, suda kurbağa gibi zıplama, hacı murat, GALATASARAYLI tommy falan var sadece yada değişmemiş demiyimde uğraşmış sonuçta pek fark yok... gerçi eleman demiş bu modu yüklediğiniz gta vc de daha önce hiç bir mod kurulmamış olsun diye bende multiplyer mod kuruluydu belkide ondan pek bir değişiklik olmadı...elimde cd de yok ki yeniden kurayım...varsa elinde modsuz gta vc olan artık ondan yorum bekliyecez...benden hayır yok gibi

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    Alıntı hami10 tarafından iletildi.
    sağolasın şahsen indirmiycem ama indirenler olur yaw bide bütün forum gta konusu kaynıyor ha oyunu çalıştıramayan konu açıyor tek tek bi önlem alınsa şuna sorunlar için sabit bi başlık açılsa bölümleir geçemeyenler yada oyunu çalıştıramayanlarla ilgili forum çöplüğ döndü resmen
    +1 katılıyorum gta san andreas ile ilgili sorunlar buraya diye bir başlık lazım en azından şu an önemli diye asılı duran konuların çoğundan daha önemli bir hal aldı...en azından şu an için

Silver Member deep_dream Avatar
    Katılım tarihi
    14.06.2004

GTA Türk City böyle bir şey işte...
    Hiç tavsiye etmem. Neden ?
    Mesela arabaya iki kişi bineceksiniz. Tomy araca biniyor kapıyı kilitliyor. Binsin bakalım goreve beraber gitmeniz gereken karakter sıkıysa
    Gorevlere taksi götürüyor sizi. Kendiniz gidemiyorsunuz görev yerine. Motorla son sürat carpıyorsunuz ama motordan düşmüyorsunuz ve en komıgıde denize düşünce biraz yüzüp kendinizi hopppp baska bır bolgede bulabılıyorsunuz...

Katılım tarihi
    21.08.2004
    Nereden
    Blog Mesajları
    1
    ehhehe yüzmüyo kurbağa gibi zıplıyo görünce şok oldum çok komikti birde şifre yazıp bazuka salladığım sırada birden bire motoro biniyor nerden çıktı ne zaman bindim

+ Cevap Yaz