Merhaba, şu anda forumlarımızda ziyaretçi statüsündesiniz. Forumlarda yeni konu açmak, soru sormak, blog, galeri gibi izin gereken özelliklerden yararlanabilmek için "Kayıt" olmanız gerekmektedir.
Eğer mevcut şifenizi kaybettiyseniz "burayı" kullanabilirsiniz. Kayıt sırasında bir problem ile karşılaşırsanız, lütfen bizimle "Kontak" kurun.
Bu sayfada Yazılım bölümü içerisindeki Oyunlar forumu altında Güzel Bir Stratejidi Oyunu Aranıyor başlıklı konu tartışılıyor. Tartışılan konu "arkadaşlar ne zamandır doğru dürüst oyun oynamıyorum ve oyun piyasasındanda uzaklaştım bana şöyle güzel bir stratejidi önerebilirmisiniz...
en son yanılmıyorsam ..." şeklinde özetlenebilir....
arkadaşlar ne zamandır doğru dürüst oyun oynamıyorum ve oyun piyasasındanda uzaklaştım bana şöyle güzel bir stratejidi önerebilirmisiniz...
en son yanılmıyorsam "generals" ı oynamıştım ve güzeldi bu tür bişi oabilir...
teşekkürler.......
__________________ bütün sayılar "0" a aşıktır. dans pistinde herkesin ilgisini ceken, en gözde sayıdır o, ama hicbiri 0 ile dans etmek istemez. çünku bu dansın sonu yok olmaktır. aklı basında olan sayılar SIFIR ı uzaktan sever
ama belki değişiklik olsun istersen;
lotr'ın oyunu var senaryo oynanış açısından iyidir
empire earth2 geliyor,demosunu indirip takılabilirsin,çok abartmışlar
tam yapamadım ama allyın ile(comken) sen sağdan dal ben soldan yapabiliyorsun
Red alert 2 'yi tavsiye ediyorum.Ama orjinal cd'de daha iyi onlinede oynarsin daha güzel olur acayip eglenirsin yanliz kurrralari oku ban yersen zaten kurallar sadece tourmenlar icin gecerli